Just You - Chapter 7

Jag åkte till studion. När alla var där så kom regisören till filmen in i rummet som vi väntade i. " Välkommna tjejer! " Sa han och dom flästa sa tack. " Okej, jag tänkte börja med att berätta att ni ska få prov splea en varsin scen med ..... Justin Bieber, det är hans musik -vidio. Välkommen in Justin! " Sa han och jag blev väldigt förvånad när Justin Bieber kom in i rummet. Jag hade inte förväntat mig att det var hans musik vidio.
Justin ´s pespektiv:

Jag satte mig i en fåtölj mitt i mot tjejerna som satt i en stor soffa. " Hej tjejer! " Sa jag och dom log det var till och med någon som rodnade. " Okej, jag tänkte att vi skulle gå igenom scenerna och så. Och så ska var och en få ett manus med saker som ni ska göra. Och jag tänkte att ni skulle få prov spela till en scen där ni sitter vid ett bord och tittar på ett kärleks par en bit bort. Och ni önskar att ni också hade en pojkvän. Sen kommer jag och sätter mig bredvid er. Och så pratar vi lite gran. och det var allt som jag tänkte att ni skulle få göra idag. " Sa jag och andades. " Okej här har ni era manus jag vill att ni läser igenom det och sedan tänkte jag ta ut en och en till studion där vi filmar. " Sa regisören.

" Okej Jenna Dewan du kan börja. " Sa jag och hon gick fram till mig. Vi gick ut och började på scenen. Det gick ganska bra och det känndes rätt okej. När vi var klara så kom tjej efter tjej. Och den sissta tjejen som kom hette Victoria Justice. Och jag kan säga att jag typ fall för henne. Inte kärleks mässigt men vi hade roligt och så. Och om jag får säga det själv så tror jag att jag hälst vill jobba med Jenna Dewan eller Victoria Justice. Det var en tjej som fösökte flörta mig och gjorde stötter och hon kommer jag se till att åka ut på en gång. Regissören kom och andra som skulle hjälpa till med musik-vidion. Vi snakade ett tag. Och jag sa vilka två som jag hälst ville ha. " Jag tycker att Victoria Justice värkade duktig på skådespeleri och så. Hon ser rätt så lagom snygg ut ocså. " Sa regissören och tittade på mig. Tjejerna satt kvar i soffan och dom fick titta på alla scenerna som dom var med och så. Vi satt och tittade på scenerna som Victoria och Jenna var med i för att bestämma vme av dom som skulle vara med. Och till slut kom vi fram till att det blev....


                        ( Victoria Justice VS Jenna Dewan ) 


Joyce´s perspektiv:

" Och den som kommer vara med i min musik-vidio är... Victoria Justice, GRATTIS! " Sa Justin och tittade på mig.
Jag visste inte vad jag skulle göra men glad blev jag ialla fall. " Tack! " Fick jag tillslut fram. " Okej alla andra vill jag bara säga att ni var jätte duktiga och dom som vill kan få en atougraf det är bara att komma fram och fråga. " Sa Justin och jag tyckte att det lät lite själist. Fast alla gick fram till honom och frågade så jaja vem bryr sig. Jag gick oxå fram, tänkte att Fanny kunde få atougrafen hon är ju ett stort fans.

" Okej alla tjejer för utom Victoria kan gå nu. " Sa regissören och tjejerna gick och jag stannade kvar.
" Victoria vi börjar filma in och så på Måndag nästa vecka kom hit till klockan halv ett. " Sa Justin och jag var på väg att gå när Justin knackade mig i axeln. " Ifall du inte kan komma eller så. Så får du nummret hit, så du kan ringa och säga det. " Sa han och gav mig en lapp. " Okej, vi syns på måndag. " Sa jag och gick ut. Jag satte mig i bilen och åkte till mcdonalds för att köpa något att äta. Fast innan så byte jag om, så jag var Joyce och inte Victoria.

" Jag tar en big mac och fanta till dricka. " Sa jag och betalade. Jag väntade på att hon i kassan skulle plocka fram all mat. Jag tog upp min mobil och började skriva ett sms till Fanny " Hej Fanny jag fick rollen till musik-vidion och vet du vems musik.vidio detvar? Du kommer flippa ur det var Justin Bieber! Jag tog en aoutograf till dig. " Jag läste igenom det och tröck sedan på skicka. " Va? Omg fet coolt! Vart är du nu? " Svarade Fanny jätte snabbt.
" På mcdonalds, kom hit om du vill? " Svarade jag. " Okej jag kommer snart! " Läste jag.
" Ursäkta din mat är klar. " Hörde jag hon i kassan säga och jag tittade upp och tog brickan med maten på.

Efter femton minuter så hade Fanny kommit och jag hade ätit upp min mat. " Vill du ha en glass? " Frågade jag Fanny som tittade upp ur sin tidning om Justin Bieber. " Visst, bjuder du eller? " Svarade hon och började läsa igen. " Japp, vad vill du ha för nåt? " " Ehh.. jag tar en mcflurry toblerone. " Svarade hon och jag gick till kassan.
" Jag tar två styckna mcflurry toblerone. " Sa jag när det var min tur att handla. " Okej två mcflurry toblerone, det blir 38 kronor. " Jag gav honom pengarna och han gick iväg för att göra våra glassar. Efter två minuter så kom han med glassarna. Jag tog dom och började gå mot Fanny. Förstås så  såg jag inte killen som kom emot mig för om jag hade set honom hade jag inte vändigt mig om och spilt all glass på hans på tröja. " Förlåt så hemskt mycket " Sa jag. " Se dig för nästa gång bara. " Sa han och jag blev röd om kinderna. " Förlåt! " Sa jag igen.
" Du har redan sakt det " Sa han och tittade konstigt på mig.


Förlåt för så kort kapitel!
Glöm inte att kommentera...

Just You - Chapter 6

" Yes " Råkade jag säga högt och många tittade på mig. " Nathalie! Tycker du att det är bra att vi måsste jobba med det här i tion minuter till? " Frågade Fanny som satt bredvid mig. " Va? Nej gud så tråkigt. " Sa jag. " Vad sa du då yes för? " Sa hon och tittade på mig som om jag var knäpp. " Jag kom vidare, du vet musik-vidio grägen. " Sa jag glatt. Fast sen kom jag och tänka på att vi måsste ha tråkig so i tio minuter till och varför vet jag inte.
Jag började jobba igen och det var så himla sekt och döds tråkigt.    Joyce perspektiv:

Alltså gud, äntligen var so lektionen slut och tio minuter extra också desutom. Jag längtar tills på fredag alltså jag ska få reda på vems musik-vidio det är som jag har chansen att vara med i. Hoppas det är någon kändis som jag kanske gillar. Jag , Nathalie  och Fanny skulle åka till parken. Jag hade tagit med min skateboard så jag kunde i åka i ramperna. Och Nathalie skulle tydligen träffa en kille som hette Michael. Nathalie och Michael hade tydligen vart på en dejt på en resturang i går. Det låter så gulligt. Jag skulle också vilja ha en pojkvän. Men aja jag väntar väll på den rätta. När vi var framme så gick jag och Fanny till rampen. Jag såg Nathalie och Michael en bit bort.


            ( Michael och Nathalie )
 
Jag forsate att åka skateboard. Men jag kan säga att jag inte kunde sluta tänka på dom. Alltså man kan säga att jag är avundsjuk. Fast jag är ju inte kär i Michael direkt, jag är bara avundsjuk för att hon har en pojkvän och inte jag. Rät vad det var så låg jag där på marken. Med tårar i ögonen och blod som rann från armen. Hur hade det hänt? " Joyce hur gick det? " Sa Fanny och tittade ner på mig. " Jag har bara lite ont i armen. " Svarade jag och tittade ner på min arm. Jag hade bara ramlat av från rampen och skrapat upp armen så jag hade börjat blöda.
Inte så farligt. Fast jag har brutit benet en gång och det var inte kul. Jag hade hoppat på en studsmata med ungefär tre personer och sedan låg jag på marken med en bucklig och brutet ben. Fanny följde med mig hem. Nathalie stannade kvar sin pojkvän, hon märkte ju knappt att jag gjorde illa mig.
Jag sommnade tigigt den kvällen.

Ååh äntligen är det Fredag, fast jag måsste ju gå i skolan till halv två. Jag tittade på klockan. Fan den var redan 9, jag har försovit mig. Jag gick snabbt till garderobben oich satte på mig det första snygga klädesplagg jag hitta.
Jag tog ett glas juice och två mackor. Sedan tog jag min longboard och åkte raka väggen till skolan. Synd att vi har matte på första lektionen, våran matte lärare är skit sträng mot dom som kommer försent eller missar hans lektioner. Det gick ganska bra när jag kom fram matte läraren hade gått i väg för att hämta avprickningslistan för dom som var här. Så han trodde att jag hade vart där i hella tiden. Tur.

Jag åkte till studion. När alla var där så kom regisören till filmen in i rummet som vi väntade i. " Välkommna tjejer! " Sa han och dom flästa sa tack. " Okej, jag tänkte börja med att berätta att ni ska få prov splea en varsin scen med ..... Justin Bieber, det är hans musik -vidio. Välkommen in Justin! " Sa han och jag blev väldigt förvånad när Justin Bieber kom in i rummet. Jag hade inte förväntat mig att det var hans musik vidio.

Vad tycks? Ganska kort sorry!
Minst tre kommentarer för forsättning!
Update: Sorry men det blir inget Chapter idag, jag hiner inte! Ps: Tack för alla kommentarer!

Just You - Chapter 5

Jag åkte hem och gjorde mig ordning för att gå och lägga mig. När det var klart så la jag mig i sängen och försökte sova. " Pip pip " Lät det från mobil. Varför måsste jag få ett sms just nu? Jag var ju jätte nära på att sommna. Jag letade rätt på mobilen och lässte sms-et från min manager. " Glöm inte din audittion klockan 1 i morgon. " Jag la mobilen på mitt lilla bord vid sängen och sommnade snabbt.


Joyce´s perspektiv:


Jag gjorde mig i ordning för att gå på  min audition till musik vidion. Jag tog först på mig min peruk. Och sedan satte jag på mig ett par jeans tights och ett linne med volanger och snyggade till mig. Jag borstade håret och tog på mig läppstift. Bara för att ha lite roligt så kysste jag spegeln. Det blev en ljus rosa pussmun på spegeln. Jag vet att det låter knäppt men det var lite roligt också. Jag tog lite papper och blöte ner det lite sedan torkade jag bort pussmunen. Jag gick ut och satte mig i bilen för att åka till min audition. Jag undrar verkligen vilken kändis det är. Jag startade bilen och satte i gång musik. Det var låten every rose has its thorn med Miley Cyrus. Jag började sjunga med medans jag åkte.När jag var framme så såg det ut som om det var över 200 hundra personer som skulle söka till att vara med i musik-vidion. Alltså hur stor chans är det att jag kommer få rollen av alla dom här människorna? Jag gick för att se när det var min tur. Jag hade fått numer 43. Och dom var på nummer 39. Inte så lång tid kvar tills det var jag.
" Victoria Justice nu är det din tur! " Hörde jag någon säga. Jag kände hur min hand blev lite svettig. Skälvklart skulle jag bli näsrvös just nu. Jag gick in i rummet. Ååh jag hatar att vara nevös.
Jag var klar med min aduttion. Vi hade haft det roligt och det tog ett tag. Jag hoppas värkligen att jag kommer få rollen. Man fick inte vetta så mycket. Eller jag fick veta att det var en jul låt och att en kändis som är kille kommer vara kär i mig eller något. Och så kommer vi kyssas. Dom berättade bara lite av handlingen som skulle hända i viodion. Mest dom scenerna som jag är med i om jag får rollen alltså. Man skulle få reda på vem som fick rollen inom tre dagar. Och om dom inte ringer eller så inom tre dagar så har du inte fått rollen. Eller rollen och rollen dom låtar ut 15 personer som går vidare och efter dom 15 personer så blir det bara 1 eller 5 personer kvar.

Hemma så satte jag på en film. Jag tiitade lite mer en vad tills halva filmen sedan sommnade jag. Jag måsstre ha varit trött. Fast det är ju skola i morgon oxå. Inte så himla kul. Jag gillar inte direkt att gå i skolan.

