Gott nytt år!


Hoppas ni har haft ett bra 2011 och får ett bättre 2012!

Just You - Chapter 13

" Hej det är Joyce " Svarade hon i telefonen. " Hej, Justin här. Jag hittar inte hem till dig. Kan du förklara vart det är någonstan? " " Haha, ja visst. Men vart är du nånstans? " Frågade hon och jag tittade ut ifrån bil fönstret. " Jag har faktiskt ingen aning. " Sa jag och jag hörde att hon fnissade till. " Okej det var ju bra. Men jag går ut och kollar i fall jag ser dig någon stans. Stanna kvar. " Sa hon och jag kunde inte låta bli att lé för mig själv. " Okej jag är ute nu. Och det står en skyllt på utsidan av huset som det står Grand Street 42 B. " Sa hon. " Okej, men det hjälper inte mig för jag vet ändå inte vart JAG är. " Sa jag och hon fnissade till igen. " Okej, men vilken färg har du på bilen? " Frågade hon. " En vitt liten bil. Men jag går ut och kollar runt i området om jag ser något och så. " Svarade jag. " Okej. " Sa hon och jag gick ut ur bilen jag tittade mig om. " Justin du står snet i motten mig. " Sa hon och jag vände mig om och vi båda började skratta. " Okej, kan du komma och hjälpa mig att hitta en parkering? " " Okej, men vi syns om nån sikund. Hej då! " Sa hon efter att ha skrattat klart. Hon kom och jag tog hennes hand och så parkerade vi bilen, på en pakering.

" Så vad ville du prata om? " Sa Justin när vi hade gåt in på mitt rum. " Alltså du sa ju att du hade känslor för mig och jag har känslor för dig, vilket jag sa. Men hur ligger våran liksom relation till? " Sa jag och andades snabbt ut.
" Jag vet inte riktigt, visst jag älskar dig mycket. Men jag är inte redo för ett nytt förhållande än. " Sa han och log ett litet leende. " Okej då vet jag, men ska vi göra nåt? " Sa jag och ville inte ha den där pinsamma stämningen mellan oss. " Förlåt för att.. ja typ förvirade dig eller vad man ska säga. " Sa han och tittade på mig. " Okej, men det gör inget. " Sa jag och log. " Frästen ska du vara med på MTV Europe Music Awards, som är på Lördag? " Sa han och log. " Justja, ja det ska jag. Jag åker ditt i övermogon. När ska du åka? Jag vet att du ska vara med. " Sa jag och log tillbaks. " Jag åker också då, vi kanske kan flygga tillsamans? Och vi kommer ju tillbaks hit till inspelning av vidion efter galan. " Sa han och log sött. " Aah, det blir nog bra. " Sa jag och satte mig i sängen.
" Skulle inte vi kunna se på någon film? Och så kan jag fråga om jag kan få sova över? Om du vill alltså? " Det sissta la han snabbt in, jag hörde det. " Visst, jag hämtar en film och kanske något att äta och dricka så kan du fråga om du får sova här. " Sa jag och han nickade. Jag gick till köekt och tog fram en skål och hälde i lite chips. Sen så öppnade kylskåppet och tog fram en jul must, det är ju trots allt bara två veckor kvar till julafton ungefär. Och så tog jag två glas och gick och lämmnade det i mitt rum. Sen var det bara att komma på en bra film att se på. Jag bästemde mig för att se på filmen The last song. Jag har sätt den många gånger men den är ju trots allt jätte bra, enligt mig i alla fall. " Justin! Går det bra att i ser på The last song? " Sa jag nät jag kom in i mitt rum. Jag höll upp filmen så han skulle se den. " Okej! " Sa han och log så där sött som bara han kan.
Jag vaknade och tittade runt i rummet, som jag inte kände igen. Vart är jag någonstans? " Justin äntligen så vaknar du, vi börjar om en timme. " Sa Joyce och jag kom på att jag hade sovit över hos henne. Hennes pappa skulle ha jobbat hela naten vilket jag tror att han gjorde eftersom han inte kom hem när vi såg på film, vilket var ganska sent. " Okej, kan jag låna dushen? " Sa jag och reste mig upp från sängen. " Eeh, en fråga bara sov du på golvet eller? " Sa jag och tittade mot sängen som jag hade sovit i. " Nej, du sommmande i min säng och jag årkade inte bäda så jag la mig bredvid dig. " Sa hon och jag rodnade till. " Aha, men vi syns snart. Har du redan duschat? " Sa jag och tittade på handuken som hon hade i sitt hår. Hon nickade och jag log och gick mot badrummet, jag antog att jag kunde få låna en handuk så jag hoppade över att fråga om det. Jag tog av mig kläderna och hoppade in i dushen. Gud va skönt det var. när jag var klar så satte jag på mig en vitt t-shirt och en vitt/grå shorta över och mitt halsabnd som jag hade på mig igår. Sen gick jag ut till Joyce.


Vi hade ätit och åkt till studion. Och idag så skulle vi... jag kollade på schemat och såg att det var idag som vi skulle filma in kyss-scenen. Tur att det är en tjej som jag i alla fall gillar, fast kanske har sabbat det med att säga att jag inte är redo för ett förhålande. Får hoppas på det bästa och som tur är så är det ingen pinsam stämning mellan oss längre. " Vad ska vi göra idag? " Frågade Joyce som kom och satte sig bredvid mig i soffan. " Eeh.. idag ska vi spella in du vet kyss-scenen. " Sa jag och tittade på henne med ett leende på läpparna och sedan ner på den svarta mattan som låg över golvet. " Okej..då vet jag. " Svarade hon.

Vi skulle börja på scenen. " Ocj börja! " Sa regissören. Jag tog hennes hand och vi gick och ställde oss för att dansa under misteln. Det gick bra och jag får erkänna att hon faktiskt var bra på att dansa, par dans i alla fall.
Okej dacks för kyssen nu då. Jag tog tag i hennes kinder och tryckte mina läppar mot hennes. Ho besvarade den fast sen drog hon bort sina läppar från mina och tittade ner på marken. Hade jag gjort något fel? Jag tyckte faktiskt att kyssen var väldigt lyckad. Och den skulle faktiskt hålla på i typ tio sikunder om inte mer och det visste hon så något måste vart fel. Men vad?

Jag drog snabbt bort mina läppar från hans och tittade ner i marken. Det kändes inte rätt att kyssa honom. Jag kanske var kär i honom men det han sa... Han sa ju faktiskt att han hade känslor för mig och sen att han inte var redp för ett förhålande, antagligen för att han precis hade gjort slut med Selena. Tro inte att jag inte visst att dom hade vart i hop i över 1 år. Plus att Selena hade avslöjat att dom hade gjort slut. Altså egentligen så ville jag bara ta tag i hans läppar och kyssa dom.. typ hell vilt. Bara det att det skulle kännas så fel. Jag tittade upp på honom. Och han log sött mot mig. " Förlåt! " Sa jag och log tillbaks mot honom. " Nej, förlåt mig. Jag skulle inte ha förvirat dig så. " Sa han och jag log. " Okej. " Sa jag tyst nästan som en viskning men han hörde det. " Men ska vi göra den här scenen nu? " Sa han och jag nickade som svar. Han tog tag i mina kinder och kysste mig. Jag besvarade kyssen som blev mer och mer passonerad. Jag kände hans tunga inne i min mun. Och tyckte att vi var lite för vilda så jag avslutade kyssen och tittade på honom. Allt var hellt perfekt nästan i alla fall, vi var ju inte ihop ännu.


