Just You - Chapter 16 - Part 2

" Tjejer bråka inte nu! " Sa Justin och ställde sig mellan oss. " Det är inte jag som beter mig som en bitch. " Sa jag och log ett fejkat leende mot Selena. " Jaha så det är jag som är det? " Sa hon och puttade undan Justin. " Ja det är du som är en j*vla bitch. " Sa jag och hon gjorde en bitchslap på mig. Och jag kände att det började värka i kinden, nu var det nog. Jag slog henne i huvudet och hon slog tillbaks. Sen så drog jag henne i håret vilket var ett misstag...


JOYCE`S PERSPEKTIV:

I nästa sekund så drog hon mig i håret eller snarare i peruken. Och så klart lossnade den. Jag hade haft ganska brottom när jag satt ppå mig den när hon kom. Och där stog hon med gapande mun och bara tittade på mig och sedan peruken i hennes hand. Justin såg också tjockad ut även fast han visste sanning. Och jag kände mig bara ledssen och arg på något viss. " Va? Så du är egentligen blondin? " Frågade Selena när hon typ hade fått tillbaks rösten. Ingen sa något och det blev en tyst igen. " Vågar du inte vissa ditt riktiga hår eller? " Sa Selena och värkade spela tuff vilket hon inte lyckades med. Men jag visste inte vad jag skulle säga. Och vad skulle hon göra? Hon kan ju facktiskt förstöra allt för mig... " Victoria du är ju sjuk i huvudet. Varför bär man peruk som kändis hella tiden? " Sa Selena och tittade på mig. " Visste du det här Justin? " Sa hon sedan och Justin tittade surt tillbacks på henne. " Ja, det visste jag. " Sa Justin lite iriterat. " Jag har fattar rätt va, din hår färg är egentligen blond och du har en brun peruk på dig? " Sa Selena efter ett tag. " Ja. " Sa jag lite tyst, jag ville inte att hon skulle få veta sanning. " Varför? " Frågade hon och tittade på mig. Måsste hon ställa massa frågor, kan hon inte bara dra? " För att.... jag vet inte riktigt. Jag provadeden här peruken och blev som kär iden ochsen så hade jag på mig den jämt.. " Sa jag och det var ju dellvis sant för jag ville ju bli kändis men inte som mig själv och när jag provade den här peruken så ville jag bara ha den och ingen annan. " Eh..okej! " Sa hon och gav mig peruken och gick ut härifrån. " Det gick ju bra. " Sa jag efter att jag och Justin hade stått tysta i ett långt tag. " Ja..ska vi se klart på filmen? " Svarade han och det var precis vad vi gjorde, såg på filmen alltså.
Jag vacknade bara hellt plötsligt jag var säker på att jag inte hade haft en mardröm för då hade jag kommit ihåg det. Men det var ändå något som känndes fel. Jag kände mig så ensam. Jag letade efter mobilen och lös runt om kring i rummet men jag såg inte Justin. Jag höll mobilen ihanden och gick ut från rummet till det mörka vardagsrummet och ännu mörkare hallen. Varör skrämmer det hät mig? Det är bara mörkt och välldigt ensamt.
Jag tröck på lampknappen som lös upp hella rummet. Sen så gick jag till köket för att kolla i fall Justin hade skrivit en lapp och det hade han eller jag tror ju att det är han som har skrivit den. " Hej sweetie! Förlåt att jag inte har sakt något men jag har möte nu till klockan 2. Så du får klara dig själv och det finns en extra rum nyckel på bordet. Jag ville inte väcka dig för du sov så sött och jag blev tvungen att gå upp kl. 08.30 Vi syns! " Läste jag och gick för att göra ordning mig så jag kunde äta frukost och hitta på något.
( Allas miner när Selena drog av peruken!)

Efter att jag hade ätit frukost och tittade på tv i ungefär en timme så kom jag på att det var ett litet tag sedan jag var med Fanny och Nathalie. Jag kanske borde sms:a dom och fråga om vi kan hitta på något. Jag tog fram mobilen ur min ficka på min rosa tjocktröja.  " Hej Fanny. Förlåt för att jag inte har hört av mig på ett tag men det har vart ganska mycket med musikvidion och så. Men skulle vi kunna göra något idag? " Jag skickade sms:et och kollade på tv medans jag väntade på att hon skulle svara. Efter 5 minuter så pep till från mobil och jag lässte sms:et som var från Fanny. " Sure, är ledssen för att jag inte har sms:at heller. Men jag kan väll komma till dig och ta med mig Nathalie och Michael för vi är med varnadra. Men vart är du? " Läste jag och blev glad för att dom ville vara med mig. " Vad kul men jag är på Justin´s hotellrum, du vet hotellet som vi alltid har velat på. " Svarade jag och fosatte titta på tv:en. " Okej fett coolt. Är Justin där? Och du jag var innne på en Justin Bieber hemmsida och från ema så var det vidios på när ni sa att ni var ihop och kysste varandra. Gud vad gulliga ni är. Men du vet att jag paxade honom...haha. Men vi kommer snart. " Läste jag och insåg att jag skande Justin lite grann eller ganska mycket, jag älskar ju honom. " Nej tyvär Justin är på intervju. Tack för det där om mig och Justin! " Skickade jag.

" Knack knack knack " Jag hoppade upp ur soffan och gick snabbt och öppnade dörren för dom. " Hej, kom in. Jag kommer snart. " sa jag och gick iväg till köket för att hämta drinkarna som jag hade gjort, mitt, Fannys och Nathalies resept. Jag hade ju inte direkt något att göra inom dom kom heller. Jag gick ut till hallen med drickan i händerna. " Varsågod, det är vårat resept. " Sa jag och alla svarade något med " Tack! "
När alla hade druckit upp så bestämde vi oss tillslut  eller ja efter att ha snackat om vad vi ska göra ett tag för att köra sanning eller konka. " Så vem vill börja? " Sa Nathalie och kollade runt i rummet. " Jag kan börja. " Sa Michael och log. Nu när jag är ihop med Justin så känner jag mig inte "avundsjuk" över att Nathalie och Michael är ihop. Jag var ju inte avundsjuk, då ville jag ju bara också vara ihop med någon. Och nu så har jag väldens bästa kille som får mig lycklig och så. " Okej, då kan du... frästen sanning eller konka? " sa Fanny och skrattade åt sig själv. " Sanning tror jag...ja sanning! " svarade han och man hörde en suck från Fanny. " Jag som kom på en jätte bra sak fast på konka och det pasade ju dig perfärkt, haha. " sa Fanny och Michael tittade på henne med en fundersam blick innnan han sa " Okej, isånafall så tar jag värkligen sanning. Liksom vem vet vad du kan hitta  på. " Vi skrattade och jag ville veta vad det var som fanny tyckte att Michael skulle få göra på konka. " okej sanning. Bara för att jag sa det där så kommer du väll aldrig ta konka tills du glömmer bort. " Sa Fanny och vi tjejer började viska om vad vi skulle fråga. Och frågan dom kom fram till var ju lite konstig, jag var ju också med men det var inte jag som hittade på frågan utan dom. " Om du vet vem Victoria Justice är, tycker du att hon är ja...snygg? Eller det jag skulle fråga var om du gillar hennes musik och så..." sa Nathalie och kollade ner i marken. Jag var inbte så nöjd med frågan eftersom att det var ju egentligen mig det handlade om. Och jag undrade hur Nathalie tänkte när hon sa det där. " Jag vet vem det är och hennes musik är väll hellt okej..visst kanske hon är fin men det är ju dig Nathalie som jag värkligen älskar. " Sa hon och Nathalie sa " Naaw vad gullig du är. " Fast om hon tror att jag typ blev avundsjuk eller något för att han hade sakt att jag var fin och inget annat så trodde hon fel.