Jag vaknade klockan 8 av att min mobil pep till. Jag har ungefär en timme på mig innan skolan börjar. Jag satte på mig en röd kläning och en rutig skjorta. Och så några armband och ett par halsband. Jag tog på mascara och ljus rosa läppglans. Jag kammade igenom håret och fixade så det såg ut som vanligt.
Jag gick till köket och åt frukost. Sen satte jag på mig ett par svarta skor.Jag satte mig på min plats i klassrummet. Vi hade tråkig so. Vi skulle jobba om kartor och sånt det var döds trist.
" Pip pip " Lät det från min mobil under lektionen. Alla tittade sig om. " Vems mobil var det? " Frågade Jesper han är typ klassens busse. Han bråkar jätte ofta och tror att han är så himla cool. Aja jag kan väll kolla sms-et.
Jag tog upp mobilen och läste: " Grattis Victoria du är en av dom fem som har gått vidare. Lycka till! Vi vill träffa dig och dom andra på fredag. Ni ska då också få reda på vems kändis musik-vidion är till. " 
" Yes " Råkade jag säga högt och många tittade på mig. " Nathalie! Tycker du att det är bra att vi måsste jobba med det här i tion minuter till? " Frågade Fanny som satt bredvid mig. " Va? Nej gud så tråkigt. " Sa jag. " Vad sa du då yes för? " Sa hon och tittade på mig som om jag var knäpp. " Jag kom vidare, du vet musik-vidio grägen. " Sa jag glatt. Fast sen kom jag och tänka på att vi måsste ha tråkig so i tio minuter till och varför vet jag inte.
Jag började jobba igen och det var så himla sekt och döds tråkigt.    


Förlåt får så dålig update. KOMMENTERA!
Älskar er låssare som har stanat fast jag inte har gett er ett CHapter på jätte länge!!!
 

Jag är med och tävlar på bieberland.blogg.se
Jag tycker att du också ska vara med och tävla dom har jätte fina priser att vinna.
Här ser ni vad man kan vinna:


Klicka här för att komma till bloggen: http://bieberland.blogg.se

Svar på kommentar! ( Chapter 4 UNDER )

Anonym om Just You - Chapter 4:
Du skriver skitdåligt, kan inte stava eller någonting -.-
IP: Anonymt!

Svar: Allså jag bryr mig inte om såna som skriver sånna här kommentarer. Men jag säger bara att om du tycker att jag skriver dåligt så behöver du inte lässa min novellen, jag skriver för dom som vill lässa och tycker att min novell är bra. Visst jag är inte bäst på att stava men du kan lika gärna lägga ner din tid på annat i stället för såna här onödiga kommentarer. Lite fekt att inte våga skriva sitt namn heller.

Jag vet inte när nästa kommer men för hoppningsvis snart! :D Älskar er lässare!!!
17 November, 07:49

Just You - Chapter 4

Vi gick och när vi kom in i mitt rum så var hella mitt ansikte fyllt med tårrar. " Såja Joyce. Här får du pappar att torka dig med. " Sa Fanny och tog fram ett paket med särvätter från mitt skrivbord. Hon satte sig i min säng och jag luttade huvudet mot henne. Jag grät och grät. Varför tog jag det här så hårt? Det är jätte många i världen som har skilda föräldrar. Fast varför blev det just mina?


Joyce´s pespektiv:

Det hade gått flera dagar och pappa hade köpt en liten läggenhet vid stan. Jag är hos pappa och mamma varanan vecka. Det har vart ganska gråa dagar sedan dom skilde sig. Och jah har inte riktigt vänt mig än. Det har ju ändå bara gått 6 dagar. Och om två dagar så ska jag på aduttion för musik-vidion. Undrar värkligen vilken kändis det är.

Jag sitter just nu i skol-bänken och har so. Jag hatar värkligen det ämnet. Jag hållde på att sommna i går när vi hade so fast Nathalie hade väkt mig. Hon hade skrikit jätte högt för att hon hade set en jätte stor spindel på hennes bänk och det hade väkt mig. Efter den här lektionen är det två timmars idrott och sedan så slutar vi för idag. Fast jag skulle vara ledig i över morgon fast vi hittade på att jag skulle åka bort. Jag ville ju inte direkt avslöja min hemlighet. " RING RIIING " Lät det från skolbyggnaden. Bra att lektionen slutar nu. Det var värkligen tråkigt.

Jag gick till mitt skåp för att hämta mina idrottskläder. Jag gillade idrott lite gran bror hellt på vad det är man ska göra. Jag, Fanny och Nathalie gick till gympasalen för att byta om.
När jag kom hem så åt jag mellamål. Sen så såg jag att jag hade fått ett sms från Nathalie. Det stog " Möt mig vid parken om tio minuter, snälla kom. / Nathalie " Jag satte på mig en jacka och skor för att det var ganska kallt ut. Jag tog min skateboard och åkte till parken. Jag såg Nathalie sitta på bänk.  " Hej! Var det något specielt du ville? " Frågade jag när jag hade kommit fram till henne. " Nej jag ville baa träffa dig. " Svarade hon och jag satte mig på bänken bredvig henne. vi snackade ett tag sedan åkte jag sketboard hem till mig igen.

Nästa dag vaknade jag och hade jätte ont i huvudet. Hur kan bara ha så himla ont? Jag gick och satte på mig kläder borstade igenom håret och tog en huvudvärkstablet. Sen tog jag en macka och ett glass o´boy.
På bussen till skolan sitter några tjejer framför mig och snckar om Victora Justice och att dom skulle se min intervju med Ellen i kväll. Dom hade vart med på en tävling och vinnut biljeter längst fram och en liten träff med mig. Jag är glad över att det är så många som gillar att sjunger och det.

Skoldagen gick ganska snabbt. Innnan intevjun som började klockan 20.00 tänkte jag, Nathalie och Fanny gå på den nya twilight filmen breaking dawn. Bion började klockan 15.00 så vi hinner. Vi stog vid kassan och betelade för tre biobiljetter högst upp. Jag köpte en påsse lät saltade chips och en burk fanta. Sen gick vi in ocg väntade på att filen skulle börja.

När filmen var slut så åkte jag till intervjun och Fanny och Nathalie åkte hem till Fanny.
Jag väntade på att ellen skulle börja och att dom skulle be mig att komma in i studion. Det är andra gången jag är på ellen´s show. Förutom några gånger när jag har tittat på när det är andra kändisar som blir intevjuade.¨
När jag höre ellen säga " Välkommen in Victoria Justice " Så gick jag in och satte mig i en fotölj. Intevjun började och hon frågade lite frågor. Som t.e.x Vet du när ditt nästa album kommer ut? Jag svarade 7 Mars 2012.Jag åkte hem och gjorde mig ordning för att gå och lägga mig. När det var klart så la jag mig i sängen och försökte sova. " Pip pip " Lät det från mobil. Varför måsste jag få ett sms just nu? Jag var ju jätte nära på att sommna. Jag letade rätt på mobilen och lässte sms-et från min manager. " Glöm inte din audittion klockan 1 i morgon. " Jag la mobilen på mitt lilla bord vid sängen och sommnade snabbt.

Ledssen för så dålig uppdate.
Men här får ni Chapter 4, inte så långt!
KOMENTERA tack! :D

Svar på frågor! ( Chapter 3 under ↓ )

sarah om Just You - Chapter 3 ♥:
Skit bra! hur många läsare har du per dag? :)
IP:Super hemligt, hihi!

Svar: Jag har inte haft bloggen så jätte länge men medans jag har haft bloggen så ligger det mellan 15-27 läsare! Inte så mycket, men jag skulle bli jätte glad om ni underbara lässare tipsar bloggen andra. :D
13 November, 11:58

Emma om Just You - Chapter 3 ♥:
Ojja, vad kommer hända längtar till nästa kapitel :))
IP: Hemligt!
13 November, 14:52  
Annie om Just You - Chapter 3 ♥:
Bra!!
IP: Hemligt!
13 November, 14:51  
Amanda om Just You - Chapter 3 ♥:
yeye vad braaa
IP: Hemligt!
13 November, 14:51  
anna om Just You - Chapter 3 ♥:
oj vad synd det blir men jag hoppas bara att hon säger till alla att hon är victoria ;)) men annars jästte bra a
IP:Hemligt!
13 November, 14:51  
mimie om Just You - Chapter 3 ♥:
´jätte braa
IP: Hemligt!

Svar: Tack för dina kommentarer! Men du kan skriva ditt riktiga namn, iställer för från fem olika pessoner. ( Jag kollade upp ip-en och den var samma på alla :D
Om du vill skriva många kommentarer så gör då det fast från samma persson är du snäll :)

Update: Jag hinner inte skriva ett Chpter till er idag. Jag kom hem klockan åtta och hade inte ätit middag än.
Sorry :( Men ni får det förhoppningsvis i morgon. Jag har bara kommit 10 rader ungefär, det blir ju inget Chapter av det!!!

Just You - Chapter 3 ♥

Jag gick upp till mitt rum och loggade in på twitter. Jag skrev en tweet " Shooping white my friends! "
Sen loggade jag ut och stängde av datorn. Jag tog av mig mina kläder och tog en snabb dusch eller det tog 15 minuter. Jag satte på mig mitt nattline och la mig i min alldeles för stora säng. Jag sommnade efter bara några minuter och visste att det skulle bli en bra helg och väldigt skönt med sovmorgon.

   
    ( Lyssna medans du lässar! :D )

Joyce´s perspektiv:


Jag vaknade av att någonm knackade på dörren. " Vem är det? " Frågade jag trött.
" Mamma, jag har gjort frukost till dig klockan är faltist halv 11! När hade du tänkt att gå upp? " Sa mamma och jag kunde inte låta bli att le.
" Okej. jag kommer snart ska bara sätta på mig kläder. " Sa jag och hörde fotsteg efter fotsteg tills hon försvann. Jag gick till min garderobb och satte på mig ett lila linne, en svart tröja, och en svart grå väst över och svarta skinn thights. Jag satte på mig ett par örhängen och två armband. Jag kammade igenom håret och la det på enna sidan och tog på lite mascara. Och ett leende på mina läppar. Perfekt!Jag gick till köket och såg att mamma hade tagit fram min favorit frukost, äppel juice, ljust bröd och en bit melon.
Jag satte mig ner och började att äta. Undra vad man ska göra idag då? Hmm... Nej jag kommer inte på nåt.
" Vart är pappa? " Frågade jag mamma när jag var klar. " Han skulle åka och handla. " Sa mamma och log mot mig. " Okej, vad ska du göra idag? " " Jag tänkte bara ta det lungt. " Det var inte direkt det svaret jag hade villat ha. Men jag sa inget mer och gick till mitt rum.

Efter en timme hörde jag massa röster från köket. Så jag gick dit och där stog mamma och pappa och bråkade. Dom slågs inte men dom skrek och shaffsade. Och det var bara för jobbigt. " Sluta båda två! Vad är det som har hänt? " Skrek jag fram. Och dom båda tittade på mig. " Jag står inte ut att leva med din mamma längre hon är bara för mycket! " Sa pappa högt och surt. " Och jag står inte ut med din pappa. Jag bekräver skilsmässa! " Sa mamma lika högt och surt. " Snälla kan ni inte tänka över saken ett tag? " Sa jag och försökte låta trevlig och lung fast det gick inte så bra. " Nej gumma det kan vi inte! Din pappa får flytta ut nu. För det var jag sombådde här först. Nu får du packa dina kläder och gå. Om du inte är ute inom 2 timmar så sparkar jag ut dig! " Skrek mamma jätte högt så det måsste ha hörts flera kavtter.

Jag gick upp till mitt rum och slängde mig i sängen och la kuden över huvudet. Jag lät mina tårar bara falla.
Vad ska hända nu? Det känns om som om hella mitt liv är över, som ett hårt slag i maggen. Och vart ska pappa bo? Jag årkar bara inte med det här just nu. Kommer hella mitt liv förändras eller vad kommer att hända? Just nu så hatar jag mitt liv det suger bara så himla mycket." Ring ring " Lät det från min telefon jag tog upp den och svarade. Hej, det är Joyce. " Sa jag och fösökte dölja på rästen att jag var leddsen. " Hej det är Fanny. Hur är det? " Jag kunde bara inte låta bli att börja grinna så jag lät bara tårarba rinna ner för min kind. " Joyce, vad är det som har hänt? Sa Fanny som förstås hörde att jag var ledssen. " M... mamma och pappa ska skiljas. " Sa jag och visste att hon var förvånad nu. " Va? Ska dom skiljas? Hur gick det till? " Frågade hon. " Jag vet inte riktigt. Jag gick till köket och dom ståg där och shaffsade och sen sa mamma att han skulle packa sina saker och dra inom 2 timmar. " Snyfftade jag fram. " Jag kommer till dig med en gång. Så ska jag hjälpa dig att må bättre. " Sa Fanny och sedan avslutade vi samtalet och la på. Jag gick ner för att ta något att äta. Har ju inte ätit lunch än och klockan är 1.