Sorry för det tog så lång tid.
Men vad tycks? Visst klarar ni 4 kommentarer va?

God Jul, på er läsare!

Jag vill bara önksa er en god jul och en bra dag. Hoppas ni får det bra och många julklappar ♥
Jag vet inte när Chapter 13 kommer, kanske idag men tror inte det. Det är ju trots allt julafton & jag ska få besök idag och så. Ha en riktig bra dag!!! Älskar er läsare, :D
Här kommer några bilder:

Just You - Chapter 12

Jag tror jag gillar henne, och den här gången kärleksmässigt. Hon var ju jätte söt, fast vi bara har träffats två gånger så har jag redan fått fjärilar i magen. Fast jag vet inte jag tror jag är kär i bodde Joyce och Victoria. Jag älskar verkligen båda. Men vem utav dom gillar jag bäst? Vem ska jag välja? Är någon av dom den rätte tjejen? Varför kan jag aldrig svara på frågorna jag ställer mig själv?  

Då var det bara att gå in i studion och byta om, som vanligt. Jag har ju gjort i flera dagar nu. Jag och Victoria har blivit bättre kompisar och jag och Joyce har träffas ett par gånger. Och jag är fortfarande eller nu är jag hellt säker på att jag är kär i dom. Men jag vill inte välja mellan en av dom. Jag älskar ju båda. Jag gick in i min loge och böt om. Jag gick ut till Kenny och vi snackade medans vi väntade på att alla skulle komma. " Hej Victoria! " Sa jag och vinkade till henne. " Hej Justin! " Sa hon och log sött.

" Ska vi börja? " Frågade jag regissören. " Japp ni kan köra igång nu. " Svarade han och vi började på en scen.
Jag och Victoria skulle ta fotton i en fotoautomat. Och det var jätte kul. Vi gjorde olika minner och grimarser.
" Hahha, vilken rolig  min du gör, Justin! " Sa hon och skrattade. " Nej det är du som är rolig. " Svarade jag och vi skrattade och fortsatte. Jag kanske borde prata med henne sen?! Alltså säga att jag typ gillar henne och så. Eller går jag för fort fram? Det är väll värt ett försök? Jag får prova, hoppas det bara inte förstör något.

" Så vad var det du ville prata om? " Frågade jag Justin. Vi var i hans loge, han ville prata med mig. Undrar om vad? Säkert något med musik videon. " Alltså vi har ju jobbat med varandra ett tag. Och jag vill bara säga en sak. Att jag har typ fått..känslor för dig. " Sa han och tittade på mig och sen ner i marken. " Jaghar känslor för dig med. " Sa jag och det förvånna mig att jag sa det. För jag hade inte tänkt att säga det men det bara kom ur min mun. " Men det är bara en sak... jag gillar en annan tjej också. " Sa han och jag såg att han tyckte att det var pinsamt. " Okej, vem då? " Sa jag och log ett litet leende. Han hade just sakt att han känslor för mig och sen för en annan också. " Jag tror inte du känner henne men hon heter i alla fall Joyce Jones. " Sa han och jag visste inte vad jag skulle säga. Han rent sakt kär i två pesoner som egentligen är samma. " Justin jag vet inte vad jag säga..." Sa jag och han tittade på mig. " Förlåt men jag gillar er båda och ni påminer mig om varandra. Ni är faktiskt ganska lika. " Skulle jag avslöja det? Jag vet inte, men jag gillar honom. Och om jag inte säger något så kommer inget att hända. Eller ko det kommer vara en pinsam stämning mellan oss. Jag samlade in mod. " Det är inte så konsigt, för vi... är samma person. " Sa jag och drog fösiktigt av peruken. Han kollade på mig och sedan på peruken. Han sa inget på ett långt tag och han såg välsigt förvånad ut. " Justin hur är det? " Frågade jag och skakade lite på henne. " Eehh.. bra tror jag. Men få se om jag tattat det rätt. Du är igenligen en vanlig peson som är bra på att sjunga och ser ut som en annan person när du står på scen och kändis. Eller hur? " Sa han och jag log. " Ja.. det kan man säga. " " Justin? Du förstår väll att det är en hemlighet? Och lova att inte berätta för någon. " Sa jag och log mot honom. " Okej, jag lovar! " Sa han och log mot mig. " Bra... så ska vi fortsätta inspelningen? " Sa jag och han nickade. Vi gick ut och fortsatte.
" Pip Pip " Lät det från mobilen och mitt spel pausades. Och ett medelande från Victoria´s mobil kom upp. Jag började lässa. " Hej, Justin! Skulle vi kunna träffas? Jag tycker vi borde prata... / Joyce ♥ " Hon vill säkert snacka om hennes ja du vet hemlighet.  Eller kanske om att jag sa att jag var förälskad i henne, pinsamt. Fast hon gillade ju mig, visst sa hon det? Ja, det gjorde hon. jag svarade " Okej, kan jag komma till dig den här gången? / Justin B ♥ " Jag tröck på skicka och fick svar efter någon minut. " Okej, mina föräldrar är skilda. Och nu är jag hos pappa. Kom till  grand street 42. Det ligger i närheten av stan, hoppas du hittar!? / Joyce ♥ "
Jag svarade " Okej, jag åker nu och ringer dig i fall jag inte hittar. / Justin B ♥ "
Jag satt i bilen och har försökt att hitta hem till henne i 20 minuter nu. Och det går inte jag hitter inte äns gattan.
" Hej det är Joyce " Svarade hon i telefonen. " Hej, Justin här. Jag hittar inte hem till dig. Kan du förklara vart det är någonstan? " " Haha, ja visst. Men vart är du nånstans? " Frågade hon och jag tittade ut ifrån bil fönstret. " Jag har faktiskt ingen aning. " Sa jag och jag hörde att hon fnissade till. " Okej det var ju bra. Men jag går ut och kollar i fall jag ser dig någon stans. Stanna kvar. " Sa hon och jag kunde inte låta bli att lé för mig själv. " Okej jag är ute nu. Och det står en skyllt på utsidan av huset som det står Grand Street 42 B. " Sa hon. " Oker, men det hjälper inte mig för jag vet ändå inte vart JAG är. " Sa jag och hon fnissade till igen. " Okej, men vilken färg har du på bilen? " Frågade hon. " En vitt liten bil. Men jag går ut och kollar runt i området om jag ser något och så. " Svarade jag. " Okej. " Sa hon och jag gick ut ur bilen jag tittade mig om. " Justin du står snet i motten mig. " Sa hon och jag vände mig om och vi båda började skratta. " Okej, kan du komma och hjälpa mig att hitta en parkering? " " Okej, men vi syns om nån sikund. Hej då! " Sa hon efter att ha skrattat klart. Hon kom och jag tog hennes hand och så parkerade vi bilen, på en pakering.