 

" Hemma! " Ropade Justin som kom in i hotellrummet. " Okej. " Sa jag tillbaks och Fanny putade löst på min hand och jag vände mig om och såg hennes min. " Det är Justin va? " Viskade hon i mitt öra och när jag nickade så flippade hon ur. Alltså hon skrek ju inte hon bara kunde inte prata för hon visste inte vad hon skulle säga. Hon har ju alltid vellat träffa Justin men jag förstår henne inte så jätte mycket ändå. " Jag kommer snart. " Sa jag till dom andra och reste mig upp och gick ut till Justin. " Ehm.. Justin bara så du vet så är mina två bästa väner här och en av doms pojkvän och en utav dom Fanny är ja typ dit största fan. Hon älskar dig och har nys flippat ur eller vad man ska säga. " Sa jag och andades ut. " Okej, men kan jag vara med er om det går bra? " Frågade han. " Javisst, jag vet i allla fallt två som bli glada. " Sa jag och tänkte att dom två var jag och Fanny. Vi gick ut till dom andra som vänade i alla fall på mig så vi kunde fortsätta köra. " Visst kan Justin få vara med? " frågade jag och tittade på kärleksparet, haha tycker bara att det är roligt att säga det. Dom svarade sammtidigt " Ja. " och Fanny nickade. Justin gick fram först till Michael och hälsade på honom och sen på Nathalie och när han kom till Fanny så blev hon jätte glad hon strålade som en sol. " Vi kör sanning och konka frästen " sa jag och kollade på Justin eftersom att det var till honom jag menade det. " Okej, vems tur är det? " Frågade Justin. " Du eftersom att du kom nu. " Svarade jag och satte mig bredvid Fanny där jag satt innan Justin kom. " Okej sanning eller konka? " Frågade Nathalie och kysste Michael. " Konka, det brukar bli kul. " Sa han och jag log stort mäst för att jag älskar honom och han är så gullig. " Snälla, snälla, snälla Joyce om vi kan ta att jag kan få en puss på kinden av honom? " Viskade hon till mig och jag skrattade lite för mig själv. " Okej, men du vet att han är min nu. " Viskade jag tillbaks. " Okej, Justin du får ge Fanny en puss på kinden. " Sa jag och sa det sista ordet tydligt. Han gick fram till henne och gav henne en puss på kinden och hennes leende blev så stort att tänderna borde ramla ur.

När dom hade gått så hade jag och Justin gjort hemmagjord pizza den var jätte god. Nu så satt vi isoffan och tittade på tv. Han tog plötsligt tag i mina kinder och kysste mig. Vi tittade varndra rakt in i ögonen och hans ögon gländse. Han var så gullig och jag älskar honom. " Dina ögon glänser som guld! " Sa jag och log stort mot honom. " Tack, dina ögon glänser också fast som silver. " sa han och jag tänkte på att mina ögon är ju grå/grön så dom kanske glänser mer som silver. " Jag älskar dig! " Viskade han i mitt öra och jag kände att jag blev varm i hella kroppen.


Ett ganka bra chapter enligt mig, men vad tycker ni? Har lakt till bilden nu! Har börjat på 17, men skulle gärna vilja ha mer kommentarer! <3

Update: Tryck på f5 om inte Chapter 17 syns!


Just You - Chapter 16 - Part 1

Alltså gud vad jobbig hon är om hon gör slut med mig så har jag faktiskt rätt att bli ihop med vem jag vill. Plus om hon fortfarande gillar mig så behövde hon ju inte göra slut.


" Selena du behöver väll inte bli sur? Du gjorde slut och då kan jag facktiskt bli ihop med vem jag vill. Och du känner ju inte ens Victoria, ni skulle säkert kunna bli bra kompisar. Vi kan väll fortfarande vara vänner? vi har ju känt varandra ganska länge och jag vill inte att det här ska förstöra våran vänskap. / Justin " Läste jag och kännde en liten, liten lätnad. Han ville fortfarande vara kompis med mig. " Okej vi kan bli vänner men jag tänker inte förlåta dig.... / Selena " Skrev jag och skikade det till Justin. Vad hade jag gjort? varför hade jag gjort slut? Jag är så dum.... jag älskar ju honom m..en han har gått vidare nu. Vad f*n har jag gjort? jag hatar mig själv till 1000000000000000000000.....%  Jag kände att mobilen vibrade till, ett nytt sms. Jag tog upp den och läste " Du kan väll komma till mitt hottell vid 7 tiden? Vicoria kommer vara där och vi kan prata och ni kanske kan bli vänner... / Justin " Jag tänkte ett tag och läste sms:et om och om igen. Och så skrev jag " Okej jag kan väll komma men jag stannar inte så länge. / Selena " Men om jag ska bli vän med "hennne" lovar jag inte, jag ska mer bli ovänn. Jag vet exakt vad jag ska göra, hah.

 

Jag klev av scenen och gick till Justin som satt och höll på med sin mobil. " Hej! " Sa jag och log mot honom.       " Hej , vad bra du va. " Sa han och gav mig en kyss. " Du frästen visst är det okej om Selena kommer över till oss ett litet tag vid 7? " Egentligen så visste jag ju vem Selena var, fast kände dom varandra? " Visst, men vem är det? " Frågade jag och han kollade på mig lite konstigt. " Vi har vart vänner i ett par år och vi var ihop för inte så länge sedan. " Sa han och jag hoppades att Justin inte hade några känslor för henne. " Okej kul. " Sa jag och fick fram ett litet leende.