" Mamma vad det blir det lunch? " Frågade jag mamma som satt och lässte en bok i soffan. " Oj, jag hade hellt glömt bort att göra lunch. Jag börjar nu med en gång. " Sa mamma och gick in till köket. " Mamma kommer du och pappa skilja er? " Sa jag och hoppades väkligen inte att dom skulle det. " Joyce det är så att jag och din pappa inte älskar varandra så mycket längre. Men James kommer att flytta ut så fort han har hittat ett hus att bo i. " Sa hon och tog fram pomfrits och kyckling. " Okej, men vi kan väll snacka om något annat? " Sa jag som inte ville tänka på vad som skulle hända. " OKej gummen jag vet att det kan bli lite svårt för dig men vi kommer altid att finnas här för dig. Jag lovar dig det älklingen! " Sa mamma och jag visste att hon ville få mig på bättre humör men hon lyckas faktist inte så bra. " Pling pling " Lät det från hallen och jag sprang ditt för att öppna.
" Hej Joyce. " Sa Fanny och kramade om mig. " Hej, vi kan väll gå till mitt rum? Så kan vi prata. " Sa jag och försökte få fram ett leende. " Fanny vill du äta lunch med oss? " Ropade mamma från köket. " Nej tack. Jag åt hemma. " Sa Fanny och i forsätte att gå till mitt rum. Medans vi gick så gick vi förbi pappas och mammas rum och där stog pappa och packade. Det stog flera fulla flyttlåder. " Å Hej Joyce. " Sa han och tittade på mig. " Pappa har du hittat nånstans att bo? " Sa jag och ansträngde mig för inte börja gråta. " Ja, jag ska åka och titta på några hus i morgon. Men allt kommer att ordnasäg. Du kommer at vänja dig med tiden. " Sa pappa och jag kände hur fler och fler tårrar kom. Vi gick och när vi kom in i mitt rum så var hella mitt ansikte fyllt med tårrar. " Såja Joyce. Här får du pappar att torka dig med. " Sa Fanny och tog fram ett paket med särvätter från mitt skrivbord. Hon satte sig i min säng och jag luttade huvudet mot henne. Jag grät och grät. Varför tog jag det här så hårt? Det är jätte många i världen som har skilda föräldrar. Fast varför blev det just mina?

Blev ett ganska kort och sekt kapitel. Men ni fick det iallafall.
Synd att jag bara fick 1 kommentar på 2:an
Hur kommer det gå mellan Joyce´s föräldrar?
Minst
fyra kommenetarer för forsättning. Jag vet att ni underbara lässare klarar det! :DJust You - Chapter 2 ♥

När vi hade ätit klart så gick vi till musik lokalen som var i källaren. Nathalie hade alltid haft musik inriktning. Och hon har alltid vetat om min lilla hemlighet. Vi gick in till rummet som jag spelade in min skiva i. Fanny och Nathalie är bra på gitarr, piano och trummor. Fast Fanny är bättre på piano och Nathalie är bättre på gitarr för hon har spelat sen hon var fyra år. Vi tänkte spela min låt Just you tillsammans. Jag skulle sjunga, Fanny skulle spela piano och Nathalie skulle spela gitarr. Jag hade lärt dom ackorden till låten för ganska länge sedan.
Vi började spela låten och någon knackade på dörren.

Joyce´s perspektiv:

" Kom in " Ropade jag och in kom våran musik lärare. "Hej! Jag ska bara skriva upp att ni är här." Sa han och kryssa i något på ett papper. " Okej! " Sa Nathalie.
" Kan jag få lyssna lite när ni spelar? " Sa han och tittade på oss.
" Visst! Vi kör på tre. Ett... Två...Tre! " Sa jag och så började dom spela och jag sjunga.
" Bravo tjejer! Vad duktiga ni är! Sa han och applåderade när vi hade spelat klart låten.

" Ring ring " Lät det från min mobil. Jag tittade och såg att det var min manager.
" Jag måsste svara det är min manager. " Sa jag och svarade.
" Hej det är Joyce. "
" Hej Joyce! Jag hörde att dom skulle ha auditionför att vara med i en musikvideo. " Sa han och jag log stort.
" Vad kul! Men vilken kändis musikvideo är det? "
" Man får inte reda på det men det kan vara bra för din karriär att vara med i den! "
" Okej, du kan skriva upp att jag kommer. " Sa jag glatt.
" Okej vad bra! Den är om en och en halv vecka så att du vet! "
" Okej! Men jag måste gå nu ska ha en lektion." Sa jag och la på. 
" Vad ville han? " Frågade Nathalie efter att jag lagt ner mobilen i fickan.
" Jag ska gå på en audition för att vara med i en musikvideo. " Svarade jag.
" Åhh så coolt! Vems musikvideo är det då? " Sa Fanny och tittade på mig med ett leende.
" Man får inte reda på det!" Svarade jag och såg hur hennes min förändrades.
" Okej! Men hoppas det är nån kändis som är berömd. " Sa Fanny.
" Aha, som vilken kändis då? " Frågade jag Fanny.
" ÅÅhhh det hade vart fett coolt om det var Justin Bieber. Om det är det snälla om jag får träffa honom då? " Sa Fanny och jag skrattade.
 " Okej, men jag är ganska säker på att det inte är han. " Sa jag och tittade på Fanny.
" Okej men iallafall. "


                 (Joyce, Nathalie, Fanny!)
Nu är skolan slut och jag, Fanny och Nathalie tänkte ta bussen till stan.
" Visst måsste man ta buss 3 för att komma till stan? " Frågade Nathalie som stod och läste busstabellen som fans vid busshållplatsen. " Ahh, eller jag brukar åka buss 3 när jag ska till stan. " Svarade jag.
" Okej då får vi väll vänta på den bussen då. " Sa Nathalie och satte sig på bänken som Fanny sitter på.

" Nu kommer buss 3. " Sa Fanny efter att vi har väntat i 7 minuter. Vi klev på bussen och satte oss i mitten där alla tre fick plats.
" Snälla om vi kan gå in på Victoria Secret? " Frågade jag Fanny och Nathalie.
" Självklart jag älskar den affären. " Svarade Fanny och efter att ha åkt buss i 20 minuter så var vi äntligen framme. Vi klev av bussen och gick in i den stora shooping-huset. Vi gick direkt till min favorit affär Victoria Secret. När vi hade vart i affren i 20 minuter så gick jag ut med två kassar i handen. Jag hade köpt en lilla t.shirt med svart tryck på och en rosa tjocktröja med vit tryck och så stog det 74 på ryggen.
Vi gick på stan i flera timmar tills Nathalie´s mamma ringde och sa att dom skulle få besök så hon blev tvungen att åka hem. Och då åkte jag och Fanny okså hem. När jag kom hem så var det mat. Gud va gott jag är verkligen hungirg efter att ha gått på stan i flera timmar.
" Hej Joyce! Köpte du något på stan? " Frågade mamma när vi satt och åt mat. " Ja, det gjorde jag. Jag handlade två tröjor på Victoria Secret och sen köpte jag den där guldiga ringen med en fågel på som jag har snackat om att jag vill ha. " Jag tog upp ringen och visade mamma och pappa.


" Vilken fin! Hur mycket kostade den då? Vi vill inte att du slösar borta alla dina pengar! " Sa pappa fundersamt, som var väldigt noga med att jag tog ansvar och sparade pengar som jag tjänar på att vara artist.
" Den kostade 139 kronor! Pappa det är inte så mycket. " Sa jag och åt upp all pasta som var kvar på min tallrik.
" Okej Joyce! Visst det var inte så mycket pengar. Men jag vill ändå att spar dom. " Sa James och tittade på mig.
" Pappa du vet själv att jag är bra på att spara pengar och jag har vart det sen jag var liten. Plus att jag har massvis med pengar. " Sa jag lite trött att James fortfarande snackar om det här
" Din manager ringde förut idag och sa att du skulle provsplea för att vara med i en kändis musik-video! Vad roligt för dig att vara med i någon annans än vad dina egna. " Sa mamma med ett leende på sina läpper.
" Ja, det ska bli jätte kul. Fast det är inte förrens om lite mer en vad en vecka. " Sa jag och tittade på min tallrik som nu var tom. " Tack för maten den var jätte god. " Sa jag och ställde in min tallrik, bestik och glas i diskmaskin.

Jag gick upp till mitt rum och loggade in på twitter. Jag skrev en tweet
"Shopped with my friends today, it was awsome:)" Sen loggade jag ut och stängde av datorn. Jag tog av mig mina kläder och tog en snabb dusch i 15 minuter. Jag satte på mig mitt nattline och la mig i min alldeles för stora säng. Jag sommnade efter bara några minuter och visste att det skulle bli en bra helg och väldigt skönt med sovmorgon.


Här får ni Chapter 2!
Blev många bilder och ganska kort Chapter, hoppas att det är okej!
Men vad tycks minst
fyra kommentarer tills nästa :D


Svar på en fråga! ( First Chapter ligger under ↓ )

emma om Just You - First Chapter ♥:
AS BRA ! men en fråga . var inte justin hennes pojkvän reden eller ?
IP: Jätte hemligt, hehe!

Svar: Förlåt om jag har förvirat er lässare. Men nej hon är inte ihop med Justin en! Det som stog högst upp var den korta handlingen om novellen som ni börja lässa från första Chaptret och det när det stog år till år var bara så att ni skulle lära käna huvudpersonen bättre. Förlåt för att jag förvirade er.

Update: Nästa Chapter kommer när jag har fått 1 till kommentarer på First Chapter! Jag har skrivit klart det så ni vet! :D

Svar på några frågor! ( First Chapter under ↓ )

Nella om Prolog till Just You♥:
Det låter super! (: Men skulle jag kunna få din gamla blogg? Skulle vara super om det gick ! Kan du svara i ett inlägg på DEN HÄR bloggen så fort du kan?
Xx/Nellah<3

Svar:  Tack så mycket sötnos! Alltså jag vet inte riktigt! Jag vill helst ha kvar den som min egen blogg. Hoppas det är okej? Jag kanske någon gång i framtiden vill fortsätta skriva på den...

Josse om Prolog till Just You♥:
Ja, den verkar jättebra, jag tycker du borde skriva vidare på den :)<3
IP: Super hemligt, hehe!
10 November, 16:41  


Svar: Tack så mycket! Älskar alla era lässares söta kommentarer :D

Saga Forsberg
 (HEMLIGT!)
om Prolog till Just You♥:
Den verkar awsome!
IP: Super hemligt ,hehe!

Svar: Bra hoppas alla lässare tycker det...

09 November, 20:45

PS: First Chapter under! ↓

Just You - First Chapter ♥

Joyce´s pespektiv:

Just idag varför liksom idag varför måste jag ha en konert just idag? Det var världens sämsta dag i skolan och nu när jag väl är hemma så kan jag erkänna att jag är hur trött som helst. Plus att några killar som jag hatar ska gå på min konsert. Dom pratade om det hela dagen i skolan. Dom var så malliga för att dom hade köpt en plats på första raden. Och dom pratade om mig på lektionerna. Eller snarare om Victoria Justice. Och en utav dom Philip är bokstavligen kär i mig. Eller rättare sagt i Victoria Justice, dom vet ju inte att det är jag egentligen. Dom är taskiga mot mig varje dag i skolan men dom älskar mig som den bra artisten men hatar den andra delen, bara en normal människa. Men jag gillar att vara normal, en helt vanlig tjej. 


Nu är jag i arenan jag står på scenen och Philip och den andra killen i min klass sitter och gör kyss miner mot mig. Också gör dom släng kyssar till mig, dom är ju helt crazy. Och Philip kastade till och med upp röda rosor på mig när sjöng min låt " Just you". Som om det var han jag sjöng om, haha. Hur idolkär kan man egentligen vara? Han känner ju inte ens mig. Vi är inte kompisar i skolan han är mer den typen som mobbar mig och håller på. Han är så fjantig också. Det är därför en del av mitt liv är dåligt för det är ingen som gillar mig. Förutom mina två allra bästa vänner. 

Nu när konserten är klar så känns det bättre. Det känns alltid så bra efter jag har haft en konsert.
" Ring ring " Lät det från min iPhone 4. Jag tog upp den och såg att det var Fanny.
"Hej det är Joyce" Svarade jag
"Hej Joyce hur var det på konsären?" Sa hon.
" Det var väll bra var bara så tröt innan."
"Okej, vet du vad jag har fått?" Sa hon och värkade helt till sig.
" Nej berätta då?" Sa jag som ville veta vad det var för något.
" Jag har fått Justin Bieber´s album under the misteltoe!" Sa hon glatt.
Hon älskar verkligen Justin Bieber är ett riktigt fan allså hon är helt besatt av honom. Jag är inte direkt ett fan han är bra men jag gillar honom inte. " Aha kul." Sa jag och försökte låta glad.
" Jag vet. Jag har lyssnat i flera timmar."
" Okej det var mycket. Men var det något annat du ville?" Frågade jag.
" Aah skulle jag kunna få sova över hos dig? Jag vet att det är skola i morgon men ändå." Sa hon.
" Är det nåt som har hänt eller?"
" Nej, men jag vill bara vara med dig. Kan jag få sova hos dig?"
" Självklart, men du kan komma när du vill fast helst snart."
" Okej jag drar med en gång Hej då!"
" Hej då vi syns snart Fanny!" Sa jag och la på.