Förlåt för så kort, ( Kom inte på så mycket att skriva) men vad tycker ni?
Gjorde Joyce rätt med att avslöja sin helighet för Justin?
Komentera ♥


Just You - Chapter 11

På väggen hem så tänkte jag på Selena som hade gjort slut med mig på grund av hennes " idiot " till pappa. Även om han har vart snäll och så. Och så tänkte jag på Victoria och hur roligt vi har haft det under inspelningarna och så. Och förstås på Joyce som jag nys har träffat. Och Usher har nog rätt. jag kommer att hitta den perfekta tjejen. Och det är det värt att kämpa på. Och det ska jag göra så fort jag hittar henne bara.
Jag vaknade för att jag hade huvudvärk. Jag gick ner för att ta ett glass vatten. Sen gick jag in i duschen för att fräscha till mig tills vi spelar mistletoe videon idag. Jag tvålade in mig och tvättade håret. Jag gick in i mitt rum och satte mig vid skrivbordet för att fixa håret och sminka mig. Jag kammade håret så att benan var i mitten. Jag kladda på lite mascara och lite rosa läppglans.

När jag var på väg in i inspelnings studion så kom massa paparazzis fram till mig och frågade frågor som t.e.x " Victora det ryktas om att du är tjejen i Justin Bieber´s musik video till mistletoe, stämmer det? " Jag svarade inte på just den frågan men jag svarade på några frågor som jag i alla fall jag tyckte att det var okej att jag svarade på.
 

" Pip pip. " Lät det från min vanliga telefon den som jag är när jag bara är Joyce Jones. Det är var ett sms från Justin. Jag tröck på öppna och läste " Hej Joyce! Hoppas du minns mig sen igår? Men jag undrar om vi kan träffas lite senare? Jag spelar in en musik video nu. Men ungefär om vi kunde träffas klockan 4 vid hotellet colony hotell? / Justin B " Jag svarade snabbt innan jag gick in i studion " Hej Justin. Ja jag minns dig och vi kan träffas vid colony hotell. Jag vet vart det ligger. Vi syns om några timmar! / Joyce " Jag läste igenom det och tröck sedan på skicka. Jag gick in i studion och bytte om till dom kläderna som jag skulle ha på mig i videon.

Jag gick ut ur hotellet och tog hissen ner till lobbyn. Klockan var 5 minuter i fyra och hon hade inte kommit en. Fast det är ju faktiskt fem minuter kvar och jag vet ju inte direkt vad hon och gör och så. " Hej Justin. " Sa Joyce och knackade mig på axeln. " Hej, Joyce. Vad vill du göra? " Frågade jag henne. " Vi kan väl gå in? Är ganska kallt ute. " Sa hon och vi började gå mot hissen. " Vi kan väll typ se på tv och lära känna varandra? " Sa jag när vi hade tagit av oss ytterkläderna. " Okej, vart är toaletten? Jag behöver gå. " Sa jag och tittade på Justin. " Det är åt vänster och sedan första dörren till höger. " Svarade jag. " Okej, vilket stort hotell rum du har. " Sa hon med stora ögon.

Jag satte mig i soffan och väntade på att Joyce skulle komma. Jag hörde ett spolande, men hon hade inte kommit. Fem minuter efter att hon hade spolat och inte kommit ut, så började jag gå mot toaletten. Dörren stod öppen och ingen var där. Jag gick till baka till vardagsrummet och i soffan satt hon. " Hey, hur gjorde du det där? " Frågade jag och log mot henne och log ett lite hemlighets fullt leende tillbaks. " Det är min lilla hemlighet! " Sa hon och skrattade. " Okej, om du inte säger det så får jag väll fram det ur dig. Hoppas att du är kittlig. " Sa jag och jagade henne. Till slut hade jag fått ner henne på golvet och jag kittlade henne. Och hon skrattade jätte mycket hon måste vara kittlig. " Justin snälla sluta! " Sa hon och jag log klurigt mot henne. " Om du berättar så släpper jag dig. Hur gör du? " Frågade jag henne och släppte henne lite löst. " Okej jag berättar. Du är ju inte så jätte smart. Jag smög bara för bi dig. Och gömde mig bakom soffan. Och sen när du gick så satte jag mig bara i den. Ganska coolt va? " Sa hon och skrattade mot mig. " Okej visst  jätte coolt. Du är ju så himla cool. " Sa jag och hon slog till mig på armen lite löst. " Haha, Justin du är ju rolig. " Sa hon och vi båda skrattade.
" Men du kan väll berätta lite om dig själv? "Frågade jag Joyce. " Okej, jag föddes i Miami. Och på dagis fick jag min bästis Nathalie, vi är fortfarande vänner. Jag gillar musik och att dansa. " Sa hon. " Okej, så du gillar att sjunga. Du kan väll sjunga något för mig? " Frågade jag och hon tittade på mig och sen ner i marken. " Jag vet inte. Alltså jag vill helst inte. " ´Sa hon lite blygt. " Okej, men vi kan sjunga någon låt tillsmans? En liten stund, snälla? " Sa jag och jag ville värkligen höra henne sjunga. " Okej, kan du låten party in the USA med Miley Cyrus? " Frågade hon och kollade på mig. " Visst, jag har hört några gånger. " Sa jag. " Okej vi kör från början om det går? " Frågade hon och jag nickade. " Okej då kör vi. " Sa jag." I hopped off the plane at LAX With  my dream and my cardigan Welcome to the land of fame excess Am i gonna fit in Jumped in the cab Here i am for the first time Look to my right and i see the hollywood sign This is all so crazy Everybody seems so famous.... " Sjöng vi och WoW hon hade en helt fantastig röst. Hon lät som en kändis. " Du var ju jätte bra! " Sa jag när vi hade sjungit klart låten. " Tack Justin! " Sa jag och tittade sedan bort. " Du värkar gilla att sjunga? " Sa jag och log. " Det gör jag fast det är mer hen liten hobby. " Sa hon och tittade på mig med ett sött fint leende. Jag tror jag gillar henne, och den här gången kärleksmässigt. Hon var ju jätte söt, fast vi bara har träffats två gånger så har jag redan fått fjärilar i magen. Fast jag vet inte jag tror jag är kär i bodde Joyce och Victoria. Jag älskar verkligen båda. Men vem utav dom gillar jag bäst? Vem ska jag välja? Är någon av dom den rätte tjejen? Varför kan jag aldrig svara på frågorna jag ställer mig själv?  


Vad tycks? Kommentera!
Vad kommer att hända tror ni?

Just You - Chapter 10

Det var roligt att snacka med Justin. Jag tänkte inte ens på att dom filmade in. För vi hade det så roligt. Han fick mig att skratta många gånger även fast jag försökte att låta bli ibland, så gick det inte så bra. Jag tror att jag börjar gilla honom. Inte kärleksmässit men som vänner. Han är faktiskt inte lika dum som jag trott. Han är gullig på sitt eget lilla sätt. Fast jag vet att det kommer bli bra veckor, när vi jobbar med musik vidion. Hoppas jag i alla fall. Vi får väll se.
Vi hade filmat in till musik vidion i tre dagar nu. Fast nu ska jag snart upp scenen och uppträda inför massa fans. Och jag ska bara om några minuter ut på scenen och sjunga all i want is you, för första gången live. Ska bli jätte kul. Jag hör musiken börja spela och jag springer sjungandes upp på scenen. Usher körde igång publiken i mellan åt. Sista låten var alla i want is you med mariah carey. När låten tog slut så sa jag " Jag älskar er. Fantastiskt ställe Miami är. " Sen så gick jag ut från scenen och in till min loge där jag duscha och satte på mig rena kläder.