När Mtv Europe Music Awards var slut så åkte vi först hem till mig så jag kunde hämta kläder och så. Eftersom att jag skulle sova över hos Justin i några dagar när mamma är i Hawaii med sitt jobb, lycko henne. Fast jag har ju Justin och jag vill inte jobba. " Jag har allt nu Justin. " Sa jag och gick till hallen där han stod och väntade på mig. " Okej, ska jag bära din väska? " Sa han och kollade på väsken som jag höll i min hand. " Sure, men du behöver inte. " Sa jag och kysste honom. " Medans vi väntar på att Selena kommer så kan vi väll se på filmerna vi hyrde förrut? " Frågade Justin och jag nickade, orkade inte svara, för lat. Vi gick ut och satte oss i bilen.

Justin stoppade in en film med mycket drama och lite kärlek, namnet på filmen är jätte kostigt. Medans Justin hade pockat popcorn så hade jag smält smör. Vi satt tät intill varndra och kollade filmen. popcorn med smält smör tycker jag är jätte gott. Nu förstår varför det stog på backsidan att det var mycket drama i filmen. Den var jätte sorglig och jag kunde bara inte hålla tårarna inne. " Är du ledssen? " Frågade Justin och tittade på mig. " Ja, det är ju så sorgligt. Varför är inte du leddsen? " Sa jag och han tittade först konstigt på mig sen sa han " Jag brukar inte bli ledssen när jag ser på filmer och jag tror att det är mer tjejer som gör det. " Vi fortsatte titta på filmen i tustnad.

" Knack knack " Hörde vi från ytterdörren. Selena säkert. " Jag pausar filmen. " Sa jag och tröck på pausen sen gick jag efter Justin till hallen. " Tja. " Sa Justin när han öppna dörren. " Hej! Aha är hon här? " Sa hon med taskig röst. " Ja tänk att jag är det. " Sa jag och hon gjorde en bitchig blick mot mig. Vilken bra stämining det är. " Jag ser det. Vad synd. " Sa hon och lipade mot mig, jag lipade tillbaka. " Tjejer bråka inte nu! " Sa Justin och ställde sig mellan oss. " Det är inte jag som beter mig som en bitch. " Sa jag och log ett fejkat leende mot Selena. " Jaha så det är jag som är det? " Sa hon och puttade undan Justin. " Ja det är du som är en j*vla bitch. " Sa jag och hon gjorde en bitchslap på mig. Och jag kände att det började värka i kinden, nu var det nog. Jag slog henne i huvudet och hon slog tillbaks. Sen så drog jag henne i håret vilket var ett misstag...

 


Sorry, för världens sämsta updatering. Glöm inte att komentera
Ny design!! Om du inte ser den så tryck på f5... snygg enligt mig!
UPDATE: Jag håller på med chapter 16 part 2 och har kommit på vad som ska hända och så. Och jag ska försöka göra det lite längre en vad jag brukar. Jag hoppas att jag bli klar idag annars blir jag sur på mig själv! :)

Just You - Chapter 15

Han började att spela och när han började sjunga så hörde jag att det var till min förvåning låten U smile. Jag satt och log under hela låten, han var så gullig och att han gjorde allt det här för mig var liksom ovärkligt. Vi satte oss vid bordet och snabbt kom servitisen med en varsin meny till oss. Vi beställde och åt upp det och efteräten var jätte god.

Vi hade haft det jätte bra och ätit god mat och så. Vi åkte till hotellet fast innan hade vi hyrt några filmer som vi tänkte se på. Hoppas dom är bra. " Justin det var jätte fint det du gjorde i kväll. " Sa Joyce och kysste mig på munnen, jag besvarade kyssen men avslutade den ganska snabbt efter. " Det var så lite så. " Sa jag och log.      " Justin skulle inte vi kunna se på filmerna någon annan dag? " Frågade hon. " Visst, vad vill du göra då? " Frågade jag henne. " Skulle du kunna lära mig att spela din låt one less lonely girl, jag lyssnade på den i går och den var faktiskt väldigt bra? " Sa hon och log, fast sen så sänkte hon blicken mot golvet. " Hahha, visst! Men var det första gången du hörde den låten igår? " Frågade jag henne och jag såg att hennes kinder färgades lite grann åt det röda hållet. " Hahha, ja faktiskt. Men tack så mycket för att du kan lär mig den. " Sa hon och vi skrattade ett tag. " Visst ska bara hämta en varsin gitarr. " Sa jag och gick iväg. Jag kom tillbaka med två gitarrer, en vänsterhänt till mig och en höger till Joyce. " Här! " Sa jag och räckte över en av gitarrerna. " Tack så visst spelar man ackord? " Frågade hon och jag nickade som svar. " Okej, börja med att ta ett Em sen A sen Em och A igen. " Sa jag och spelade det så att hon skulle förstå. Hon spelade det fast gjorde inte  upp och ner slag. " Okej, bra. Jag ska vissa upp och ner slagen som jag spelar. " Sa jag och visade sakta för henne. " Tror du att du förstår? " Sa jag och hon nickade och började spela, det lät bra fast hon gjorde inte upp och ner slaggen rät plus att hon gjorde A sen Em och A sen Em, det var ju tvärt om. " Joyce är du säker på att du kan spela gitarr? För det ser inte ut som det. " Sa jag och hon började skratta fast det gjorde jag med.

Jag vaknade och gick till badrummet för att ta en dusch. När jag hade duschat klart så satte jag på mig mina kläder. Jag gick till Justin och skakade om honom. " Justin vakna vi ska vara i studion om en timme. " 
" Mmmh, mamma jag kommer snart. Ska bara sova lite till först. " Sa han och jag undrade vad han fick ordet   
" mamma " ifrån. " Justin det är jag Joyce och vi ska vara i studion om timme, nu får du faktiskt gå upp. "
" Mmm visst ja du var här. " Mumlade han fram. Jag tog tag i hans täcke och drog snabbt bort det från honom.
" Okej, okej jag är vaken. " Sa han och jag fnissade. " Bra kom till köket när du är klar. " Sa jag och gick och gjorde i ordning frukost till mig och Justin. När jag var klar med det så hämtade jag min väska som stod i hallen och satte på mig min  Victoria Justice peruk. Jag gick ut till köket och där satt Justin. " Du är värkligen en sömntutta du. " Sa jag och gav Justin blick.

Vi hade gjort några scener på musik videon och vi har bara ungefär två scener kvar sen så är vi klara med den, vilket jag tycker känns konstigt. Fast nu så går jag och " Victoria " på röda mattan för det är äntligen MTV Europe Music Awards. Jag och Joyce hade bestämt för att gå ut med att vi är ihop. Fast alltså att jag är ihop med Victoria Justice. Vi gick hand i hand på den röda mattan. Och många som filmade och paparazzis och så frågade saker is till med " Dejtar ni? Är ni ihop? " Jag och Joyce bara nickade och log mot varandra. Vi poserade lite och det väldigt roligt. Jag kysste Joyce på kinden och jag märkte att hon inte var bered. Hon var så söt.När vi skulle gå in och sätta oss på våra platser så såg jag Selena. Hon möte min blick och blängde surt på mig.

