Just You - Chapter 18 + Lite info om att jag slutar blogga :(

Äntligen så var allt nerpackat så jag gick ner med väskan till hallen och sen så tog jag youghurt och några mackor. Jag tog fram smör,ost,sked och en skål och så började jag bre mackorna sen så hällde jag upp yougurten och började äta. Inte så jätte gott, men det var väll okej. " Knack knack " Lät det från dörren och jag gick till hallen för att öppna dörren. " Justin snälla säg vart vi ska. " Sa jag och han bara skakade på huvudet. Jag satte på mig mina svarta låga convarse och min jeans jacka. Vi gick ut till Justin´s bil och åkte till flyggplatsen.JOYCE`S PERSPEKTIV:

 

Efter att ha suttit på flyggplatsen i flera timmar så var vi äntligen framme..ja någonstans. " Justin nu kan du väll ändå säga vart vi är?" Frågade jag och han bara skakade på huvudet och log ett hemligt leende. " Men seriöst Justin när får jag veta vart vi är och vart det är vi ska? " Frågade jag och han log stort. " Okej, när vi sitter på bussen och vi börjar närma oss stället så säger jag. " Sa han och jag slog till honom löst på armen.

" Okej börjar vi inte närma oss stället nu? " Frågade jag Justin coh tittade ut genom bussfönstret. " Okej vi ska till...... West Edmonton Mall i Alberta! " Sa Justin och jag stirrade förvånad på honom. " Jag vet inte vad det är för ställe. " sa jag och Justin började skratta. " Inte? Då ska jag säga det till dig. " Sa han och fortsatte " Det är världens största galleria. Det finns mer än 800 affärer där och det finns inomhusnöjespark, en 14 våning hör bergochdalbana, ett 13 vånigt högt fritt fall, skridkohall och världens största parkering som det får plats mer än 20 000 bilar. " sa han och mun formades som en rund ring och jag fick inte fram ett enda ord. " Wow... " Sa jag tillslut. " Vi är snart framme vi måsste bara komma fram det är ju mycket bilar här. " Sa Justin och jag kollade ut och såg världens största hus, det var jätte stort och coolt av det jag såg nu i alla fall. " Okej, det kommer säkert bli jätte kul, men hur länge ska vi vara i Alberta eller vad det nu var? " Frågade jag honom med ett stort leendé på mina läppar. " I ungefär en vecka. Jag har bokat rum på ett hotell som bara ligger några minuter ifrån gallerian. " Sa han och bussen parkerade utanför gallerian, jag och Justin klev av.Vi gock in och jag blev bara tvungen att kolla  runt omkring. Jättemånga affärer och matställen,jag gick framsåmankunde se ner den våningen längst ner där det var en skriskobana. " Synd att jag inte tog med mig skridskor." sa jag och tittade upp från isen. " Du det finns någmånga affärer här som säljer skridskor. Vi kan ju köppa ett par om vis er några. " sa Justin och pussade mig på pannan. " Okej, vi kan gå in på h&m för jag såg ett par snygga byxor i en tidning som var där i från. " sa jag och började gå ditt och Justin kom efter mig. " Tror du att den passar mig? " Frågade jag Justin och höll upp det ljus blåa linnet med en liten volang på. " Gå och prova så får du se. " Sa Justin och försökte att inte sucka medans han försökte få fram ett leendé. " Justin vad är det? jag ser att du inte är glad. " Sa jag och granskade Justin. " Jag är bara lite trött efter flyggturen jag sov inte så länge. " Sa Justin och jag öppnade dörren till provrummet och började sätta på mig linnet. " Vad tycks? " Sa jag efter att ha öppnat dörren så att Justin kunde se. " Få se... Snygg, ge mig ett leendé. " Sa Justin och skrattade. Han är sp söt, gullig,rolig,snygg och så mycket mer,bra saker alltså. " Jag köper den, tur att jag tog med mig mycket pengar. Jag kan ju passa på att köpa julklappar eftersom att det finns så många affärer här. " Sa jag och log stort.


Vi hade gått in i massa affärer och vi hade klpt ett varsitt par skridskor så vi tänkte åka lite. Problemmet är att jag suger på skridskor, Justin är ju väldigt bra flr jag sätt ganska många videos då han åker skridskor. Och jag är facktiskt lite räd för att kämma ut mig själv. Det är liksom sånt som brukar hända mig. Vi åkte his ner till våning där skriskor banan är. " Justin bara så du vet så är jag sämst på att åka skridkor. " sa jag. " Synd, för jag tänkte vi kunde köra en tävling om typ vem som är snbbast och då kommer ju jag vinna. " sa Justin och skrattade.        " Justin det är inte roligt..." sa jag och kollade på honom. " Vad är det då? " Sa han och jag slog till honom på armen sen sa jag " Det är pinsamt. För jag vill inte kämma ut mig, men det kommer jag väll göra endå. "

Efter att jag och Justin hade snackat ett tag så var skridskorna på och Justin hjälpte mig ut på isen. Jag försökte få fart, fast det gick inte. " Hallå, hur svårt kan det vara att stå på ett par skridskor? " Sa en tjej som såg ut att vara minst 6 år, när jag rammlade för typ 100-gången. Justin kom för att hjälpa mig upp och jag märkte att han flinnade och tyckte att det var kul. " Justin den där tjejen var facktiskt taskig... jag vill åka mer. " Sa jag och han fortsatte skratta. " Justin, vad är kul? " Sa jag lite smått irriterat. " Att en 6 åring vågar säga så till dig och att hon facktiskt kan åka skridskor bättre en vad dig. " Sa Justin och log men sänkte sedan blicken för att äntligen hjälpa mig upp. " Okej, jag har lärt mig en sak och det är att aldrig någonsin mer åka skridskor." Sa jag och gick för att ta mig mina skridskor. " Vad vill du göra då? " Frågade han och väckte mig ur mitt tänkade om varför just jag var sämst på skridskor.


Jag vet att det inte blir bättre för att man säger förlåt.... Men förlåt för världens sämsta kapitel, uppdatering, blogg..... Jag har ingen skrivlust alls längre och det här är det sissta kapitlet på novellen som ni får även fast den inte är klar skriven och så.... För vem vill lässa en blogg som aldrig uppdateras? Jag vill säga tack för att ni har läst min novell även fast den har varit sämst och så. Så hej då och tack för mig....jag kanske forsätter med nån ny novell nån gång. Hej då!

UPDATE: Ingen verckar ju bry säg om att jag lägger ner.... 

 


Kommentarer
Postat av: Angelica

Hej där!

Nu återupptar jag min novellblogg som förut var http://timeforbieber.blogg.se men denna gång på en ny domän! http://justinbieber.blogg.se klicka om du gillar Bieber noveller eller om du bara gillar bra läsning!

KRAM!

2012-03-02 @ 17:47:51
URL: http://justinbieber.blogg.se/
Postat av: Anonym

neeeeeeeeeeeeeeej snälla nej nej nej

2012-03-03 @ 16:44:07
Postat av: SagaForsberg

Hejdå:D

2012-03-03 @ 19:16:52
URL: http://bieberlaugh.blogg.se/
Postat av: Ebba

Neeeeeej men om du skaffar. En ny kan du länka den?

2012-03-04 @ 08:54:47
URL: http://belibersmile.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Designen är gjord och kodad av bieberlaugh.blogg.se Den får INTE kopieras.