När jag kom ut från duschen med nya kläder så såg jag att jag hade fått ett missat samtal. Jag kollade snabbt upp vem det var, Selena. Jag tröck på ring och satt telefonen mott mitt öra. " Hej det är Selena. " Svarade hon i andra änden. " Hej, det är Justin. Du hade ringt " Sa jag och log för mig själv.  " Jag måste prata med dig om sak. " Hon fortsatte snabbt. " Det är så att en person hittade min pappa på marken en bit bort från en bar. Och han hade druckit flera glass och han har hållit på så i flera månader utan att någon visste om det. Och han kanske dör för att han har druckit så mycket. " När hon sa det så blev jag chokad, hennes pappa har alltid vart så ordentlig i alla fall dom gånger jag har träffat honom. Jag fick inte fram ett ord på mer 1 minut. " Hallå Justin är du kvar? " Sa Selena och jag slutade att tänka på när jag träffade Selenas pappa för första gången. " Aah jag är kvar. Och gud vad hemskt hoppas han ... blir bättre. Men vart är du nu? " Frågade jag henne och mitt leende fans inte kvar. " Jag är på sjukhuset, det som pappa ligger på. Och jag har ställt in allt en månad framåt. Mitt liv är verkligen upp och ner. " Sa hon och jag försökte förstå henne så mycket jag kunde. " Okej när fick du reda på det? " Frågade jag och väntade på svar. " Jag fick reda på det och går. Och Justin det jag egentligen skulle säga är att jag inte orkar ha en pojkvän i alla fall inte nu. Jag älskar dig fortfarande och du kommer alltid att vara som min lille bror. " Sa hon och ilskan växte i mig. " Va? Så du gör bara slut med mig så där, på telefon också dessutom. " Skrek jag och avslutade samtalet. Jag slängde telefonen med en duns i soffan. Jag älskade faktiskt henne och är det mitt fel att hennes pappa är så dum att han dricker sig full ofta?

" Justin är du där? " Hörde jag Usher säga och en knackning på dörren hördes. Jag la mig i soffan och tog en filt över huvudet och lät mina tårar falla. Jag kände smaken av salt. " Justin jag kommer in nu. " Sa han och gick in. " Justin, varför ligger du under filten för? Ska du bussa med mig eller? " Frågade han och jag tog av mig filten och Usher tittade på mig med blick som sa du är ledsen vad är det som har hänt. " Selena har gjort slut! För att hennes liv är upp och ner för att hennes pappa har druckit sig full flera dagar i rad i flera månader och att han kanske inte överlever. " Sa jag och fick anstränga mig för att det inte skulle komma ännu fler tårar.  " Justin det finns miljontals tjejer ute i världen och du kommer hitta den rätta så smånning om. " Sa Usher och jag fick ett litet leende på läppen." Fanny kan inte du snurra gungan åt mig och Nathalie en gång till? " Frågade jag som satt i gungan på parken. Jag vet att jag egentligen är lite för stor för att snurra på gungor. Men när jag är med Fanny och Nathalie blir det mästa kul. " Okej, en sista gång men sen måste jag gå. " Sa Fanny och började snurra oss. " Jag måste också hem eter det här. " Sa Nathalie och det skulle inte förvåna mig om hon skulle till sin pojkvän. Hon är ofta med honom nu för tiden. " Säg " dansa " när ni vill att jag ska släppa. " Sa Fanny och vi var nu ganska högt över marken det är ju en stor gunga. " Stanna Fanny jag vill inte mer. " Skrek Nathalie och jag och Fanny började skratta. " Varför stannar du inte? Och vad är så roligt? " Frågade hon och tittade konstigt på oss. " Du skulle ju säga dansa om jag skulle stanna. " Sa Fanny och Nathalie skrek snabbt " Dansa! " Ååh gud vad kul det var att snurra ut. Fast yr kände jag mig på en gång.

Jag gick på gatan som så smånning om ledde hem till mig. Jag hade gått i 10 minuter. Då jag såg Justin en bit bort. " Hej, Justi....! " Sa jag och avbröt mig så snabbt jag kom på att jag var Joyce och inte Victoria.
Han gick fram mot mig. " Är du ett fans? " Frågade han lite försiktigt. " Nja.. nej..egentligen..eller jo..vi kan väll säga att jag är ett fans. " Fick jag till slut fram. " Ehh okej. Känner vi varann? " Frågade han och tittade på mig.
" Nej, fast jag vet vem du är och så. " Sa jag och tittade fortfarande på mig. " Aha okej, jag tycker bara att du ser bekant ut. Men det är nog..inget. " Sa han och jag log. Alltså det var lite pinsamt jag hade ju egentligen bara saktt hej för att vi gör en musik vidio ihop, men nu var jag ju bara Joyce den helt vanliga personen. Och det var lite pinsamt för jag har inget att säga. Men det är lättare att prata med honom under inspelning och så, då har vi ju i alla fall något att prata om. Jag kan ju inte bara börja prata om musik vidion, för då hade han ju börjat undra. " Nej, jag tror inte ii har träffas förr. Jag heter Joyce, Joyce Jones. " Sa jag och stäckte fram handen, för att vara artig. " Justin Bieber. " Sa han och skakade min hand. " Hur gammal är du Joyce? " Frågade han.
" Jag är 17, det är du med va? " Frågade jag och log. " Japp, är du säker på att du.. ja är ett..fans? " Jag hörde att han sa det lite försiktigt fast det gjorde inget för mig att han fråga. " Alltså egentligen så är jag inget stort fans men du sjunger bra och så. Fast jag vet ju förstås vem du är. " Sa jag och han tittade på mig.

Skulle jag kunna få ditt nummer? Så kanske vi kan träffas någon dag. " Frågade jag Joyce efter att vi pratat ett väldigt långt tag. " Aah okej, du kan få mitt om du vill? " Frågade hon mig och såklart om jag får hennes nummer så får hon ju hon såklart mitt. Även om jag var lite osäker på det. Men hon verkade ju inte vara något galet fans, så varför inte. Och det hade vart roligt att träffa henne, så jag skulle bara bli glad om vi träffas igen.
" Okej det går bra. Ska bara ta fram mobilen. " Sa jag och tog upp den ur bakfickan. Jag gick in på ny kontakt och sen så räckte jag över min iPhone 4 till henne. Och jag fick emot hennes. Jag skrev in mitt nummer och gav till backa den till henne. " Tack, men vi syns väll någon gång? Var roligt att träffa dig Justin Bieber. " sa hon och log sött. " Dig med Joyce Jones, ska bli kul att kanske träffas igen. Hej då! " Sa jag glatt och gick mot mitt hotell som jag bor på och hon vet jag inte riktigt vart hon skulle. Men jag antar hem eftersom att klocka är.. jag tittade på mobilen ja den klockan var i alla fall några minuter över halv 11. Hoppas inte mamma undrar vart jag är. Fast jag hittar ganska bra här i Miami, men jag har ju vart här ganska många också.
På väggen hem så tänkte jag på Selena som hade gjort slut med mig på grund av hennes " idiot " till pappa. Även om han har vart snäll och så. Och så tänkte jag på Victoria och hur roligt vi har haft det under inspelningarna och så. Och förstås på Joyce som jag nys har träffat. Och Usher har nog rätt. jag kommer att hitta den perfekta tjejen. Och det är det värt att kämpa på. Och det ska jag göra så fort jag hittar henne bara.