Jag gav henne bara ett litet leende tillbaks och gick och satte mig bredvid Joyce. Alltså och det var ju faktiskt hon som gjorde slut, inte jag.Det började och tog massa nomineringar. När dom kom till Best song of the year så hoppades jag på att jag skulle vinna. " And the winner is..... Selena Gomez - Love you like a love song. Welcome up to stage. " Hon gick upp på scenen och började sjunga på låten. Jag tittade på henne medans sjöng. Och hon gav mig den där sura blicken igen, den gör mig faktiskt väldigt irriterad. " Justin jag ska upp på scen och sjunga nu. " Sa Joyce och väckte mig ur mitt tänkande. " Lycka till. " Sa jag och hon kysste mig jag besvarade den och sen så gick hon upp. Vad gullig hon var hon sjöng på min låt one less lonely girl som jag lärde henne igår. Jag tog upp min mobilen och började skriva. " Du kan ju inte bli sur... det var ju faktiskt du som gjorde slut :/ " Jag letade fram Selenas nummer och trök på kicka. När jag tittade mot henne efter ett tag såg jag henne ta fram mobilen.

Visst, det var jag som gjorde slut. Men du fattar väll själv att jag fortfarande älskar dig? Och sen typ efter en vecka så dejtar du det där äcklet. Måste du kyssa henne framför ögonen på mig? " Läste jag...

Alltså gud vad jobbig hon är om hon gör slut med mig så har jag faktiskt rätt att bli ihop med vem jag vill. Plus om hon fortfarande gillar mig så behövde hon ju inte göra slut.


Förlåt, förlåt för den här SÄMSTA uppdateringen + det korta Chaptret!

Men vad tycker ni och ni får gärna komma med ider om vad som ska hända.

 NY DESIGN!

Vad tycker ni om den nya design? Jag tycker att den är shit snygg. Om ni inte ser den så tryck på F5.
Designen är gjord och kodad av Saga. Klicka här för att komma till hennes blogg.

Just You - Chapter 14

Han tog tag i mina kinder och kysste mig. Jag besvarade kyssen som blev mer och mer passonerad. Jag kände hans tunga inne i min mun. Och tyckte att vi var lite för vilda så jag avslutade kyssen och tittade på honom. Allt var hellt perfekt nästan i alla fall, vi var ju inte ihop ännu.
Kyssen kändes helt perfekt och jag förstår att Joyce avslutade den. Och alltså jag ångrar så mycket att jag typ neckade att bli ihop med henne. För det är trots allt bara hon i hella världen som jag gillar. Hon är bara så underbar.
" Joyce, vill du bli min flickvän? " Viskade jag i hennes öra efter den andra kyssen, vi blev tvugna att göra om scenen. Fast för mig var det ju förstås bara bra. Hennes kyssar är alltså bara så bra. " Du vet att jag vill. " Svarade hon viskandes i mitt öra. Och dom orden fick mig värkligen att må bättre. " Jag älskar dig! " Sa jag och tog undan ett hårstrå som låg över hennes vänstra öga. " Jag älskar dig med, Justin! " Sa hon och jag log. Jag lovar mig själv att vara den bästa pojkvännen som hon har haft. Jag lovar att aldrig skada eller såra henne.
Jag skrev ett sms till Joyce. " Hej sweetie! Jag hämtar upp dig vid 7, så bjuder jag dig miggad.
Om du vill? / Justin B " Jag tröck på skicka och log för mig själv. Jag tänkte åka till en resturang här i närheten som jag åt lunch på för nån dag sen. Och dom hade goda matträter och efteräter. Jag tog upp mobilen och såg att hon hade svarat. " Tack så mycket det vorre en ära, haha. Vi syns vid 7! I ♥ U / Joyce " Jag srev snart " Okej, då syns vi. I ♥ U to! / Jusitn B " Jag läste ett par gånger sen så tröck jag på skicka. Okej klockan 7 är det middag och klockan är nu 5 så 2 timmar på mig att fixa i ordning.
Okej det är 1 timme kvar till´s Justin hämtar upp mig, bäst att jag sätter på mig kläningen jag köpte förrut i dag.
Jag satte på mig den blåa klänningen. Jag tog på mig ett silvrigt armband och en ring.  Jag målade mina naglar i svart. Jag klddade på mascara, svart eyliner och blå/grån glittrande ögonskugga. Snyggt. Och tillsist lockade jag håret. Sen när Justin kom var det bara att säta på mig mina svarta klackskor och ta min lilla handväska. Ska bli roligt att äta middag med honom. " pip pip " Lät det från min mobil, jag tog upp den och såg att det var ett sms från Justin. " Jag hämtar dig om tio minuter så var berädd. / Justin B " Aww, vad gullig han är.
Jag gick ner till hallen och satte på mig skorna och tog min handväska. Aj, skorna var ju jätte obekväma. Jag tog av mig dom och satte på mig mina svarta convarse istället. Jag hörde en bil tutta och gick ut. Där stog han utanför sin svarta bil. " Vad snygg du är, Joyce! " Sa han och jag rodnade till. " Nej, det är du som är snygg. " Sa jag och tittade på hans kläder, han hade en svart lång armad tröha och gråa byxor. Det ser snyggare ut en vad det låter.
När vi var framme så gick han ut och öppnade dörren åt mig. " Tack! " Sa jag ganksa lågt. " Varsegod. " Sa han och log typ malligt, haha. Vi gick in och jag frågade vid vilket bord vi skulle sitta och han svarade att han hade bokat ett eget rum till oss. " Justin du behövde inte ta ett eget rum till oss. " Sa jag och tittade på honom.
" Jo annars skulle jag inte kunna göra det hära...." Sa han och satte sig vid ett piano som fans i rummet och så tog han fram en stol som han bad mig att sitta på. Han började att spela och när han började sjunga så hörde jag att det var till min förvåning låten U smile. Jag satt och log under hela låten, han var så gullig och att han gjorde allt det här för mig var liksom ovärkligt. Vi satte oss vid bordet och snabbt kom servitisen med en varsin meny till oss. Vi beställde och åt upp det och efteräten var jätte god.