" Pling plong" Lät det från dörren och jag sprang för att öppna den.
" Hej Fanny" Sa jag och gav henne en kram.
" Jag tog med mig Justin Bieber skivan så vi lyssna!" Sa hon och log.
" Okej! Men ska vi gå till mit rum?" Frågade jag när hon hade tagit av sig sina ytterkläder.
" Sure, du måste bara lyssna på skivan den äger. Min favorit låt på den är Misteltoe! Den är så himla bra! Dom håller på att spela in en vidio till Santa claus is comin to town!" Sa hon.
" Fanny ta det lungt! Jag vet att du älskar honom men ta det bara lite lugnare,okej?"
" Okej" Sa hon och vi gick till mitt rum. Det första Fanny gjorde var att ta upp skivan och sätta på min stereo på hög volym.
" Visst äger han?" Sa hon och fortsatte med att sjunga till alla låtar.
" Han är väl ganska bra." Sa jag och Fanny tittade på mig som om jag var galen.
" Ganska bra? Han är ju f*n sjuk grym. Hans röst är bara så bra den är bara bäst. Och han är as snygg." Sa hon som är väldigt idolkär i Justin Bieber. Visst är han bra men inte jätte bra. Visst snygg kan jag hålla med om att han är men sjuk grym på att sjunga kan jag inte hålla med om. Han är bra på att sjunga och han har en bra sång röst.

 "Ska vi göra något?" Sa jag efter att vi hade lyssnat klart på hela skivan.
"Visst, fast borde inte vi gå och lägga oss. Klockan är rätt så mycket och vi har ju skola i morgon." Sa hon och jag log.
"Aah vi får någ fixa en madrass som du får sova på."
Vi gick till förrådet för att hämta en madrass. Den var rätt så tung att bära. Men det gick bra när vi hjälptes åt.

Jag och Fanny satt vid köks bordet och åt frukost. När vi var klar så hämtade vi våra väskor. Jag tog mina svarta höga converse och min jeans jacka. Vi gick till busshålplatsen för att åka till skolan. Vi satte oss längst bak och väntade på att Nathalie skulle kliva på. Efter att bussen hade stanat två gånger så gick Nathalie på bussen hon satte sig längst bak bredvid mig. När vi var framme så gick vi till våra skåp för att hämta mattebökerna för vi hade matte på första lektionen. Jag längtade till första lektionen efter lunch för det var inriktning musik.

Äntligen var det lunch och det fans bara två bord lediga vi satte oss vid det bordet som var mest i mitten.
"Hör ni vad Philip snakar om?" Sa Fanny och tittade på mig och Nathalie.
"Nej faktist inte! Vad snackar han om då?" Sa jag och tittade mot Philips håll.
" Han skryter om att han var på din konsär igår och att han hade plats så långt fram." Sa Fanny.
" Okej, han gillar verkligen Victoria Justice!" Sa Nathalie och log mot mig när hon sa det.
"Fast jag vet vem som hade den bästa platsen!" Sa ja och log.
"Aha vem då?" Sa Fanny och tittade på mig"
"Joyce såklart! Eller snarare Victoria Justice!" Sa Nathalie och vi alla tre började skratta.
När vi hade ätit klart så gick vi till musik lokalen som var i källaren. Nathalie hade alltid haft musik inriktning. Och hon har alltid vetat om min lilla hemlighet. Vi gick in till rummet som jag spelade in min skiva i. Fanny och Nathalie är bra på gitarr, piano och trummor. Fast Fanny är bättre på piano och Nathalie är bättre på gitarr för hon har spelat sen hon var fyra år. Vi tänkte spela min låt Just you tillsammans. Jag skulle sjunga, Fanny skulle spela piano och Nathalie skulle spela gitarr. Jag hade lärt dom ackorden till låten för ganska länge sedan.
Vi började spela låten och någon knackade på dörren.
Vem är det som knackar på dörren? Justin? Nej det är det inte!
Förlåt för att jag inte la ut inlägget tidigare men jag var i skolan och sedan på teater, kom hem för en halv timme sedan typ. :D Men vad tycker ni? Bra, dåligt, mittemelan, super bra? Nästa får ni när jag har fått minst fem kommenterar! ( Det här är fösrta Kapitlet och  jag vill gärna veta om ni gillar novellen! :)

Prolog till Just You♥

Jag har inga vänner förutom mina två bästa vänner. Jag är inte populär och har aldrig varit.
( Eller jag är populär fast inte riktigt på det sättet! ) Jag är så less på alla killar som bara bryr sig om tjejernas utseende och inte hur dom egentligen är. Jag skulle gärna vilja ha en pojkvän som föstår mig väldigt bra.
Men jag har också en hemilghet som bara min familj, mina bästa vänner och min musik lärare vet om. 
Kommer hon avslöja sin hemlighet eller kommer miljontals pessoner att hata hennes pojkvän Justin Bieber?

När jag var 0 år: Så föddes jag i Miami, Florida. Och fick namnet Joyce Sarah Jones.

När jag var 1 år: Så lärde jag mig gå. Jag älskade musik och brukade dansa med till musik när jag hörde på radion. Min mamma ( Sarah Jones) har ett piano som jag försökte spela på. Det lät bra ibland. Min mamma har också vanlig gitarr och elgitarr och dom tyckte jag var jätte roliga att spela på. Om ni undrar så har min mamma ett band i vårat garaget. Hon har trummor där med. En dag så jag tog trum pinnarna och började spela på trummorna. Då kom min mamma in och tyckte att det jag spelade lät bra som riktig rytm.

När jag var 2 år: Så hade jag lärt mig att prata menigar ordentligt. Dom som spelade trummor i bandet som mamma spelade i lärde mig olika takter och sätt att spela på. Dom lärde mig dom vanligaste ackorden att spela på gitarr och piano. Eftersom att jag verkligen älskade musik så var jag ganska lätt lärd. När min mormor kom och hälsade på tyckte hon att jag var jätte bra på alla tre olika instrumenten. Min mormor var skådespelerska när hon var yngre. Så jag har lite talanger i släkten.

När jag var 3 år: Så lärde jag mig sjunga barnlåtar på dagis. En dag när jag hade hört en låt på radion på väg hem från dagis. Skyndade jag mig till garaget och tog gittaren och började spela nästan likadant som den låten jag hade hört på radion några minuter innan.

När jag var 6 år: När jag var 6 år så började jag  i skolan. Och en gång om veckan fick vi gå och ha musik i musik salen. Och där har dom en inspelningstudio som vissa kändisar spelare in i bland. T.e.x Micheal Jackson. Och det fans massa olika sorters instrummet. Jag kan ju bara spela gitarr, piano och trummor rätt så bra.

När jag var 10 år: Så hade jag börjat i fyran. Vi hade musik lektioner två gånger i veckan plus att jag hade inriktning musik. På fritiden så hade jag gjort en egen låt. Jag hade skrivit texten och fixat så att det passade med både piano och gitarr till min låt. Jag tycker att den låter bra och det är inte för att skryta. När jag kom till min lektion när vi hade inrikning kultur så frågade jag våran musik lärare om jag fick spela in en egen låt i studion. Och som tur var så svarade han JA. Han hjälpte mig med att spela in låt. Först så spelade jag in låten med gitarr. Och sen så frågade jag om jag kunde få spela in samma låt fast med piano den här gången och han svarade såklart Ja då med. Nu hade vi fixat klart så jag kunde få inspelningarna på skiva. 
" Här har du din skiva" Sa han och gav mig skivan med min låt på.
" Tack för att du hjälpte mig!" Sa jag och log mot honom och gav han en kram.
" Det var så lite så. Men jag vill säga att du är jätte duktig på att spela instrummet, sjunga och skriva egna låtar." Sa han och jag fick ett stort leende på mina läppar.
" Du borde vara med på en talang jakt! Det tycker jag verkligen att du ska pröva. Du kommer lungt klart att vinna den."

När jag kom hem från skolan så spelade jag upp låten för mina föräldrar från skivan som jag hade gjort.
" Mamma, pappa jag vill söka till talang jakten nästa år. Får jag det?" Sa jag och tittade på mina föräldrar.
" Självklart får du det. Med sån talang som du har kan du ju inte bara behålla det för dig själv" Sa Sarah och jag log stort.
" Gumman om du blir känd genom det här så vet du väl om att hela ditt liv kommer att förändras?" Sa pappa och tittade lite oroligt på mig.
"Ja pappa jag vet. Fast det är ju min dröm."
" Annars om du inte vill känd så kan du ju bara sätta på dig en peruk och låtsats vara någon annan. Bara så att du vet." Skojade han och jag låg vaken halva natten och tänkte på det pappa hade sagt.

När jag var 11 år: Så stog jag på scenen inför tusentals folk och ännu mer personer som skulle titta på tv, för den här talang tävlingen sändes live på tv. Jag hade anmält mig förra året. Jag sjöng på min egna låt som jag hade skrivit för ett par år sedan. Men jag såg inte ut som jag brukade. Jag hade långt brunt hår, som låg över mitt riktiga ljusa hår. Jag hade följt mitt pappas tips att vara en hemlig popsjärna. Eller ha peruk på mig. Publiken var jätte vild. Och jag var den sista av dom alla som skulle uppträda. När jag hade sjungit klart och dom skulle utse en vinnare så var jag väldigt närvös. " Och vinnaren är..... Victoria Justice!" Hörde jag program ledarna säga. Ja jag van, för mitt artist namn är Victoria Justice. Jag har vunnit att få göra en egen skiva som kommer att säljas runt i landet. Och om det går bra. Kanske jag kan få ett skivkontrakt. Och bli en världs kändis. AAaah min dröm kan bli san. Eller min dröm är på väg att bli san.

När jag var 12 år: Min första skiva har släppts och sålt jätte bra i hela landet och i hela USA.
För någon månad sen skrev jag på ett skrivkontrakt. Jag spelade in alla mina tio ny skrivna låtar som jag har höllt på med i ungefär 1 och ett halft år. Till vissa låtar ska vi filma in musikvideor. Det tycker jag ska bli jätte spännande.

När jag var 14 år: Jag har spelat in musik videor och fått över tusen träffar på alla. Mina två skiver säljs i hela USA och i massa andra ställen i världen. Om någon månad ska jag åka på min första turné. Jag tycker det ska bli jätte spännande. Och dom ända som vet om hemligheten är min familj släkt och min allra bästa vän och den enda som jag litar på. Fast jag har ju förstås kändis kompisar också. Fast dom är så taskiga mot vanligt folk. Alltså dom som inte är kända. Vissa blev bara kända för alla pengar dom bryr sig inte nånting om något annat. Som t.e.x Natasha hon slog till ett fan på läppen så hon börja blöda bara för att hon bad om en aoutograf. Fast Natasha har alltid varit taskig iallafall sen jag träffade henne på talangjakten för ett par år sedan.

Nu är jag 17 år och bor kvar i Miami, Florida. Just nu går jag i skolan och har konserter och sånt i bland. Och en annan person som vet om att jag är kändis är min musik lärare vi brukar spela in låtar i studion som ligger under skolan och han listade ut att det var jag som vann talangjakten eftersom att det var min låt och min röst.
Jag gillar min musik lärare, ibland får jag spela in mina egna låtar i studion under musik lektionerna. Fast en gång så kom en tjej in i studion som tyckte att hon hade hört Victoria Justice (mitt artist namn) sjunga. Och jag hade glömt att låsa dörren till stuidion. Och den här tjejen sprang in och såg att det var jag. Hon blev helt förvånad när hon såg mig sitta och sjunga på Victoria Justice låtar och att det lät helt och hållet som hennes röst. "Vänta lite är du Victoria Justice?" Hade hon frågat mig. 
"Nej! Du ser väl att jag är Joyce Jones " Och jag förklarade till slut allt för henne.  Och just nu är vi alla tre bästa vänner jag, min bästa kompis Nathalie och Fanny. ( Fanny är hon som upptäckte mig på musiken!)