Vad tycker ni? sämst, dåligt, bra jätte bra?
Jag vill bara berätta att jag blir jätte glad för alla kommentarer som jag får, fast jag inte är så bra på att updatera. :) Jag blir jätte glad när jag läsare era kommentarer, det gör ens dag bättre. Men så klart gillar jag alla som läser min novell oavset om ni skriver en kommentar eller inte. Älskar er!Jag är med och tävlar om en blogg-design!

Hej, jag är med och tävlar om en blogg-design på http://torpenbergs.blogg.se/ 
Du kan alltså vinna en Avancerad Design eller en Fansite design! Och om du har en blogg eller ska starta en och vill ha chans till att vinna en snygg design till bloggen så tryck HÄR för att komma till inlägget. Om ni vill se på några designerna som hon har gjort så tryck HÄR!


Tävlingen slutar den 20 December 2011!

Jag vill vinna för att jag aldrig har vunnit någon tävling förrut.
Och jag vill veta hur det känns att vinna, hur glad och lycklig man igentligen blir.
Det hade vart en fin julklapp till mig att vinna och till er lässare också.

Lycka till ni som deltar!

Jag skriver på Chapter 10!
Har kommit en liten bit, men det kommer nog ut i morgon.
Update: Ska bara rätta lite sen så kommer Chapter 10 ut.

Just You - Chapter 9

" Okej, men det kan knappast bli kul. " Sa jag och tittade en till gång runt i det stökiga rummet. "Jo det kan det. För det mesta blir roligare när man lyssnar på musik. " Sa Fanny och startade igång spotify på sin dator. " Okej, let do this! " Sa jag och vi började stöda. Och det var faktiskt roligt när man lyssnade på musik.Helgen hade nästan bara gått åt att städa Fanny ´s rum. Fast så klart så gjorde jag fler saker också. Mamma har fixat så att jag är ledig i två veckor så jag kan filma in musik vidion. det är faktiskt ganska svårt att ha ett normalt liv och vara hemlig artist samtidig. Och nu så sitter jag i bilen på väg till Justin 's musik vidio. Det är lite coolt att jag är med i Justin Bieber 's musik vidio. Egentligen så har jag ingen anledning till att inte gilla honom. Visst hans röst är bra och han ser okej ut. Fast jag är inget fans eller kanske ett litet fans. För han är ju bra på att sjunga... Ååh jag orkar inte tänka på det här, i alla fall inte just nu. För jag ska till jobbet. Alltså vad tänker jag med? Till jobbet? Okej, det är mitt är jobb. Jag är ju kändis så det borde ju vara mitt jobb.

Eftersom jag är mitt kändis jag, när jag gör musik vidion och är artist och så.

Så framme i studion. Jag gick fram till en tavla där det fanns ett papper där det stog vad vi ska göra vilken dag.
Och idag så skulle vi gå igenom manuset och så tillsammans med alla som ska vara med i vidion och gör det och så.
Efter fem minuter så satt vi i en ring och snackade manuset ett lungt. Jag tittade på Justin som såg lite uttråkad ut. Och efter ett tag så drog han ett skämt för att det kanske skulle bli lite roligare. Och dom flesta började skratta. Till och med jag. Och det var inte direkt något roligt skämt utan världens sämsta. Kanske det som var så roligt. Alltså att det var ett dåligt skämt. 
Vi hade gått igenom det mesta och skulle snart börja med att träna inför scenerna. Då jag fick ett sms.
Jag tog upp telefonen och såg att det var från min flickvän Selena. Oj jag hade helt glömt bort henne nu när jag har hållit på med misteltoe musik vidion. Jag tröck på öppna meddelande och läste " Hej älskling! Hur går det med musik vidion? Förlåt för att jag inte har ringt ellet sms:at på ett tag, har haft fullt upp med konserer och så. Du vet kändis livet kan vara lite jobbigt i bland. Vem är det som kommer att vara med i musik vidion? Saknar dig mycket! / Din Selena "
Åhh vad söt hon är. Jag tröck på svara och skrev " Hej älskling. Det går bra, en kändis som heter Victoria Justice. Hon är ganska känd. Förlåt för att jag inte har messat eller ringt, fast jag har haft fullt upp med musik vidion och så du vet. Saknar dig med. Men jag måste fortsätta med jobbet på musik vidion! Älskar dig! / Justin "

Jag gick tillbaks till dom andra. Och vi körde igång igen. Efter flera timmar med att ha kollar och gått igenom manuset så kunde vi äntligen börja filma några scener. Fast först fick vi byta om till dom kläderna som vi ska ha i musik vidion. När vi hade bytt om började vi från början av vidion och måste erkänna att det gick ganska bra. Och scenen där jag och Victoria ska prata, fast man inte hör vad man säger, så pratade vi med varandra och  jag lärde känna henne lite grann. Fast när jag frågade " Hur startade ditt kändis liv? " Så tittade hon bara frågande på mig. Undrar varför? Alltså man borde ju kunna fråga så? Eller hur? Jag hade i alla fall svarat på den frågan om hon hade frågat mig, vilket hon inte gjorde.  Det var roligt att snacka med Justin. Jag tänkte inte ens på att dom filmade in. För vi hade det så roligt. Han fick mig att skratta många gånger även fast jag försökte att låta bli ibland, så gick det inte så bra. Jag tror att jag börjar gilla honom. Inte kärleksmässit men som vänner. Han är faktiskt inte lika dum som jag trott. Han är gullig på sitt eget lilla sätt. Fast jag vet att det kommer bli bra veckor, när vi jobbar med musik vidion. Hoppas jag i alla fall. Vi får väll se.


Fölåt för så lång väntan men har 6 läxor den här veckan, inte kul.
Ps: Har glömt att säga det men designen syns bäst i google chrome! :)
Hoppas ni gillade det och glöm inte bort att kommentera!