Förlåt för att ni har fått vänta jätte länge plus att Chaptret var jätte jätte...  (ja ni fattar) kort!
Vad tycker ni? Snälla säg till om ni tycker att jag ska ändra på något eller så får ni gärna ge mig råd, Älskar er!
Update: Tack så mycket för alla era fina kommentarer men snälla var inte anonyma ni kan ju bara skriva ert namn... eller i alla fall något!

myjustinbstory -

Just You - Chapter 16 - Part 2

" Tjejer bråka inte nu! " Sa Justin och ställde sig mellan oss. " Det är inte jag som beter mig som en bitch. " Sa jag och log ett fejkat leende mot Selena. " Jaha så det är jag som är det? " Sa hon och puttade undan Justin. " Ja det är du som är en j*vla bitch. " Sa jag och hon gjorde en bitchslap på mig. Och jag kände att det började värka i kinden, nu var det nog. Jag slog henne i huvudet och hon slog tillbaks. Sen så drog jag henne i håret vilket var ett misstag...


JOYCE`S PERSPEKTIV:

I nästa sekund så drog hon mig i håret eller snarare i peruken. Och så klart lossnade den. Jag hade haft ganska brottom när jag satt ppå mig den när hon kom. Och där stog hon med gapande mun och bara tittade på mig och sedan peruken i hennes hand. Justin såg också tjockad ut även fast han visste sanning. Och jag kände mig bara ledssen och arg på något viss. " Va? Så du är egentligen blondin? " Frågade Selena när hon typ hade fått tillbaks rösten. Ingen sa något och det blev en tyst igen. " Vågar du inte vissa ditt riktiga hår eller? " Sa Selena och värkade spela tuff vilket hon inte lyckades med. Men jag visste inte vad jag skulle säga. Och vad skulle hon göra? Hon kan ju facktiskt förstöra allt för mig... " Victoria du är ju sjuk i huvudet. Varför bär man peruk som kändis hella tiden? " Sa Selena och tittade på mig. " Visste du det här Justin? " Sa hon sedan och Justin tittade surt tillbacks på henne. " Ja, det visste jag. " Sa Justin lite iriterat. " Jag har fattar rätt va, din hår färg är egentligen blond och du har en brun peruk på dig? " Sa Selena efter ett tag. " Ja. " Sa jag lite tyst, jag ville inte att hon skulle få veta sanning. " Varför? " Frågade hon och tittade på mig. Måsste hon ställa massa frågor, kan hon inte bara dra? " För att.... jag vet inte riktigt. Jag provadeden här peruken och blev som kär iden ochsen så hade jag på mig den jämt.. " Sa jag och det var ju dellvis sant för jag ville ju bli kändis men inte som mig själv och när jag provade den här peruken så ville jag bara ha den och ingen annan. " Eh..okej! " Sa hon och gav mig peruken och gick ut härifrån. " Det gick ju bra. " Sa jag efter att jag och Justin hade stått tysta i ett långt tag. " Ja..ska vi se klart på filmen? " Svarade han och det var precis vad vi gjorde, såg på filmen alltså.
Jag vacknade bara hellt plötsligt jag var säker på att jag inte hade haft en mardröm för då hade jag kommit ihåg det. Men det var ändå något som känndes fel. Jag kände mig så ensam. Jag letade efter mobilen och lös runt om kring i rummet men jag såg inte Justin. Jag höll mobilen ihanden och gick ut från rummet till det mörka vardagsrummet och ännu mörkare hallen. Varör skrämmer det hät mig? Det är bara mörkt och välldigt ensamt.
Jag tröck på lampknappen som lös upp hella rummet. Sen så gick jag till köket för att kolla i fall Justin hade skrivit en lapp och det hade han eller jag tror ju att det är han som har skrivit den. " Hej sweetie! Förlåt att jag inte har sakt något men jag har möte nu till klockan 2. Så du får klara dig själv och det finns en extra rum nyckel på bordet. Jag ville inte väcka dig för du sov så sött och jag blev tvungen att gå upp kl. 08.30 Vi syns! " Läste jag och gick för att göra ordning mig så jag kunde äta frukost och hitta på något.
( Allas miner när Selena drog av peruken!)

Efter att jag hade ätit frukost och tittade på tv i ungefär en timme så kom jag på att det var ett litet tag sedan jag var med Fanny och Nathalie. Jag kanske borde sms:a dom och fråga om vi kan hitta på något. Jag tog fram mobilen ur min ficka på min rosa tjocktröja.  " Hej Fanny. Förlåt för att jag inte har hört av mig på ett tag men det har vart ganska mycket med musikvidion och så. Men skulle vi kunna göra något idag? " Jag skickade sms:et och kollade på tv medans jag väntade på att hon skulle svara. Efter 5 minuter så pep till från mobil och jag lässte sms:et som var från Fanny. " Sure, är ledssen för att jag inte har sms:at heller. Men jag kan väll komma till dig och ta med mig Nathalie och Michael för vi är med varnadra. Men vart är du? " Läste jag och blev glad för att dom ville vara med mig. " Vad kul men jag är på Justin´s hotellrum, du vet hotellet som vi alltid har velat på. " Svarade jag och fosatte titta på tv:en. " Okej fett coolt. Är Justin där? Och du jag var innne på en Justin Bieber hemmsida och från ema så var det vidios på när ni sa att ni var ihop och kysste varandra. Gud vad gulliga ni är. Men du vet att jag paxade honom...haha. Men vi kommer snart. " Läste jag och insåg att jag skande Justin lite grann eller ganska mycket, jag älskar ju honom. " Nej tyvär Justin är på intervju. Tack för det där om mig och Justin! " Skickade jag.

" Knack knack knack " Jag hoppade upp ur soffan och gick snabbt och öppnade dörren för dom. " Hej, kom in. Jag kommer snart. " sa jag och gick iväg till köket för att hämta drinkarna som jag hade gjort, mitt, Fannys och Nathalies resept. Jag hade ju inte direkt något att göra inom dom kom heller. Jag gick ut till hallen med drickan i händerna. " Varsågod, det är vårat resept. " Sa jag och alla svarade något med " Tack! "
När alla hade druckit upp så bestämde vi oss tillslut  eller ja efter att ha snackat om vad vi ska göra ett tag för att köra sanning eller konka. " Så vem vill börja? " Sa Nathalie och kollade runt i rummet. " Jag kan börja. " Sa Michael och log. Nu när jag är ihop med Justin så känner jag mig inte "avundsjuk" över att Nathalie och Michael är ihop. Jag var ju inte avundsjuk, då ville jag ju bara också vara ihop med någon. Och nu så har jag väldens bästa kille som får mig lycklig och så. " Okej, då kan du... frästen sanning eller konka? " sa Fanny och skrattade åt sig själv. " Sanning tror jag...ja sanning! " svarade han och man hörde en suck från Fanny. " Jag som kom på en jätte bra sak fast på konka och det pasade ju dig perfärkt, haha. " sa Fanny och Michael tittade på henne med en fundersam blick innnan han sa " Okej, isånafall så tar jag värkligen sanning. Liksom vem vet vad du kan hitta  på. " Vi skrattade och jag ville veta vad det var som fanny tyckte att Michael skulle få göra på konka. " okej sanning. Bara för att jag sa det där så kommer du väll aldrig ta konka tills du glömmer bort. " Sa Fanny och vi tjejer började viska om vad vi skulle fråga. Och frågan dom kom fram till var ju lite konstig, jag var ju också med men det var inte jag som hittade på frågan utan dom. " Om du vet vem Victoria Justice är, tycker du att hon är ja...snygg? Eller det jag skulle fråga var om du gillar hennes musik och så..." sa Nathalie och kollade ner i marken. Jag var inbte så nöjd med frågan eftersom att det var ju egentligen mig det handlade om. Och jag undrade hur Nathalie tänkte när hon sa det där. " Jag vet vem det är och hennes musik är väll hellt okej..visst kanske hon är fin men det är ju dig Nathalie som jag värkligen älskar. " Sa hon och Nathalie sa " Naaw vad gullig du är. " Fast om hon tror att jag typ blev avundsjuk eller något för att han hade sakt att jag var fin och inget annat så trodde hon fel.