Verkar den nya novellen bra?
Bara så ni vet så kommer jag ta bilder på Victoria Justice när hon är kändisen Victoria Justice och på henne själv Joyce Sarah Jones så tar jag bilder på Emily Osment. o.O


myjustinbstory -

Just You - Chapter 7

Jag åkte till studion. När alla var där så kom regisören till filmen in i rummet som vi väntade i. " Välkommna tjejer! " Sa han och dom flästa sa tack. " Okej, jag tänkte börja med att berätta att ni ska få prov splea en varsin scen med ..... Justin Bieber, det är hans musik -vidio. Välkommen in Justin! " Sa han och jag blev väldigt förvånad när Justin Bieber kom in i rummet. Jag hade inte förväntat mig att det var hans musik vidio.
Justin ´s pespektiv:

Jag satte mig i en fåtölj mitt i mot tjejerna som satt i en stor soffa. " Hej tjejer! " Sa jag och dom log det var till och med någon som rodnade. " Okej, jag tänkte att vi skulle gå igenom scenerna och så. Och så ska var och en få ett manus med saker som ni ska göra. Och jag tänkte att ni skulle få prov spela till en scen där ni sitter vid ett bord och tittar på ett kärleks par en bit bort. Och ni önskar att ni också hade en pojkvän. Sen kommer jag och sätter mig bredvid er. Och så pratar vi lite gran. och det var allt som jag tänkte att ni skulle få göra idag. " Sa jag och andades. " Okej här har ni era manus jag vill att ni läser igenom det och sedan tänkte jag ta ut en och en till studion där vi filmar. " Sa regisören.

" Okej Jenna Dewan du kan börja. " Sa jag och hon gick fram till mig. Vi gick ut och började på scenen. Det gick ganska bra och det känndes rätt okej. När vi var klara så kom tjej efter tjej. Och den sissta tjejen som kom hette Victoria Justice. Och jag kan säga att jag typ fall för henne. Inte kärleks mässigt men vi hade roligt och så. Och om jag får säga det själv så tror jag att jag hälst vill jobba med Jenna Dewan eller Victoria Justice. Det var en tjej som fösökte flörta mig och gjorde stötter och hon kommer jag se till att åka ut på en gång. Regissören kom och andra som skulle hjälpa till med musik-vidion. Vi snakade ett tag. Och jag sa vilka två som jag hälst ville ha. " Jag tycker att Victoria Justice värkade duktig på skådespeleri och så. Hon ser rätt så lagom snygg ut ocså. " Sa regissören och tittade på mig. Tjejerna satt kvar i soffan och dom fick titta på alla scenerna som dom var med och så. Vi satt och tittade på scenerna som Victoria och Jenna var med i för att bestämma vme av dom som skulle vara med. Och till slut kom vi fram till att det blev....


                        ( Victoria Justice VS Jenna Dewan ) 


Joyce´s perspektiv:

" Och den som kommer vara med i min musik-vidio är... Victoria Justice, GRATTIS! " Sa Justin och tittade på mig.
Jag visste inte vad jag skulle göra men glad blev jag ialla fall. " Tack! " Fick jag tillslut fram. " Okej alla andra vill jag bara säga att ni var jätte duktiga och dom som vill kan få en atougraf det är bara att komma fram och fråga. " Sa Justin och jag tyckte att det lät lite själist. Fast alla gick fram till honom och frågade så jaja vem bryr sig. Jag gick oxå fram, tänkte att Fanny kunde få atougrafen hon är ju ett stort fans.

" Okej alla tjejer för utom Victoria kan gå nu. " Sa regissören och tjejerna gick och jag stannade kvar.
" Victoria vi börjar filma in och så på Måndag nästa vecka kom hit till klockan halv ett. " Sa Justin och jag var på väg att gå när Justin knackade mig i axeln. " Ifall du inte kan komma eller så. Så får du nummret hit, så du kan ringa och säga det. " Sa han och gav mig en lapp. " Okej, vi syns på måndag. " Sa jag och gick ut. Jag satte mig i bilen och åkte till mcdonalds för att köpa något att äta. Fast innan så byte jag om, så jag var Joyce och inte Victoria.

" Jag tar en big mac och fanta till dricka. " Sa jag och betalade. Jag väntade på att hon i kassan skulle plocka fram all mat. Jag tog upp min mobil och började skriva ett sms till Fanny " Hej Fanny jag fick rollen till musik-vidion och vet du vems musik.vidio detvar? Du kommer flippa ur det var Justin Bieber! Jag tog en aoutograf till dig. " Jag läste igenom det och tröck sedan på skicka. " Va? Omg fet coolt! Vart är du nu? " Svarade Fanny jätte snabbt.
" På mcdonalds, kom hit om du vill? " Svarade jag. " Okej jag kommer snart! " Läste jag.
" Ursäkta din mat är klar. " Hörde jag hon i kassan säga och jag tittade upp och tog brickan med maten på.

Efter femton minuter så hade Fanny kommit och jag hade ätit upp min mat. " Vill du ha en glass? " Frågade jag Fanny som tittade upp ur sin tidning om Justin Bieber. " Visst, bjuder du eller? " Svarade hon och började läsa igen. " Japp, vad vill du ha för nåt? " " Ehh.. jag tar en mcflurry toblerone. " Svarade hon och jag gick till kassan.
" Jag tar två styckna mcflurry toblerone. " Sa jag när det var min tur att handla. " Okej två mcflurry toblerone, det blir 38 kronor. " Jag gav honom pengarna och han gick iväg för att göra våra glassar. Efter två minuter så kom han med glassarna. Jag tog dom och började gå mot Fanny. Förstås så  såg jag inte killen som kom emot mig för om jag hade set honom hade jag inte vändigt mig om och spilt all glass på hans på tröja. " Förlåt så hemskt mycket " Sa jag. " Se dig för nästa gång bara. " Sa han och jag blev röd om kinderna. " Förlåt! " Sa jag igen.
" Du har redan sakt det " Sa han och tittade konstigt på mig.


Förlåt för så kort kapitel!
Glöm inte att kommentera...

Just You - Chapter 6

" Yes " Råkade jag säga högt och många tittade på mig. " Nathalie! Tycker du att det är bra att vi måsste jobba med det här i tion minuter till? " Frågade Fanny som satt bredvid mig. " Va? Nej gud så tråkigt. " Sa jag. " Vad sa du då yes för? " Sa hon och tittade på mig som om jag var knäpp. " Jag kom vidare, du vet musik-vidio grägen. " Sa jag glatt. Fast sen kom jag och tänka på att vi måsste ha tråkig so i tio minuter till och varför vet jag inte.
Jag började jobba igen och det var så himla sekt och döds tråkigt.    Joyce perspektiv:

Alltså gud, äntligen var so lektionen slut och tio minuter extra också desutom. Jag längtar tills på fredag alltså jag ska få reda på vems musik-vidio det är som jag har chansen att vara med i. Hoppas det är någon kändis som jag kanske gillar. Jag , Nathalie  och Fanny skulle åka till parken. Jag hade tagit med min skateboard så jag kunde i åka i ramperna. Och Nathalie skulle tydligen träffa en kille som hette Michael. Nathalie och Michael hade tydligen vart på en dejt på en resturang i går. Det låter så gulligt. Jag skulle också vilja ha en pojkvän. Men aja jag väntar väll på den rätta. När vi var framme så gick jag och Fanny till rampen. Jag såg Nathalie och Michael en bit bort.


            ( Michael och Nathalie )
 
Jag forsate att åka skateboard. Men jag kan säga att jag inte kunde sluta tänka på dom. Alltså man kan säga att jag är avundsjuk. Fast jag är ju inte kär i Michael direkt, jag är bara avundsjuk för att hon har en pojkvän och inte jag. Rät vad det var så låg jag där på marken. Med tårar i ögonen och blod som rann från armen. Hur hade det hänt? " Joyce hur gick det? " Sa Fanny och tittade ner på mig. " Jag har bara lite ont i armen. " Svarade jag och tittade ner på min arm. Jag hade bara ramlat av från rampen och skrapat upp armen så jag hade börjat blöda.
Inte så farligt. Fast jag har brutit benet en gång och det var inte kul. Jag hade hoppat på en studsmata med ungefär tre personer och sedan låg jag på marken med en bucklig och brutet ben. Fanny följde med mig hem. Nathalie stannade kvar sin pojkvän, hon märkte ju knappt att jag gjorde illa mig.
Jag sommnade tigigt den kvällen.

Ååh äntligen är det Fredag, fast jag måsste ju gå i skolan till halv två. Jag tittade på klockan. Fan den var redan 9, jag har försovit mig. Jag gick snabbt till garderobben oich satte på mig det första snygga klädesplagg jag hitta.
Jag tog ett glas juice och två mackor. Sedan tog jag min longboard och åkte raka väggen till skolan. Synd att vi har matte på första lektionen, våran matte lärare är skit sträng mot dom som kommer försent eller missar hans lektioner. Det gick ganska bra när jag kom fram matte läraren hade gått i väg för att hämta avprickningslistan för dom som var här. Så han trodde att jag hade vart där i hella tiden. Tur.

Jag åkte till studion. När alla var där så kom regisören till filmen in i rummet som vi väntade i. " Välkommna tjejer! " Sa han och dom flästa sa tack. " Okej, jag tänkte börja med att berätta att ni ska få prov splea en varsin scen med ..... Justin Bieber, det är hans musik -vidio. Välkommen in Justin! " Sa han och jag blev väldigt förvånad när Justin Bieber kom in i rummet. Jag hade inte förväntat mig att det var hans musik vidio.

Vad tycks? Ganska kort sorry!
Minst tre kommentarer för forsättning!
Update: Sorry men det blir inget Chapter idag, jag hiner inte! Ps: Tack för alla kommentarer!

Just You - Chapter 5

Jag åkte hem och gjorde mig ordning för att gå och lägga mig. När det var klart så la jag mig i sängen och försökte sova. " Pip pip " Lät det från mobil. Varför måsste jag få ett sms just nu? Jag var ju jätte nära på att sommna. Jag letade rätt på mobilen och lässte sms-et från min manager. " Glöm inte din audittion klockan 1 i morgon. " Jag la mobilen på mitt lilla bord vid sängen och sommnade snabbt.


Joyce´s perspektiv:


Jag gjorde mig i ordning för att gå på  min audition till musik vidion. Jag tog först på mig min peruk. Och sedan satte jag på mig ett par jeans tights och ett linne med volanger och snyggade till mig. Jag borstade håret och tog på mig läppstift. Bara för att ha lite roligt så kysste jag spegeln. Det blev en ljus rosa pussmun på spegeln. Jag vet att det låter knäppt men det var lite roligt också. Jag tog lite papper och blöte ner det lite sedan torkade jag bort pussmunen. Jag gick ut och satte mig i bilen för att åka till min audition. Jag undrar verkligen vilken kändis det är. Jag startade bilen och satte i gång musik. Det var låten every rose has its thorn med Miley Cyrus. Jag började sjunga med medans jag åkte.När jag var framme så såg det ut som om det var över 200 hundra personer som skulle söka till att vara med i musik-vidion. Alltså hur stor chans är det att jag kommer få rollen av alla dom här människorna? Jag gick för att se när det var min tur. Jag hade fått numer 43. Och dom var på nummer 39. Inte så lång tid kvar tills det var jag.
" Victoria Justice nu är det din tur! " Hörde jag någon säga. Jag kände hur min hand blev lite svettig. Skälvklart skulle jag bli näsrvös just nu. Jag gick in i rummet. Ååh jag hatar att vara nevös.
Jag var klar med min aduttion. Vi hade haft det roligt och det tog ett tag. Jag hoppas värkligen att jag kommer få rollen. Man fick inte vetta så mycket. Eller jag fick veta att det var en jul låt och att en kändis som är kille kommer vara kär i mig eller något. Och så kommer vi kyssas. Dom berättade bara lite av handlingen som skulle hända i viodion. Mest dom scenerna som jag är med i om jag får rollen alltså. Man skulle få reda på vem som fick rollen inom tre dagar. Och om dom inte ringer eller så inom tre dagar så har du inte fått rollen. Eller rollen och rollen dom låtar ut 15 personer som går vidare och efter dom 15 personer så blir det bara 1 eller 5 personer kvar.

Hemma så satte jag på en film. Jag tiitade lite mer en vad tills halva filmen sedan sommnade jag. Jag måsstre ha varit trött. Fast det är ju skola i morgon oxå. Inte så himla kul. Jag gillar inte direkt att gå i skolan.