 


Just You - Chapter 8

Förstås så  såg jag inte killen som kom emot mig för om jag hade set honom hade jag inte vändigt mig om och spilt all glass på hans på tröja. " Förlåt så hemskt mycket " Sa jag. " Se dig för nästa gång bara. " Sa han och jag blev röd om kinderna. " Förlåt! " Sa jag igen.
" Du har redan sakt det " Sa han och tittade konstigt på mig.Joyce´s perspektiv:

Jag gick snabbt till Fanny som skratade ihjäl sig. " Fanny kan vi inte gå nu? I bilen har jag aoutografen från Justin som du ska få. " Sa jag. " Visst vi åker då. Och tack så jätte mycket för atougrafen som jag snart kommer att få. " Sa Fanny och log. " " Var så lite så. " " Nej det är ju jätte coolt. Jag måsste bara få följa med på någon inspelning eller så kan du presentera mig för honom. Snälla jag måsste få träffa honom. Lycko dig alltså! " Sa hon och jag tog fram aoutografen och gav den till henne. " Vi får väll se " Var det ända jag sa. " Kan inte du,jag och Nathalie ha tjejkväll och se på film sjunga sinnstar och så någon dag? " Frågade Fanny efter flera minuters tystnad.
" Jo visst det låter jätte kul, men när då? " Svarade jag och log. " Kanske i kväll hemma oss mig om det går? " " För mig går det någ bra. Du kan väll fråga Nathalie om hon vill vara med? " Sa jag och parkarade utanför Fanny´s hus.

Jag försökte få igång singstaret och det gick inte så jätte bra för vi hittade inte skivan först. Och jag är inte så bra med såna tekniska saker ialla fall inte tv-spel. Fast nu när jag har försökt i evigheter så skulle Fanny prova och hon fixade det ju så klart på en gång. Fanny och Nathalie körde mot varandra på Justin Bieber´s låt one time. Och Fanny van eftersom hon kunde låten utan till. Vi spelade singstar ett tag sedan så tröttnade vi så vi sate igång filmen edwards scissorhands. Efter att ha set ett tag av den så sommnade jag.


( Ursäkta för den konstiga bilden! )

" Joyce hallå har du somnat? Vi har bara sätt på filmen i femton minuter och du sover! Joyce vakna nu då! " Hörde jag en röst och visste direkt att det var Nathalie´s. Jag öppnade sakta mina ögon och såg en tv som var på. " Åhh äntligen så vaknar du vi har roppat och kittlat dig och det mästa för att få dig vakna! Jag tänkte nys gå och hämta en hink med iskalt vatten på dig så du skulle vakna. " Sa Fanny och Nathalie skrattade. Och efter ett tag så hörde jag skratt från Fanny också. " Åhh, nej snälla hämta inte hink? " Sa jag som nys uppfatade det hon sa. " Är du trött så kan du gå hem och sova. " Sa Nathalie och tittade på mig. " Okej men hur mycket är klockan? " Frågade jag lite förrvirat. " Den är bara kvart i åtta." Sa Fanny och dom skrattade. " Okej i sånna fall så stannar jag. " Och dom skrattade fortfaranade. Vad var det som var så kul? " Joyce, jag tror någ att vi borde ta och hälla en hink med vatten över dig så du piggnar till lite. " Sa Fanny och gick iväg mot badrummet. " Nej, Fanny du får inte! " Skrek jag som hade pignat till lite grann. Och förtås så skrattade dom jätte mycket. " Nathalie kom NU! " Ropade Fanny från badrummet. Ett tag senare kom båda två ut med en varsin hink i händerna. Och jag gissar bara på att det är iskalt vatten eller kokhet. " Ni kommer ångra er ifall ni slänger det där vattnet på mig. " Skrek jag och gömde mig bakom gardinen. Inget bra gömställe igentligen fast jag är fortfarande trött. Och jag vill absolut inte ha en hink med vatten över mig. " Haha, bra gömställe Joyce! " Sa Fanny och drog undan gardinen och hällde ut det is kalla vattnet över mig. " FANNY, vad f*n! Det är ju sikallt. " Skrek jag och vi alla skrattade för det var ju lite roligt ialla fall. Fast väldigt kallt. Och som synd var så glömde jag att Nathalie också hade en hink med vatten. Så hon kom och hällde det över mig. " Nathalie och Fanny kan ni inte bara ge er? " Sa jag och kände att det här vattnet var varmare en det som Fanny hade kastat över mig. Jag sprang till soffan och hämtade en kudde som jag började slå dom med. Och så var ett kuddkrig ingång.

" Vad håller ni på med tjejer? " Sa Fanny´s mamma som kom in i rummet. Vi alla började skratta när vi såg hennes min. Jag tittade runt i rummet som var fullt med vatten och fjärdrar från kudd kriget. Jag tittade på Fanny och Nathalie, dom skrattade liksom jag med. " Ni inser att ni måsste städa upp den här röran va? " Sa hon och vi slutade att skratta. " Ja mamma det gör vi. " Sa Fanny och tittade på sin mamma. " Och ni kan börja nu och fortsätta imorgon. För ni hinner inte klart att städa den här röran idag! " Sa hon och gick och så fort hon stängde dörren så började vi gapskratta " igen". " Okej, det är nog bäst att vi börjar stöda nu. " Sa Fanny efter att vi alla hade skrattat klart. " Okej, men det kan knappast bli kul. " Sa jag och tittade en till gång runt i det stöckiga rummet. "Jo det kan det. För det mässta blir roligare när man lyssnar på musik. " Sa Fanny och satade igång spotify på sin dator. " Okej, let do this! " Sa jag och vi började stöda. Och det var faktist roligt när man lyssnade på musik.

Förlåt för så dålig updatering och kort kapitel.
Jag kommer nog skriva korta chapters ( stavning)
fast updatera oftare! Hoppas att det blir bättre! ♥Jag vet inte...

Först vill jag bara säga att jag förstår om ni tycker att jag är världens semsta på att updatera! Eller universum eller vad som nu är störst. Jag undrar bara en sak: Hur bra tycker ni att novellen är? ( Om ni struntar i den sämsta updatering) Så vill jag gärna att ni skriver det i en kommentar eller maila till jelenastories@hotmail.com
Ni behöver inte det är inget måsste bara att jag vill veta! Jag vill inte lägga ner bloggen eftersom jag nys har börjat. Men jag hatar mig själv för updateringen. Jag tänker inte lägga ner bloggen ialla fall inte nu. Jag ska fösöka bättra mig med updatering! :) Och så vill jag säga förlåt för att det här inlägget inte var et chapter!
Jag tänkte svara på en fråga också: ↓Svar: Som jag skrev så ber jag ursäkt för den sämsta updateringen. Och jag ska skriva på den nu!
Och hoppas väkligen att den snart blir klar och kommer ut! Och jag förstår att du undrar det och om ni andra också undrar det!

PS: Har fixat snö till bloggen, så nu blev det lite vinterigt/ juligt (Stavning)
Vad tycker ni blev det snyggt, fullt eller något annat?

Update: Jag lovar att ni får Chapter 8 i dag! ♥

Sorry, sorry, sorry....

Hej alla läsare. Jag är ledsen för att ni inte har fåt ett chapter på flera dagar.
Och jag är borta nu i helgen och kommer hem någong gång på måndag.
Så jag kommer någ inte hinna skriva klart chaptret till er. Jag är jätte ledsen.
Hoppas ni stanat kvar! :D

Update: Ledssen men idag blir det inte heller något Chapter. För jag fyller år och
har fullt upp. Och så dampar blogg.se sönder. Man ser bara helften av inläggen :(
Och jag vill kunna se vad jag skriver ifall jag skriver fel och så!

myjustinbstory -

Gott nytt år!