 

" Hemma! " Ropade Justin som kom in i hotellrummet. " Okej. " Sa jag tillbaks och Fanny putade löst på min hand och jag vände mig om och såg hennes min. " Det är Justin va? " Viskade hon i mitt öra och när jag nickade så flippade hon ur. Alltså hon skrek ju inte hon bara kunde inte prata för hon visste inte vad hon skulle säga. Hon har ju alltid vellat träffa Justin men jag förstår henne inte så jätte mycket ändå. " Jag kommer snart. " Sa jag till dom andra och reste mig upp och gick ut till Justin. " Ehm.. Justin bara så du vet så är mina två bästa väner här och en av doms pojkvän och en utav dom Fanny är ja typ dit största fan. Hon älskar dig och har nys flippat ur eller vad man ska säga. " Sa jag och andades ut. " Okej, men kan jag vara med er om det går bra? " Frågade han. " Javisst, jag vet i allla fallt två som bli glada. " Sa jag och tänkte att dom två var jag och Fanny. Vi gick ut till dom andra som vänade i alla fall på mig så vi kunde fortsätta köra. " Visst kan Justin få vara med? " frågade jag och tittade på kärleksparet, haha tycker bara att det är roligt att säga det. Dom svarade sammtidigt " Ja. " och Fanny nickade. Justin gick fram först till Michael och hälsade på honom och sen på Nathalie och när han kom till Fanny så blev hon jätte glad hon strålade som en sol. " Vi kör sanning och konka frästen " sa jag och kollade på Justin eftersom att det var till honom jag menade det. " Okej, vems tur är det? " Frågade Justin. " Du eftersom att du kom nu. " Svarade jag och satte mig bredvid Fanny där jag satt innan Justin kom. " Okej sanning eller konka? " Frågade Nathalie och kysste Michael. " Konka, det brukar bli kul. " Sa han och jag log stort mäst för att jag älskar honom och han är så gullig. " Snälla, snälla, snälla Joyce om vi kan ta att jag kan få en puss på kinden av honom? " Viskade hon till mig och jag skrattade lite för mig själv. " Okej, men du vet att han är min nu. " Viskade jag tillbaks. " Okej, Justin du får ge Fanny en puss på kinden. " Sa jag och sa det sista ordet tydligt. Han gick fram till henne och gav henne en puss på kinden och hennes leende blev så stort att tänderna borde ramla ur.

När dom hade gått så hade jag och Justin gjort hemmagjord pizza den var jätte god. Nu så satt vi isoffan och tittade på tv. Han tog plötsligt tag i mina kinder och kysste mig. Vi tittade varndra rakt in i ögonen och hans ögon gländse. Han var så gullig och jag älskar honom. " Dina ögon glänser som guld! " Sa jag och log stort mot honom. " Tack, dina ögon glänser också fast som silver. " sa han och jag tänkte på att mina ögon är ju grå/grön så dom kanske glänser mer som silver. " Jag älskar dig! " Viskade han i mitt öra och jag kände att jag blev varm i hella kroppen.


Ett ganka bra chapter enligt mig, men vad tycker ni? Har lakt till bilden nu! Har börjat på 17, men skulle gärna vilja ha mer kommentarer! <3

Update: Tryck på f5 om inte Chapter 17 syns!


Just You - Chapter 16 - Part 1

Alltså gud vad jobbig hon är om hon gör slut med mig så har jag faktiskt rätt att bli ihop med vem jag vill. Plus om hon fortfarande gillar mig så behövde hon ju inte göra slut.


" Selena du behöver väll inte bli sur? Du gjorde slut och då kan jag facktiskt bli ihop med vem jag vill. Och du känner ju inte ens Victoria, ni skulle säkert kunna bli bra kompisar. Vi kan väll fortfarande vara vänner? vi har ju känt varandra ganska länge och jag vill inte att det här ska förstöra våran vänskap. / Justin " Läste jag och kännde en liten, liten lätnad. Han ville fortfarande vara kompis med mig. " Okej vi kan bli vänner men jag tänker inte förlåta dig.... / Selena " Skrev jag och skikade det till Justin. Vad hade jag gjort? varför hade jag gjort slut? Jag är så dum.... jag älskar ju honom m..en han har gått vidare nu. Vad f*n har jag gjort? jag hatar mig själv till 1000000000000000000000.....%  Jag kände att mobilen vibrade till, ett nytt sms. Jag tog upp den och läste " Du kan väll komma till mitt hottell vid 7 tiden? Vicoria kommer vara där och vi kan prata och ni kanske kan bli vänner... / Justin " Jag tänkte ett tag och läste sms:et om och om igen. Och så skrev jag " Okej jag kan väll komma men jag stannar inte så länge. / Selena " Men om jag ska bli vän med "hennne" lovar jag inte, jag ska mer bli ovänn. Jag vet exakt vad jag ska göra, hah.

 

Jag klev av scenen och gick till Justin som satt och höll på med sin mobil. " Hej! " Sa jag och log mot honom.       " Hej , vad bra du va. " Sa han och gav mig en kyss. " Du frästen visst är det okej om Selena kommer över till oss ett litet tag vid 7? " Egentligen så visste jag ju vem Selena var, fast kände dom varandra? " Visst, men vem är det? " Frågade jag och han kollade på mig lite konstigt. " Vi har vart vänner i ett par år och vi var ihop för inte så länge sedan. " Sa han och jag hoppades att Justin inte hade några känslor för henne. " Okej kul. " Sa jag och fick fram ett litet leende.