Jag vaknade klockan 8 av att min mobil pep till. Jag har ungefär en timme på mig innan skolan börjar. Jag satte på mig en röd kläning och en rutig skjorta. Och så några armband och ett par halsband. Jag tog på mascara och ljus rosa läppglans. Jag kammade igenom håret och fixade så det såg ut som vanligt.
Jag gick till köket och åt frukost. Sen satte jag på mig ett par svarta skor.Jag satte mig på min plats i klassrummet. Vi hade tråkig so. Vi skulle jobba om kartor och sånt det var döds trist.
" Pip pip " Lät det från min mobil under lektionen. Alla tittade sig om. " Vems mobil var det? " Frågade Jesper han är typ klassens busse. Han bråkar jätte ofta och tror att han är så himla cool. Aja jag kan väll kolla sms-et.
Jag tog upp mobilen och läste: " Grattis Victoria du är en av dom fem som har gått vidare. Lycka till! Vi vill träffa dig och dom andra på fredag. Ni ska då också få reda på vems kändis musik-vidion är till. " 
" Yes " Råkade jag säga högt och många tittade på mig. " Nathalie! Tycker du att det är bra att vi måsste jobba med det här i tion minuter till? " Frågade Fanny som satt bredvid mig. " Va? Nej gud så tråkigt. " Sa jag. " Vad sa du då yes för? " Sa hon och tittade på mig som om jag var knäpp. " Jag kom vidare, du vet musik-vidio grägen. " Sa jag glatt. Fast sen kom jag och tänka på att vi måsste ha tråkig so i tio minuter till och varför vet jag inte.
Jag började jobba igen och det var så himla sekt och döds tråkigt.    


Förlåt får så dålig update. KOMMENTERA!
Älskar er låssare som har stanat fast jag inte har gett er ett CHapter på jätte länge!!!
 

Jag är med och tävlar på bieberland.blogg.se
Jag tycker att du också ska vara med och tävla dom har jätte fina priser att vinna.
Här ser ni vad man kan vinna:


Klicka här för att komma till bloggen: http://bieberland.blogg.se

Svar på kommentar! ( Chapter 4 UNDER )

Anonym om Just You - Chapter 4:
Du skriver skitdåligt, kan inte stava eller någonting -.-
IP: Anonymt!

Svar: Allså jag bryr mig inte om såna som skriver sånna här kommentarer. Men jag säger bara att om du tycker att jag skriver dåligt så behöver du inte lässa min novellen, jag skriver för dom som vill lässa och tycker att min novell är bra. Visst jag är inte bäst på att stava men du kan lika gärna lägga ner din tid på annat i stället för såna här onödiga kommentarer. Lite fekt att inte våga skriva sitt namn heller.

Jag vet inte när nästa kommer men för hoppningsvis snart! :D Älskar er lässare!!!
17 November, 07:49

Just You - Chapter 4

Vi gick och när vi kom in i mitt rum så var hella mitt ansikte fyllt med tårrar. " Såja Joyce. Här får du pappar att torka dig med. " Sa Fanny och tog fram ett paket med särvätter från mitt skrivbord. Hon satte sig i min säng och jag luttade huvudet mot henne. Jag grät och grät. Varför tog jag det här så hårt? Det är jätte många i världen som har skilda föräldrar. Fast varför blev det just mina?


Joyce´s pespektiv:

Det hade gått flera dagar och pappa hade köpt en liten läggenhet vid stan. Jag är hos pappa och mamma varanan vecka. Det har vart ganska gråa dagar sedan dom skilde sig. Och jah har inte riktigt vänt mig än. Det har ju ändå bara gått 6 dagar. Och om två dagar så ska jag på aduttion för musik-vidion. Undrar värkligen vilken kändis det är.

Jag sitter just nu i skol-bänken och har so. Jag hatar värkligen det ämnet. Jag hållde på att sommna i går när vi hade so fast Nathalie hade väkt mig. Hon hade skrikit jätte högt för att hon hade set en jätte stor spindel på hennes bänk och det hade väkt mig. Efter den här lektionen är det två timmars idrott och sedan så slutar vi för idag. Fast jag skulle vara ledig i över morgon fast vi hittade på att jag skulle åka bort. Jag ville ju inte direkt avslöja min hemlighet. " RING RIIING " Lät det från skolbyggnaden. Bra att lektionen slutar nu. Det var värkligen tråkigt.

Jag gick till mitt skåp för att hämta mina idrottskläder. Jag gillade idrott lite gran bror hellt på vad det är man ska göra. Jag, Fanny och Nathalie gick till gympasalen för att byta om.
När jag kom hem så åt jag mellamål. Sen så såg jag att jag hade fått ett sms från Nathalie. Det stog " Möt mig vid parken om tio minuter, snälla kom. / Nathalie " Jag satte på mig en jacka och skor för att det var ganska kallt ut. Jag tog min skateboard och åkte till parken. Jag såg Nathalie sitta på bänk.  " Hej! Var det något specielt du ville? " Frågade jag när jag hade kommit fram till henne. " Nej jag ville baa träffa dig. " Svarade hon och jag satte mig på bänken bredvig henne. vi snackade ett tag sedan åkte jag sketboard hem till mig igen.

Nästa dag vaknade jag och hade jätte ont i huvudet. Hur kan bara ha så himla ont? Jag gick och satte på mig kläder borstade igenom håret och tog en huvudvärkstablet. Sen tog jag en macka och ett glass o´boy.
På bussen till skolan sitter några tjejer framför mig och snckar om Victora Justice och att dom skulle se min intervju med Ellen i kväll. Dom hade vart med på en tävling och vinnut biljeter längst fram och en liten träff med mig. Jag är glad över att det är så många som gillar att sjunger och det.

Skoldagen gick ganska snabbt. Innnan intevjun som började klockan 20.00 tänkte jag, Nathalie och Fanny gå på den nya twilight filmen breaking dawn. Bion började klockan 15.00 så vi hinner. Vi stog vid kassan och betelade för tre biobiljetter högst upp. Jag köpte en påsse lät saltade chips och en burk fanta. Sen gick vi in ocg väntade på att filen skulle börja.

När filmen var slut så åkte jag till intervjun och Fanny och Nathalie åkte hem till Fanny.
Jag väntade på att ellen skulle börja och att dom skulle be mig att komma in i studion. Det är andra gången jag är på ellen´s show. Förutom några gånger när jag har tittat på när det är andra kändisar som blir intevjuade.¨
När jag höre ellen säga " Välkommen in Victoria Justice " Så gick jag in och satte mig i en fotölj. Intevjun började och hon frågade lite frågor. Som t.e.x Vet du när ditt nästa album kommer ut? Jag svarade 7 Mars 2012.Jag åkte hem och gjorde mig ordning för att gå och lägga mig. När det var klart så la jag mig i sängen och försökte sova. " Pip pip " Lät det från mobil. Varför måsste jag få ett sms just nu? Jag var ju jätte nära på att sommna. Jag letade rätt på mobilen och lässte sms-et från min manager. " Glöm inte din audittion klockan 1 i morgon. " Jag la mobilen på mitt lilla bord vid sängen och sommnade snabbt.

Ledssen för så dålig uppdate.
Men här får ni Chapter 4, inte så långt!
KOMENTERA tack! :D

Svar på frågor! ( Chapter 3 under ↓ )

sarah om Just You - Chapter 3 ♥:
Skit bra! hur många läsare har du per dag? :)
IP:Super hemligt, hihi!

Svar: Jag har inte haft bloggen så jätte länge men medans jag har haft bloggen så ligger det mellan 15-27 läsare! Inte så mycket, men jag skulle bli jätte glad om ni underbara lässare tipsar bloggen andra. :D
13 November, 11:58

Emma om Just You - Chapter 3 ♥:
Ojja, vad kommer hända längtar till nästa kapitel :))
IP: Hemligt!
13 November, 14:52  
Annie om Just You - Chapter 3 ♥:
Bra!!
IP: Hemligt!
13 November, 14:51  
Amanda om Just You - Chapter 3 ♥:
yeye vad braaa
IP: Hemligt!
13 November, 14:51  
anna om Just You - Chapter 3 ♥:
oj vad synd det blir men jag hoppas bara att hon säger till alla att hon är victoria ;)) men annars jästte bra a
IP:Hemligt!
13 November, 14:51  
mimie om Just You - Chapter 3 ♥:
´jätte braa
IP: Hemligt!

Svar: Tack för dina kommentarer! Men du kan skriva ditt riktiga namn, iställer för från fem olika pessoner. ( Jag kollade upp ip-en och den var samma på alla :D
Om du vill skriva många kommentarer så gör då det fast från samma persson är du snäll :)

Update: Jag hinner inte skriva ett Chpter till er idag. Jag kom hem klockan åtta och hade inte ätit middag än.
Sorry :( Men ni får det förhoppningsvis i morgon. Jag har bara kommit 10 rader ungefär, det blir ju inget Chapter av det!!!

Just You - Chapter 3 ♥

Jag gick upp till mitt rum och loggade in på twitter. Jag skrev en tweet " Shooping white my friends! "
Sen loggade jag ut och stängde av datorn. Jag tog av mig mina kläder och tog en snabb dusch eller det tog 15 minuter. Jag satte på mig mitt nattline och la mig i min alldeles för stora säng. Jag sommnade efter bara några minuter och visste att det skulle bli en bra helg och väldigt skönt med sovmorgon.

   
    ( Lyssna medans du lässar! :D )

Joyce´s perspektiv:


Jag vaknade av att någonm knackade på dörren. " Vem är det? " Frågade jag trött.
" Mamma, jag har gjort frukost till dig klockan är faltist halv 11! När hade du tänkt att gå upp? " Sa mamma och jag kunde inte låta bli att le.
" Okej. jag kommer snart ska bara sätta på mig kläder. " Sa jag och hörde fotsteg efter fotsteg tills hon försvann. Jag gick till min garderobb och satte på mig ett lila linne, en svart tröja, och en svart grå väst över och svarta skinn thights. Jag satte på mig ett par örhängen och två armband. Jag kammade igenom håret och la det på enna sidan och tog på lite mascara. Och ett leende på mina läppar. Perfekt!Jag gick till köket och såg att mamma hade tagit fram min favorit frukost, äppel juice, ljust bröd och en bit melon.
Jag satte mig ner och började att äta. Undra vad man ska göra idag då? Hmm... Nej jag kommer inte på nåt.
" Vart är pappa? " Frågade jag mamma när jag var klar. " Han skulle åka och handla. " Sa mamma och log mot mig. " Okej, vad ska du göra idag? " " Jag tänkte bara ta det lungt. " Det var inte direkt det svaret jag hade villat ha. Men jag sa inget mer och gick till mitt rum.

Efter en timme hörde jag massa röster från köket. Så jag gick dit och där stog mamma och pappa och bråkade. Dom slågs inte men dom skrek och shaffsade. Och det var bara för jobbigt. " Sluta båda två! Vad är det som har hänt? " Skrek jag fram. Och dom båda tittade på mig. " Jag står inte ut att leva med din mamma längre hon är bara för mycket! " Sa pappa högt och surt. " Och jag står inte ut med din pappa. Jag bekräver skilsmässa! " Sa mamma lika högt och surt. " Snälla kan ni inte tänka över saken ett tag? " Sa jag och försökte låta trevlig och lung fast det gick inte så bra. " Nej gumma det kan vi inte! Din pappa får flytta ut nu. För det var jag sombådde här först. Nu får du packa dina kläder och gå. Om du inte är ute inom 2 timmar så sparkar jag ut dig! " Skrek mamma jätte högt så det måsste ha hörts flera kavtter.

Jag gick upp till mitt rum och slängde mig i sängen och la kuden över huvudet. Jag lät mina tårar bara falla.
Vad ska hända nu? Det känns om som om hella mitt liv är över, som ett hårt slag i maggen. Och vart ska pappa bo? Jag årkar bara inte med det här just nu. Kommer hella mitt liv förändras eller vad kommer att hända? Just nu så hatar jag mitt liv det suger bara så himla mycket." Ring ring " Lät det från min telefon jag tog upp den och svarade. Hej, det är Joyce. " Sa jag och fösökte dölja på rästen att jag var leddsen. " Hej det är Fanny. Hur är det? " Jag kunde bara inte låta bli att börja grinna så jag lät bara tårarba rinna ner för min kind. " Joyce, vad är det som har hänt? Sa Fanny som förstås hörde att jag var ledssen. " M... mamma och pappa ska skiljas. " Sa jag och visste att hon var förvånad nu. " Va? Ska dom skiljas? Hur gick det till? " Frågade hon. " Jag vet inte riktigt. Jag gick till köket och dom ståg där och shaffsade och sen sa mamma att han skulle packa sina saker och dra inom 2 timmar. " Snyfftade jag fram. " Jag kommer till dig med en gång. Så ska jag hjälpa dig att må bättre. " Sa Fanny och sedan avslutade vi samtalet och la på. Jag gick ner för att ta något att äta. Har ju inte ätit lunch än och klockan är 1.