Hoppas ni har haft ett bra 2011 och får ett bättre 2012!

Just You - Chapter 13

" Hej det är Joyce " Svarade hon i telefonen. " Hej, Justin här. Jag hittar inte hem till dig. Kan du förklara vart det är någonstan? " " Haha, ja visst. Men vart är du nånstans? " Frågade hon och jag tittade ut ifrån bil fönstret. " Jag har faktiskt ingen aning. " Sa jag och jag hörde att hon fnissade till. " Okej det var ju bra. Men jag går ut och kollar i fall jag ser dig någon stans. Stanna kvar. " Sa hon och jag kunde inte låta bli att lé för mig själv. " Okej jag är ute nu. Och det står en skyllt på utsidan av huset som det står Grand Street 42 B. " Sa hon. " Okej, men det hjälper inte mig för jag vet ändå inte vart JAG är. " Sa jag och hon fnissade till igen. " Okej, men vilken färg har du på bilen? " Frågade hon. " En vitt liten bil. Men jag går ut och kollar runt i området om jag ser något och så. " Svarade jag. " Okej. " Sa hon och jag gick ut ur bilen jag tittade mig om. " Justin du står snet i motten mig. " Sa hon och jag vände mig om och vi båda började skratta. " Okej, kan du komma och hjälpa mig att hitta en parkering? " " Okej, men vi syns om nån sikund. Hej då! " Sa hon efter att ha skrattat klart. Hon kom och jag tog hennes hand och så parkerade vi bilen, på en pakering.

" Så vad ville du prata om? " Sa Justin när vi hade gåt in på mitt rum. " Alltså du sa ju att du hade känslor för mig och jag har känslor för dig, vilket jag sa. Men hur ligger våran liksom relation till? " Sa jag och andades snabbt ut.
" Jag vet inte riktigt, visst jag älskar dig mycket. Men jag är inte redo för ett nytt förhållande än. " Sa han och log ett litet leende. " Okej då vet jag, men ska vi göra nåt? " Sa jag och ville inte ha den där pinsamma stämningen mellan oss. " Förlåt för att.. ja typ förvirade dig eller vad man ska säga. " Sa han och tittade på mig. " Okej, men det gör inget. " Sa jag och log. " Frästen ska du vara med på MTV Europe Music Awards, som är på Lördag? " Sa han och log. " Justja, ja det ska jag. Jag åker ditt i övermogon. När ska du åka? Jag vet att du ska vara med. " Sa jag och log tillbaks. " Jag åker också då, vi kanske kan flygga tillsamans? Och vi kommer ju tillbaks hit till inspelning av vidion efter galan. " Sa han och log sött. " Aah, det blir nog bra. " Sa jag och satte mig i sängen.
" Skulle inte vi kunna se på någon film? Och så kan jag fråga om jag kan få sova över? Om du vill alltså? " Det sissta la han snabbt in, jag hörde det. " Visst, jag hämtar en film och kanske något att äta och dricka så kan du fråga om du får sova här. " Sa jag och han nickade. Jag gick till köekt och tog fram en skål och hälde i lite chips. Sen så öppnade kylskåppet och tog fram en jul must, det är ju trots allt bara två veckor kvar till julafton ungefär. Och så tog jag två glas och gick och lämmnade det i mitt rum. Sen var det bara att komma på en bra film att se på. Jag bästemde mig för att se på filmen The last song. Jag har sätt den många gånger men den är ju trots allt jätte bra, enligt mig i alla fall. " Justin! Går det bra att i ser på The last song? " Sa jag nät jag kom in i mitt rum. Jag höll upp filmen så han skulle se den. " Okej! " Sa han och log så där sött som bara han kan.
Jag vaknade och tittade runt i rummet, som jag inte kände igen. Vart är jag någonstans? " Justin äntligen så vaknar du, vi börjar om en timme. " Sa Joyce och jag kom på att jag hade sovit över hos henne. Hennes pappa skulle ha jobbat hela naten vilket jag tror att han gjorde eftersom han inte kom hem när vi såg på film, vilket var ganska sent. " Okej, kan jag låna dushen? " Sa jag och reste mig upp från sängen. " Eeh, en fråga bara sov du på golvet eller? " Sa jag och tittade mot sängen som jag hade sovit i. " Nej, du sommmande i min säng och jag årkade inte bäda så jag la mig bredvid dig. " Sa hon och jag rodnade till. " Aha, men vi syns snart. Har du redan duschat? " Sa jag och tittade på handuken som hon hade i sitt hår. Hon nickade och jag log och gick mot badrummet, jag antog att jag kunde få låna en handuk så jag hoppade över att fråga om det. Jag tog av mig kläderna och hoppade in i dushen. Gud va skönt det var. när jag var klar så satte jag på mig en vitt t-shirt och en vitt/grå shorta över och mitt halsabnd som jag hade på mig igår. Sen gick jag ut till Joyce.


Vi hade ätit och åkt till studion. Och idag så skulle vi... jag kollade på schemat och såg att det var idag som vi skulle filma in kyss-scenen. Tur att det är en tjej som jag i alla fall gillar, fast kanske har sabbat det med att säga att jag inte är redo för ett förhålande. Får hoppas på det bästa och som tur är så är det ingen pinsam stämning mellan oss längre. " Vad ska vi göra idag? " Frågade Joyce som kom och satte sig bredvid mig i soffan. " Eeh.. idag ska vi spella in du vet kyss-scenen. " Sa jag och tittade på henne med ett leende på läpparna och sedan ner på den svarta mattan som låg över golvet. " Okej..då vet jag. " Svarade hon.

Vi skulle börja på scenen. " Ocj börja! " Sa regissören. Jag tog hennes hand och vi gick och ställde oss för att dansa under misteln. Det gick bra och jag får erkänna att hon faktiskt var bra på att dansa, par dans i alla fall.
Okej dacks för kyssen nu då. Jag tog tag i hennes kinder och tryckte mina läppar mot hennes. Ho besvarade den fast sen drog hon bort sina läppar från mina och tittade ner på marken. Hade jag gjort något fel? Jag tyckte faktiskt att kyssen var väldigt lyckad. Och den skulle faktiskt hålla på i typ tio sikunder om inte mer och det visste hon så något måste vart fel. Men vad?

Jag drog snabbt bort mina läppar från hans och tittade ner i marken. Det kändes inte rätt att kyssa honom. Jag kanske var kär i honom men det han sa... Han sa ju faktiskt att han hade känslor för mig och sen att han inte var redp för ett förhålande, antagligen för att han precis hade gjort slut med Selena. Tro inte att jag inte visst att dom hade vart i hop i över 1 år. Plus att Selena hade avslöjat att dom hade gjort slut. Altså egentligen så ville jag bara ta tag i hans läppar och kyssa dom.. typ hell vilt. Bara det att det skulle kännas så fel. Jag tittade upp på honom. Och han log sött mot mig. " Förlåt! " Sa jag och log tillbaks mot honom. " Nej, förlåt mig. Jag skulle inte ha förvirat dig så. " Sa han och jag log. " Okej. " Sa jag tyst nästan som en viskning men han hörde det. " Men ska vi göra den här scenen nu? " Sa han och jag nickade som svar. Han tog tag i mina kinder och kysste mig. Jag besvarade kyssen som blev mer och mer passonerad. Jag kände hans tunga inne i min mun. Och tyckte att vi var lite för vilda så jag avslutade kyssen och tittade på honom. Allt var hellt perfekt nästan i alla fall, vi var ju inte ihop ännu.