När Mtv Europe Music Awards var slut så åkte vi först hem till mig så jag kunde hämta kläder och så. Eftersom att jag skulle sova över hos Justin i några dagar när mamma är i Hawaii med sitt jobb, lycko henne. Fast jag har ju Justin och jag vill inte jobba. " Jag har allt nu Justin. " Sa jag och gick till hallen där han stod och väntade på mig. " Okej, ska jag bära din väska? " Sa han och kollade på väsken som jag höll i min hand. " Sure, men du behöver inte. " Sa jag och kysste honom. " Medans vi väntar på att Selena kommer så kan vi väll se på filmerna vi hyrde förrut? " Frågade Justin och jag nickade, orkade inte svara, för lat. Vi gick ut och satte oss i bilen.

Justin stoppade in en film med mycket drama och lite kärlek, namnet på filmen är jätte kostigt. Medans Justin hade pockat popcorn så hade jag smält smör. Vi satt tät intill varndra och kollade filmen. popcorn med smält smör tycker jag är jätte gott. Nu förstår varför det stog på backsidan att det var mycket drama i filmen. Den var jätte sorglig och jag kunde bara inte hålla tårarna inne. " Är du ledssen? " Frågade Justin och tittade på mig. " Ja, det är ju så sorgligt. Varför är inte du leddsen? " Sa jag och han tittade först konstigt på mig sen sa han " Jag brukar inte bli ledssen när jag ser på filmer och jag tror att det är mer tjejer som gör det. " Vi fortsatte titta på filmen i tustnad.

" Knack knack " Hörde vi från ytterdörren. Selena säkert. " Jag pausar filmen. " Sa jag och tröck på pausen sen gick jag efter Justin till hallen. " Tja. " Sa Justin när han öppna dörren. " Hej! Aha är hon här? " Sa hon med taskig röst. " Ja tänk att jag är det. " Sa jag och hon gjorde en bitchig blick mot mig. Vilken bra stämining det är. " Jag ser det. Vad synd. " Sa hon och lipade mot mig, jag lipade tillbaka. " Tjejer bråka inte nu! " Sa Justin och ställde sig mellan oss. " Det är inte jag som beter mig som en bitch. " Sa jag och log ett fejkat leende mot Selena. " Jaha så det är jag som är det? " Sa hon och puttade undan Justin. " Ja det är du som är en j*vla bitch. " Sa jag och hon gjorde en bitchslap på mig. Och jag kände att det började värka i kinden, nu var det nog. Jag slog henne i huvudet och hon slog tillbaks. Sen så drog jag henne i håret vilket var ett misstag...

 


Sorry, för världens sämsta updatering. Glöm inte att komentera
Ny design!! Om du inte ser den så tryck på f5... snygg enligt mig!
UPDATE: Jag håller på med chapter 16 part 2 och har kommit på vad som ska hända och så. Och jag ska försöka göra det lite längre en vad jag brukar. Jag hoppas att jag bli klar idag annars blir jag sur på mig själv! :)

Just You - Chapter 15

Han började att spela och när han började sjunga så hörde jag att det var till min förvåning låten U smile. Jag satt och log under hela låten, han var så gullig och att han gjorde allt det här för mig var liksom ovärkligt. Vi satte oss vid bordet och snabbt kom servitisen med en varsin meny till oss. Vi beställde och åt upp det och efteräten var jätte god.

Vi hade haft det jätte bra och ätit god mat och så. Vi åkte till hotellet fast innan hade vi hyrt några filmer som vi tänkte se på. Hoppas dom är bra. " Justin det var jätte fint det du gjorde i kväll. " Sa Joyce och kysste mig på munnen, jag besvarade kyssen men avslutade den ganska snabbt efter. " Det var så lite så. " Sa jag och log.      " Justin skulle inte vi kunna se på filmerna någon annan dag? " Frågade hon. " Visst, vad vill du göra då? " Frågade jag henne. " Skulle du kunna lära mig att spela din låt one less lonely girl, jag lyssnade på den i går och den var faktiskt väldigt bra? " Sa hon och log, fast sen så sänkte hon blicken mot golvet. " Hahha, visst! Men var det första gången du hörde den låten igår? " Frågade jag henne och jag såg att hennes kinder färgades lite grann åt det röda hållet. " Hahha, ja faktiskt. Men tack så mycket för att du kan lär mig den. " Sa hon och vi skrattade ett tag. " Visst ska bara hämta en varsin gitarr. " Sa jag och gick iväg. Jag kom tillbaka med två gitarrer, en vänsterhänt till mig och en höger till Joyce. " Här! " Sa jag och räckte över en av gitarrerna. " Tack så visst spelar man ackord? " Frågade hon och jag nickade som svar. " Okej, börja med att ta ett Em sen A sen Em och A igen. " Sa jag och spelade det så att hon skulle förstå. Hon spelade det fast gjorde inte  upp och ner slag. " Okej, bra. Jag ska vissa upp och ner slagen som jag spelar. " Sa jag och visade sakta för henne. " Tror du att du förstår? " Sa jag och hon nickade och började spela, det lät bra fast hon gjorde inte upp och ner slaggen rät plus att hon gjorde A sen Em och A sen Em, det var ju tvärt om. " Joyce är du säker på att du kan spela gitarr? För det ser inte ut som det. " Sa jag och hon började skratta fast det gjorde jag med.

Jag vaknade och gick till badrummet för att ta en dusch. När jag hade duschat klart så satte jag på mig mina kläder. Jag gick till Justin och skakade om honom. " Justin vakna vi ska vara i studion om en timme. " 
" Mmmh, mamma jag kommer snart. Ska bara sova lite till först. " Sa han och jag undrade vad han fick ordet   
" mamma " ifrån. " Justin det är jag Joyce och vi ska vara i studion om timme, nu får du faktiskt gå upp. "
" Mmm visst ja du var här. " Mumlade han fram. Jag tog tag i hans täcke och drog snabbt bort det från honom.
" Okej, okej jag är vaken. " Sa han och jag fnissade. " Bra kom till köket när du är klar. " Sa jag och gick och gjorde i ordning frukost till mig och Justin. När jag var klar med det så hämtade jag min väska som stod i hallen och satte på mig min  Victoria Justice peruk. Jag gick ut till köket och där satt Justin. " Du är värkligen en sömntutta du. " Sa jag och gav Justin blick.

Vi hade gjort några scener på musik videon och vi har bara ungefär två scener kvar sen så är vi klara med den, vilket jag tycker känns konstigt. Fast nu så går jag och " Victoria " på röda mattan för det är äntligen MTV Europe Music Awards. Jag och Joyce hade bestämt för att gå ut med att vi är ihop. Fast alltså att jag är ihop med Victoria Justice. Vi gick hand i hand på den röda mattan. Och många som filmade och paparazzis och så frågade saker is till med " Dejtar ni? Är ni ihop? " Jag och Joyce bara nickade och log mot varandra. Vi poserade lite och det väldigt roligt. Jag kysste Joyce på kinden och jag märkte att hon inte var bered. Hon var så söt.När vi skulle gå in och sätta oss på våra platser så såg jag Selena. Hon möte min blick och blängde surt på mig.