" Mamma vad det blir det lunch? " Frågade jag mamma som satt och lässte en bok i soffan. " Oj, jag hade hellt glömt bort att göra lunch. Jag börjar nu med en gång. " Sa mamma och gick in till köket. " Mamma kommer du och pappa skilja er? " Sa jag och hoppades väkligen inte att dom skulle det. " Joyce det är så att jag och din pappa inte älskar varandra så mycket längre. Men James kommer att flytta ut så fort han har hittat ett hus att bo i. " Sa hon och tog fram pomfrits och kyckling. " Okej, men vi kan väll snacka om något annat? " Sa jag som inte ville tänka på vad som skulle hända. " OKej gummen jag vet att det kan bli lite svårt för dig men vi kommer altid att finnas här för dig. Jag lovar dig det älklingen! " Sa mamma och jag visste att hon ville få mig på bättre humör men hon lyckas faktist inte så bra. " Pling pling " Lät det från hallen och jag sprang ditt för att öppna.
" Hej Joyce. " Sa Fanny och kramade om mig. " Hej, vi kan väll gå till mitt rum? Så kan vi prata. " Sa jag och försökte få fram ett leende. " Fanny vill du äta lunch med oss? " Ropade mamma från köket. " Nej tack. Jag åt hemma. " Sa Fanny och i forsätte att gå till mitt rum. Medans vi gick så gick vi förbi pappas och mammas rum och där stog pappa och packade. Det stog flera fulla flyttlåder. " Å Hej Joyce. " Sa han och tittade på mig. " Pappa har du hittat nånstans att bo? " Sa jag och ansträngde mig för inte börja gråta. " Ja, jag ska åka och titta på några hus i morgon. Men allt kommer att ordnasäg. Du kommer at vänja dig med tiden. " Sa pappa och jag kände hur fler och fler tårrar kom. Vi gick och när vi kom in i mitt rum så var hella mitt ansikte fyllt med tårrar. " Såja Joyce. Här får du pappar att torka dig med. " Sa Fanny och tog fram ett paket med särvätter från mitt skrivbord. Hon satte sig i min säng och jag luttade huvudet mot henne. Jag grät och grät. Varför tog jag det här så hårt? Det är jätte många i världen som har skilda föräldrar. Fast varför blev det just mina?

Blev ett ganska kort och sekt kapitel. Men ni fick det iallafall.
Synd att jag bara fick 1 kommentar på 2:an
Hur kommer det gå mellan Joyce´s föräldrar?
Minst
fyra kommenetarer för forsättning. Jag vet att ni underbara lässare klarar det! :DJust You - Chapter 2 ♥

När vi hade ätit klart så gick vi till musik lokalen som var i källaren. Nathalie hade alltid haft musik inriktning. Och hon har alltid vetat om min lilla hemlighet. Vi gick in till rummet som jag spelade in min skiva i. Fanny och Nathalie är bra på gitarr, piano och trummor. Fast Fanny är bättre på piano och Nathalie är bättre på gitarr för hon har spelat sen hon var fyra år. Vi tänkte spela min låt Just you tillsammans. Jag skulle sjunga, Fanny skulle spela piano och Nathalie skulle spela gitarr. Jag hade lärt dom ackorden till låten för ganska länge sedan.
Vi började spela låten och någon knackade på dörren.

Joyce´s perspektiv:

" Kom in " Ropade jag och in kom våran musik lärare. "Hej! Jag ska bara skriva upp att ni är här." Sa han och kryssa i något på ett papper. " Okej! " Sa Nathalie.
" Kan jag få lyssna lite när ni spelar? " Sa han och tittade på oss.
" Visst! Vi kör på tre. Ett... Två...Tre! " Sa jag och så började dom spela och jag sjunga.
" Bravo tjejer! Vad duktiga ni är! Sa han och applåderade när vi hade spelat klart låten.

" Ring ring " Lät det från min mobil. Jag tittade och såg att det var min manager.
" Jag måsste svara det är min manager. " Sa jag och svarade.
" Hej det är Joyce. "
" Hej Joyce! Jag hörde att dom skulle ha auditionför att vara med i en musikvideo. " Sa han och jag log stort.
" Vad kul! Men vilken kändis musikvideo är det? "
" Man får inte reda på det men det kan vara bra för din karriär att vara med i den! "
" Okej, du kan skriva upp att jag kommer. " Sa jag glatt.
" Okej vad bra! Den är om en och en halv vecka så att du vet! "
" Okej! Men jag måste gå nu ska ha en lektion." Sa jag och la på. 
" Vad ville han? " Frågade Nathalie efter att jag lagt ner mobilen i fickan.
" Jag ska gå på en audition för att vara med i en musikvideo. " Svarade jag.
" Åhh så coolt! Vems musikvideo är det då? " Sa Fanny och tittade på mig med ett leende.
" Man får inte reda på det!" Svarade jag och såg hur hennes min förändrades.
" Okej! Men hoppas det är nån kändis som är berömd. " Sa Fanny.
" Aha, som vilken kändis då? " Frågade jag Fanny.
" ÅÅhhh det hade vart fett coolt om det var Justin Bieber. Om det är det snälla om jag får träffa honom då? " Sa Fanny och jag skrattade.
 " Okej, men jag är ganska säker på att det inte är han. " Sa jag och tittade på Fanny.
" Okej men iallafall. "


                 (Joyce, Nathalie, Fanny!)
Nu är skolan slut och jag, Fanny och Nathalie tänkte ta bussen till stan.
" Visst måsste man ta buss 3 för att komma till stan? " Frågade Nathalie som stod och läste busstabellen som fans vid busshållplatsen. " Ahh, eller jag brukar åka buss 3 när jag ska till stan. " Svarade jag.
" Okej då får vi väll vänta på den bussen då. " Sa Nathalie och satte sig på bänken som Fanny sitter på.

" Nu kommer buss 3. " Sa Fanny efter att vi har väntat i 7 minuter. Vi klev på bussen och satte oss i mitten där alla tre fick plats.
" Snälla om vi kan gå in på Victoria Secret? " Frågade jag Fanny och Nathalie.
" Självklart jag älskar den affären. " Svarade Fanny och efter att ha åkt buss i 20 minuter så var vi äntligen framme. Vi klev av bussen och gick in i den stora shooping-huset. Vi gick direkt till min favorit affär Victoria Secret. När vi hade vart i affren i 20 minuter så gick jag ut med två kassar i handen. Jag hade köpt en lilla t.shirt med svart tryck på och en rosa tjocktröja med vit tryck och så stog det 74 på ryggen.
Vi gick på stan i flera timmar tills Nathalie´s mamma ringde och sa att dom skulle få besök så hon blev tvungen att åka hem. Och då åkte jag och Fanny okså hem. När jag kom hem så var det mat. Gud va gott jag är verkligen hungirg efter att ha gått på stan i flera timmar.
" Hej Joyce! Köpte du något på stan? " Frågade mamma när vi satt och åt mat. " Ja, det gjorde jag. Jag handlade två tröjor på Victoria Secret och sen köpte jag den där guldiga ringen med en fågel på som jag har snackat om att jag vill ha. " Jag tog upp ringen och visade mamma och pappa.


" Vilken fin! Hur mycket kostade den då? Vi vill inte att du slösar borta alla dina pengar! " Sa pappa fundersamt, som var väldigt noga med att jag tog ansvar och sparade pengar som jag tjänar på att vara artist.
" Den kostade 139 kronor! Pappa det är inte så mycket. " Sa jag och åt upp all pasta som var kvar på min tallrik.
" Okej Joyce! Visst det var inte så mycket pengar. Men jag vill ändå att spar dom. " Sa James och tittade på mig.
" Pappa du vet själv att jag är bra på att spara pengar och jag har vart det sen jag var liten. Plus att jag har massvis med pengar. " Sa jag lite trött att James fortfarande snackar om det här
" Din manager ringde förut idag och sa att du skulle provsplea för att vara med i en kändis musik-video! Vad roligt för dig att vara med i någon annans än vad dina egna. " Sa mamma med ett leende på sina läpper.
" Ja, det ska bli jätte kul. Fast det är inte förrens om lite mer en vad en vecka. " Sa jag och tittade på min tallrik som nu var tom. " Tack för maten den var jätte god. " Sa jag och ställde in min tallrik, bestik och glas i diskmaskin.

Jag gick upp till mitt rum och loggade in på twitter. Jag skrev en tweet
"Shopped with my friends today, it was awsome:)" Sen loggade jag ut och stängde av datorn. Jag tog av mig mina kläder och tog en snabb dusch i 15 minuter. Jag satte på mig mitt nattline och la mig i min alldeles för stora säng. Jag sommnade efter bara några minuter och visste att det skulle bli en bra helg och väldigt skönt med sovmorgon.


Här får ni Chapter 2!
Blev många bilder och ganska kort Chapter, hoppas att det är okej!
Men vad tycks minst
fyra kommentarer tills nästa :D


Svar på en fråga! ( First Chapter ligger under ↓ )

emma om Just You - First Chapter ♥:
AS BRA ! men en fråga . var inte justin hennes pojkvän reden eller ?
IP: Jätte hemligt, hehe!

Svar: Förlåt om jag har förvirat er lässare. Men nej hon är inte ihop med Justin en! Det som stog högst upp var den korta handlingen om novellen som ni börja lässa från första Chaptret och det när det stog år till år var bara så att ni skulle lära käna huvudpersonen bättre. Förlåt för att jag förvirade er.

Update: Nästa Chapter kommer när jag har fått 1 till kommentarer på First Chapter! Jag har skrivit klart det så ni vet! :D

Svar på några frågor! ( First Chapter under ↓ )

Nella om Prolog till Just You♥:
Det låter super! (: Men skulle jag kunna få din gamla blogg? Skulle vara super om det gick ! Kan du svara i ett inlägg på DEN HÄR bloggen så fort du kan?
Xx/Nellah<3

Svar:  Tack så mycket sötnos! Alltså jag vet inte riktigt! Jag vill helst ha kvar den som min egen blogg. Hoppas det är okej? Jag kanske någon gång i framtiden vill fortsätta skriva på den...

Josse om Prolog till Just You♥:
Ja, den verkar jättebra, jag tycker du borde skriva vidare på den :)<3
IP: Super hemligt, hehe!
10 November, 16:41  


Svar: Tack så mycket! Älskar alla era lässares söta kommentarer :D

Saga Forsberg
 (HEMLIGT!)
om Prolog till Just You♥:
Den verkar awsome!
IP: Super hemligt ,hehe!

Svar: Bra hoppas alla lässare tycker det...

09 November, 20:45

PS: First Chapter under! ↓

Just You - First Chapter ♥

Joyce´s pespektiv:

Just idag varför liksom idag varför måste jag ha en konert just idag? Det var världens sämsta dag i skolan och nu när jag väl är hemma så kan jag erkänna att jag är hur trött som helst. Plus att några killar som jag hatar ska gå på min konsert. Dom pratade om det hela dagen i skolan. Dom var så malliga för att dom hade köpt en plats på första raden. Och dom pratade om mig på lektionerna. Eller snarare om Victoria Justice. Och en utav dom Philip är bokstavligen kär i mig. Eller rättare sagt i Victoria Justice, dom vet ju inte att det är jag egentligen. Dom är taskiga mot mig varje dag i skolan men dom älskar mig som den bra artisten men hatar den andra delen, bara en normal människa. Men jag gillar att vara normal, en helt vanlig tjej. 


Nu är jag i arenan jag står på scenen och Philip och den andra killen i min klass sitter och gör kyss miner mot mig. Också gör dom släng kyssar till mig, dom är ju helt crazy. Och Philip kastade till och med upp röda rosor på mig när sjöng min låt " Just you". Som om det var han jag sjöng om, haha. Hur idolkär kan man egentligen vara? Han känner ju inte ens mig. Vi är inte kompisar i skolan han är mer den typen som mobbar mig och håller på. Han är så fjantig också. Det är därför en del av mitt liv är dåligt för det är ingen som gillar mig. Förutom mina två allra bästa vänner. 

Nu när konserten är klar så känns det bättre. Det känns alltid så bra efter jag har haft en konsert.
" Ring ring " Lät det från min iPhone 4. Jag tog upp den och såg att det var Fanny.
"Hej det är Joyce" Svarade jag
"Hej Joyce hur var det på konsären?" Sa hon.
" Det var väll bra var bara så tröt innan."
"Okej, vet du vad jag har fått?" Sa hon och värkade helt till sig.
" Nej berätta då?" Sa jag som ville veta vad det var för något.
" Jag har fått Justin Bieber´s album under the misteltoe!" Sa hon glatt.
Hon älskar verkligen Justin Bieber är ett riktigt fan allså hon är helt besatt av honom. Jag är inte direkt ett fan han är bra men jag gillar honom inte. " Aha kul." Sa jag och försökte låta glad.
" Jag vet. Jag har lyssnat i flera timmar."
" Okej det var mycket. Men var det något annat du ville?" Frågade jag.
" Aah skulle jag kunna få sova över hos dig? Jag vet att det är skola i morgon men ändå." Sa hon.
" Är det nåt som har hänt eller?"
" Nej, men jag vill bara vara med dig. Kan jag få sova hos dig?"
" Självklart, men du kan komma när du vill fast helst snart."
" Okej jag drar med en gång Hej då!"
" Hej då vi syns snart Fanny!" Sa jag och la på.

" Pling plong" Lät det från dörren och jag sprang för att öppna den.
" Hej Fanny" Sa jag och gav henne en kram.
" Jag tog med mig Justin Bieber skivan så vi lyssna!" Sa hon och log.
" Okej! Men ska vi gå till mit rum?" Frågade jag när hon hade tagit av sig sina ytterkläder.
" Sure, du måste bara lyssna på skivan den äger. Min favorit låt på den är Misteltoe! Den är så himla bra! Dom håller på att spela in en vidio till Santa claus is comin to town!" Sa hon.
" Fanny ta det lungt! Jag vet att du älskar honom men ta det bara lite lugnare,okej?"
" Okej" Sa hon och vi gick till mitt rum. Det första Fanny gjorde var att ta upp skivan och sätta på min stereo på hög volym.
" Visst äger han?" Sa hon och fortsatte med att sjunga till alla låtar.
" Han är väl ganska bra." Sa jag och Fanny tittade på mig som om jag var galen.
" Ganska bra? Han är ju f*n sjuk grym. Hans röst är bara så bra den är bara bäst. Och han är as snygg." Sa hon som är väldigt idolkär i Justin Bieber. Visst är han bra men inte jätte bra. Visst snygg kan jag hålla med om att han är men sjuk grym på att sjunga kan jag inte hålla med om. Han är bra på att sjunga och han har en bra sång röst.

 "Ska vi göra något?" Sa jag efter att vi hade lyssnat klart på hela skivan.
"Visst, fast borde inte vi gå och lägga oss. Klockan är rätt så mycket och vi har ju skola i morgon." Sa hon och jag log.
"Aah vi får någ fixa en madrass som du får sova på."
Vi gick till förrådet för att hämta en madrass. Den var rätt så tung att bära. Men det gick bra när vi hjälptes åt.

Jag och Fanny satt vid köks bordet och åt frukost. När vi var klar så hämtade vi våra väskor. Jag tog mina svarta höga converse och min jeans jacka. Vi gick till busshålplatsen för att åka till skolan. Vi satte oss längst bak och väntade på att Nathalie skulle kliva på. Efter att bussen hade stanat två gånger så gick Nathalie på bussen hon satte sig längst bak bredvid mig. När vi var framme så gick vi till våra skåp för att hämta mattebökerna för vi hade matte på första lektionen. Jag längtade till första lektionen efter lunch för det var inriktning musik.

Äntligen var det lunch och det fans bara två bord lediga vi satte oss vid det bordet som var mest i mitten.
"Hör ni vad Philip snakar om?" Sa Fanny och tittade på mig och Nathalie.
"Nej faktist inte! Vad snackar han om då?" Sa jag och tittade mot Philips håll.
" Han skryter om att han var på din konsär igår och att han hade plats så långt fram." Sa Fanny.
" Okej, han gillar verkligen Victoria Justice!" Sa Nathalie och log mot mig när hon sa det.
"Fast jag vet vem som hade den bästa platsen!" Sa ja och log.
"Aha vem då?" Sa Fanny och tittade på mig"
"Joyce såklart! Eller snarare Victoria Justice!" Sa Nathalie och vi alla tre började skratta.
När vi hade ätit klart så gick vi till musik lokalen som var i källaren. Nathalie hade alltid haft musik inriktning. Och hon har alltid vetat om min lilla hemlighet. Vi gick in till rummet som jag spelade in min skiva i. Fanny och Nathalie är bra på gitarr, piano och trummor. Fast Fanny är bättre på piano och Nathalie är bättre på gitarr för hon har spelat sen hon var fyra år. Vi tänkte spela min låt Just you tillsammans. Jag skulle sjunga, Fanny skulle spela piano och Nathalie skulle spela gitarr. Jag hade lärt dom ackorden till låten för ganska länge sedan.
Vi började spela låten och någon knackade på dörren.
Vem är det som knackar på dörren? Justin? Nej det är det inte!
Förlåt för att jag inte la ut inlägget tidigare men jag var i skolan och sedan på teater, kom hem för en halv timme sedan typ. :D Men vad tycker ni? Bra, dåligt, mittemelan, super bra? Nästa får ni när jag har fått minst fem kommenterar! ( Det här är fösrta Kapitlet och  jag vill gärna veta om ni gillar novellen! :)

Prolog till Just You♥

Jag har inga vänner förutom mina två bästa vänner. Jag är inte populär och har aldrig varit.
( Eller jag är populär fast inte riktigt på det sättet! ) Jag är så less på alla killar som bara bryr sig om tjejernas utseende och inte hur dom egentligen är. Jag skulle gärna vilja ha en pojkvän som föstår mig väldigt bra.
Men jag har också en hemilghet som bara min familj, mina bästa vänner och min musik lärare vet om. 
Kommer hon avslöja sin hemlighet eller kommer miljontals pessoner att hata hennes pojkvän Justin Bieber?

När jag var 0 år: Så föddes jag i Miami, Florida. Och fick namnet Joyce Sarah Jones.

När jag var 1 år: Så lärde jag mig gå. Jag älskade musik och brukade dansa med till musik när jag hörde på radion. Min mamma ( Sarah Jones) har ett piano som jag försökte spela på. Det lät bra ibland. Min mamma har också vanlig gitarr och elgitarr och dom tyckte jag var jätte roliga att spela på. Om ni undrar så har min mamma ett band i vårat garaget. Hon har trummor där med. En dag så jag tog trum pinnarna och började spela på trummorna. Då kom min mamma in och tyckte att det jag spelade lät bra som riktig rytm.

När jag var 2 år: Så hade jag lärt mig att prata menigar ordentligt. Dom som spelade trummor i bandet som mamma spelade i lärde mig olika takter och sätt att spela på. Dom lärde mig dom vanligaste ackorden att spela på gitarr och piano. Eftersom att jag verkligen älskade musik så var jag ganska lätt lärd. När min mormor kom och hälsade på tyckte hon att jag var jätte bra på alla tre olika instrumenten. Min mormor var skådespelerska när hon var yngre. Så jag har lite talanger i släkten.

När jag var 3 år: Så lärde jag mig sjunga barnlåtar på dagis. En dag när jag hade hört en låt på radion på väg hem från dagis. Skyndade jag mig till garaget och tog gittaren och började spela nästan likadant som den låten jag hade hört på radion några minuter innan.

När jag var 6 år: När jag var 6 år så började jag  i skolan. Och en gång om veckan fick vi gå och ha musik i musik salen. Och där har dom en inspelningstudio som vissa kändisar spelare in i bland. T.e.x Micheal Jackson. Och det fans massa olika sorters instrummet. Jag kan ju bara spela gitarr, piano och trummor rätt så bra.

När jag var 10 år: Så hade jag börjat i fyran. Vi hade musik lektioner två gånger i veckan plus att jag hade inriktning musik. På fritiden så hade jag gjort en egen låt. Jag hade skrivit texten och fixat så att det passade med både piano och gitarr till min låt. Jag tycker att den låter bra och det är inte för att skryta. När jag kom till min lektion när vi hade inrikning kultur så frågade jag våran musik lärare om jag fick spela in en egen låt i studion. Och som tur var så svarade han JA. Han hjälpte mig med att spela in låt. Först så spelade jag in låten med gitarr. Och sen så frågade jag om jag kunde få spela in samma låt fast med piano den här gången och han svarade såklart Ja då med. Nu hade vi fixat klart så jag kunde få inspelningarna på skiva. 
" Här har du din skiva" Sa han och gav mig skivan med min låt på.
" Tack för att du hjälpte mig!" Sa jag och log mot honom och gav han en kram.
" Det var så lite så. Men jag vill säga att du är jätte duktig på att spela instrummet, sjunga och skriva egna låtar." Sa han och jag fick ett stort leende på mina läppar.
" Du borde vara med på en talang jakt! Det tycker jag verkligen att du ska pröva. Du kommer lungt klart att vinna den."

När jag kom hem från skolan så spelade jag upp låten för mina föräldrar från skivan som jag hade gjort.
" Mamma, pappa jag vill söka till talang jakten nästa år. Får jag det?" Sa jag och tittade på mina föräldrar.
" Självklart får du det. Med sån talang som du har kan du ju inte bara behålla det för dig själv" Sa Sarah och jag log stort.
" Gumman om du blir känd genom det här så vet du väl om att hela ditt liv kommer att förändras?" Sa pappa och tittade lite oroligt på mig.
"Ja pappa jag vet. Fast det är ju min dröm."
" Annars om du inte vill känd så kan du ju bara sätta på dig en peruk och låtsats vara någon annan. Bara så att du vet." Skojade han och jag låg vaken halva natten och tänkte på det pappa hade sagt.

När jag var 11 år: Så stog jag på scenen inför tusentals folk och ännu mer personer som skulle titta på tv, för den här talang tävlingen sändes live på tv. Jag hade anmält mig förra året. Jag sjöng på min egna låt som jag hade skrivit för ett par år sedan. Men jag såg inte ut som jag brukade. Jag hade långt brunt hår, som låg över mitt riktiga ljusa hår. Jag hade följt mitt pappas tips att vara en hemlig popsjärna. Eller ha peruk på mig. Publiken var jätte vild. Och jag var den sista av dom alla som skulle uppträda. När jag hade sjungit klart och dom skulle utse en vinnare så var jag väldigt närvös. " Och vinnaren är..... Victoria Justice!" Hörde jag program ledarna säga. Ja jag van, för mitt artist namn är Victoria Justice. Jag har vunnit att få göra en egen skiva som kommer att säljas runt i landet. Och om det går bra. Kanske jag kan få ett skivkontrakt. Och bli en världs kändis. AAaah min dröm kan bli san. Eller min dröm är på väg att bli san.

När jag var 12 år: Min första skiva har släppts och sålt jätte bra i hela landet och i hela USA.
För någon månad sen skrev jag på ett skrivkontrakt. Jag spelade in alla mina tio ny skrivna låtar som jag har höllt på med i ungefär 1 och ett halft år. Till vissa låtar ska vi filma in musikvideor. Det tycker jag ska bli jätte spännande.

När jag var 14 år: Jag har spelat in musik videor och fått över tusen träffar på alla. Mina två skiver säljs i hela USA och i massa andra ställen i världen. Om någon månad ska jag åka på min första turné. Jag tycker det ska bli jätte spännande. Och dom ända som vet om hemligheten är min familj släkt och min allra bästa vän och den enda som jag litar på. Fast jag har ju förstås kändis kompisar också. Fast dom är så taskiga mot vanligt folk. Alltså dom som inte är kända. Vissa blev bara kända för alla pengar dom bryr sig inte nånting om något annat. Som t.e.x Natasha hon slog till ett fan på läppen så hon börja blöda bara för att hon bad om en aoutograf. Fast Natasha har alltid varit taskig iallafall sen jag träffade henne på talangjakten för ett par år sedan.

Nu är jag 17 år och bor kvar i Miami, Florida. Just nu går jag i skolan och har konserter och sånt i bland. Och en annan person som vet om att jag är kändis är min musik lärare vi brukar spela in låtar i studion som ligger under skolan och han listade ut att det var jag som vann talangjakten eftersom att det var min låt och min röst.
Jag gillar min musik lärare, ibland får jag spela in mina egna låtar i studion under musik lektionerna. Fast en gång så kom en tjej in i studion som tyckte att hon hade hört Victoria Justice (mitt artist namn) sjunga. Och jag hade glömt att låsa dörren till stuidion. Och den här tjejen sprang in och såg att det var jag. Hon blev helt förvånad när hon såg mig sitta och sjunga på Victoria Justice låtar och att det lät helt och hållet som hennes röst. "Vänta lite är du Victoria Justice?" Hade hon frågat mig. 
"Nej! Du ser väl att jag är Joyce Jones " Och jag förklarade till slut allt för henne.  Och just nu är vi alla tre bästa vänner jag, min bästa kompis Nathalie och Fanny. ( Fanny är hon som upptäckte mig på musiken!)


Verkar den nya novellen bra?
Bara så ni vet så kommer jag ta bilder på Victoria Justice när hon är kändisen Victoria Justice och på henne själv Joyce Sarah Jones så tar jag bilder på Emily Osment. o.O