Jag gav henne bara ett litet leende tillbaks och gick och satte mig bredvid Joyce. Alltså och det var ju faktiskt hon som gjorde slut, inte jag.Det började och tog massa nomineringar. När dom kom till Best song of the year så hoppades jag på att jag skulle vinna. " And the winner is..... Selena Gomez - Love you like a love song. Welcome up to stage. " Hon gick upp på scenen och började sjunga på låten. Jag tittade på henne medans sjöng. Och hon gav mig den där sura blicken igen, den gör mig faktiskt väldigt irriterad. " Justin jag ska upp på scen och sjunga nu. " Sa Joyce och väckte mig ur mitt tänkande. " Lycka till. " Sa jag och hon kysste mig jag besvarade den och sen så gick hon upp. Vad gullig hon var hon sjöng på min låt one less lonely girl som jag lärde henne igår. Jag tog upp min mobilen och började skriva. " Du kan ju inte bli sur... det var ju faktiskt du som gjorde slut :/ " Jag letade fram Selenas nummer och trök på kicka. När jag tittade mot henne efter ett tag såg jag henne ta fram mobilen.

Visst, det var jag som gjorde slut. Men du fattar väll själv att jag fortfarande älskar dig? Och sen typ efter en vecka så dejtar du det där äcklet. Måste du kyssa henne framför ögonen på mig? " Läste jag...

Alltså gud vad jobbig hon är om hon gör slut med mig så har jag faktiskt rätt att bli ihop med vem jag vill. Plus om hon fortfarande gillar mig så behövde hon ju inte göra slut.


Förlåt, förlåt för den här SÄMSTA uppdateringen + det korta Chaptret!

Men vad tycker ni och ni får gärna komma med ider om vad som ska hända.

 NY DESIGN!

Vad tycker ni om den nya design? Jag tycker att den är shit snygg. Om ni inte ser den så tryck på F5.
Designen är gjord och kodad av Saga. Klicka här för att komma till hennes blogg.

Just You - Chapter 14

Han tog tag i mina kinder och kysste mig. Jag besvarade kyssen som blev mer och mer passonerad. Jag kände hans tunga inne i min mun. Och tyckte att vi var lite för vilda så jag avslutade kyssen och tittade på honom. Allt var hellt perfekt nästan i alla fall, vi var ju inte ihop ännu.
Kyssen kändes helt perfekt och jag förstår att Joyce avslutade den. Och alltså jag ångrar så mycket att jag typ neckade att bli ihop med henne. För det är trots allt bara hon i hella världen som jag gillar. Hon är bara så underbar.
" Joyce, vill du bli min flickvän? " Viskade jag i hennes öra efter den andra kyssen, vi blev tvugna att göra om scenen. Fast för mig var det ju förstås bara bra. Hennes kyssar är alltså bara så bra. " Du vet att jag vill. " Svarade hon viskandes i mitt öra. Och dom orden fick mig värkligen att må bättre. " Jag älskar dig! " Sa jag och tog undan ett hårstrå som låg över hennes vänstra öga. " Jag älskar dig med, Justin! " Sa hon och jag log. Jag lovar mig själv att vara den bästa pojkvännen som hon har haft. Jag lovar att aldrig skada eller såra henne.
Jag skrev ett sms till Joyce. " Hej sweetie! Jag hämtar upp dig vid 7, så bjuder jag dig miggad.
Om du vill? / Justin B " Jag tröck på skicka och log för mig själv. Jag tänkte åka till en resturang här i närheten som jag åt lunch på för nån dag sen. Och dom hade goda matträter och efteräter. Jag tog upp mobilen och såg att hon hade svarat. " Tack så mycket det vorre en ära, haha. Vi syns vid 7! I ♥ U / Joyce " Jag srev snart " Okej, då syns vi. I ♥ U to! / Jusitn B " Jag läste ett par gånger sen så tröck jag på skicka. Okej klockan 7 är det middag och klockan är nu 5 så 2 timmar på mig att fixa i ordning.
Okej det är 1 timme kvar till´s Justin hämtar upp mig, bäst att jag sätter på mig kläningen jag köpte förrut i dag.
Jag satte på mig den blåa klänningen. Jag tog på mig ett silvrigt armband och en ring.  Jag målade mina naglar i svart. Jag klddade på mascara, svart eyliner och blå/grån glittrande ögonskugga. Snyggt. Och tillsist lockade jag håret. Sen när Justin kom var det bara att säta på mig mina svarta klackskor och ta min lilla handväska. Ska bli roligt att äta middag med honom. " pip pip " Lät det från min mobil, jag tog upp den och såg att det var ett sms från Justin. " Jag hämtar dig om tio minuter så var berädd. / Justin B " Aww, vad gullig han är.
Jag gick ner till hallen och satte på mig skorna och tog min handväska. Aj, skorna var ju jätte obekväma. Jag tog av mig dom och satte på mig mina svarta convarse istället. Jag hörde en bil tutta och gick ut. Där stog han utanför sin svarta bil. " Vad snygg du är, Joyce! " Sa han och jag rodnade till. " Nej, det är du som är snygg. " Sa jag och tittade på hans kläder, han hade en svart lång armad tröha och gråa byxor. Det ser snyggare ut en vad det låter.
När vi var framme så gick han ut och öppnade dörren åt mig. " Tack! " Sa jag ganksa lågt. " Varsegod. " Sa han och log typ malligt, haha. Vi gick in och jag frågade vid vilket bord vi skulle sitta och han svarade att han hade bokat ett eget rum till oss. " Justin du behövde inte ta ett eget rum till oss. " Sa jag och tittade på honom.
" Jo annars skulle jag inte kunna göra det hära...." Sa han och satte sig vid ett piano som fans i rummet och så tog han fram en stol som han bad mig att sitta på. Han började att spela och när han började sjunga så hörde jag att det var till min förvåning låten U smile. Jag satt och log under hela låten, han var så gullig och att han gjorde allt det här för mig var liksom ovärkligt. Vi satte oss vid bordet och snabbt kom servitisen med en varsin meny till oss. Vi beställde och åt upp det och efteräten var jätte god.

Förlåt för att ni har fått vänta jätte länge plus att Chaptret var jätte jätte...  (ja ni fattar) kort!
Vad tycker ni? Snälla säg till om ni tycker att jag ska ändra på något eller så får ni gärna ge mig råd, Älskar er!
Update: Tack så mycket för alla era fina kommentarer men snälla var inte anonyma ni kan ju bara skriva ert namn... eller i alla fall något!