Sorry för det tog så lång tid.
Men vad tycks? Visst klarar ni 4 kommentarer va?

God Jul, på er läsare!

Jag vill bara önksa er en god jul och en bra dag. Hoppas ni får det bra och många julklappar ♥
Jag vet inte när Chapter 13 kommer, kanske idag men tror inte det. Det är ju trots allt julafton & jag ska få besök idag och så. Ha en riktig bra dag!!! Älskar er läsare, :D
Här kommer några bilder:

Just You - Chapter 12

Jag tror jag gillar henne, och den här gången kärleksmässigt. Hon var ju jätte söt, fast vi bara har träffats två gånger så har jag redan fått fjärilar i magen. Fast jag vet inte jag tror jag är kär i bodde Joyce och Victoria. Jag älskar verkligen båda. Men vem utav dom gillar jag bäst? Vem ska jag välja? Är någon av dom den rätte tjejen? Varför kan jag aldrig svara på frågorna jag ställer mig själv?  

Då var det bara att gå in i studion och byta om, som vanligt. Jag har ju gjort i flera dagar nu. Jag och Victoria har blivit bättre kompisar och jag och Joyce har träffas ett par gånger. Och jag är fortfarande eller nu är jag hellt säker på att jag är kär i dom. Men jag vill inte välja mellan en av dom. Jag älskar ju båda. Jag gick in i min loge och böt om. Jag gick ut till Kenny och vi snackade medans vi väntade på att alla skulle komma. " Hej Victoria! " Sa jag och vinkade till henne. " Hej Justin! " Sa hon och log sött.

" Ska vi börja? " Frågade jag regissören. " Japp ni kan köra igång nu. " Svarade han och vi började på en scen.
Jag och Victoria skulle ta fotton i en fotoautomat. Och det var jätte kul. Vi gjorde olika minner och grimarser.
" Hahha, vilken rolig  min du gör, Justin! " Sa hon och skrattade. " Nej det är du som är rolig. " Svarade jag och vi skrattade och fortsatte. Jag kanske borde prata med henne sen?! Alltså säga att jag typ gillar henne och så. Eller går jag för fort fram? Det är väll värt ett försök? Jag får prova, hoppas det bara inte förstör något.

" Så vad var det du ville prata om? " Frågade jag Justin. Vi var i hans loge, han ville prata med mig. Undrar om vad? Säkert något med musik videon. " Alltså vi har ju jobbat med varandra ett tag. Och jag vill bara säga en sak. Att jag har typ fått..känslor för dig. " Sa han och tittade på mig och sen ner i marken. " Jaghar känslor för dig med. " Sa jag och det förvånna mig att jag sa det. För jag hade inte tänkt att säga det men det bara kom ur min mun. " Men det är bara en sak... jag gillar en annan tjej också. " Sa han och jag såg att han tyckte att det var pinsamt. " Okej, vem då? " Sa jag och log ett litet leende. Han hade just sakt att han känslor för mig och sen för en annan också. " Jag tror inte du känner henne men hon heter i alla fall Joyce Jones. " Sa han och jag visste inte vad jag skulle säga. Han rent sakt kär i två pesoner som egentligen är samma. " Justin jag vet inte vad jag säga..." Sa jag och han tittade på mig. " Förlåt men jag gillar er båda och ni påminer mig om varandra. Ni är faktiskt ganska lika. " Skulle jag avslöja det? Jag vet inte, men jag gillar honom. Och om jag inte säger något så kommer inget att hända. Eller ko det kommer vara en pinsam stämning mellan oss. Jag samlade in mod. " Det är inte så konsigt, för vi... är samma person. " Sa jag och drog fösiktigt av peruken. Han kollade på mig och sedan på peruken. Han sa inget på ett långt tag och han såg välsigt förvånad ut. " Justin hur är det? " Frågade jag och skakade lite på henne. " Eehh.. bra tror jag. Men få se om jag tattat det rätt. Du är igenligen en vanlig peson som är bra på att sjunga och ser ut som en annan person när du står på scen och kändis. Eller hur? " Sa han och jag log. " Ja.. det kan man säga. " " Justin? Du förstår väll att det är en hemlighet? Och lova att inte berätta för någon. " Sa jag och log mot honom. " Okej, jag lovar! " Sa han och log mot mig. " Bra... så ska vi fortsätta inspelningen? " Sa jag och han nickade. Vi gick ut och fortsatte.
" Pip Pip " Lät det från mobilen och mitt spel pausades. Och ett medelande från Victoria´s mobil kom upp. Jag började lässa. " Hej, Justin! Skulle vi kunna träffas? Jag tycker vi borde prata... / Joyce ♥ " Hon vill säkert snacka om hennes ja du vet hemlighet.  Eller kanske om att jag sa att jag var förälskad i henne, pinsamt. Fast hon gillade ju mig, visst sa hon det? Ja, det gjorde hon. jag svarade " Okej, kan jag komma till dig den här gången? / Justin B ♥ " Jag tröck på skicka och fick svar efter någon minut. " Okej, mina föräldrar är skilda. Och nu är jag hos pappa. Kom till  grand street 42. Det ligger i närheten av stan, hoppas du hittar!? / Joyce ♥ "
Jag svarade " Okej, jag åker nu och ringer dig i fall jag inte hittar. / Justin B ♥ "
Jag satt i bilen och har försökt att hitta hem till henne i 20 minuter nu. Och det går inte jag hitter inte äns gattan.
" Hej det är Joyce " Svarade hon i telefonen. " Hej, Justin här. Jag hittar inte hem till dig. Kan du förklara vart det är någonstan? " " Haha, ja visst. Men vart är du nånstans? " Frågade hon och jag tittade ut ifrån bil fönstret. " Jag har faktiskt ingen aning. " Sa jag och jag hörde att hon fnissade till. " Okej det var ju bra. Men jag går ut och kollar i fall jag ser dig någon stans. Stanna kvar. " Sa hon och jag kunde inte låta bli att lé för mig själv. " Okej jag är ute nu. Och det står en skyllt på utsidan av huset som det står Grand Street 42 B. " Sa hon. " Oker, men det hjälper inte mig för jag vet ändå inte vart JAG är. " Sa jag och hon fnissade till igen. " Okej, men vilken färg har du på bilen? " Frågade hon. " En vitt liten bil. Men jag går ut och kollar runt i området om jag ser något och så. " Svarade jag. " Okej. " Sa hon och jag gick ut ur bilen jag tittade mig om. " Justin du står snet i motten mig. " Sa hon och jag vände mig om och vi båda började skratta. " Okej, kan du komma och hjälpa mig att hitta en parkering? " " Okej, men vi syns om nån sikund. Hej då! " Sa hon efter att ha skrattat klart. Hon kom och jag tog hennes hand och så parkerade vi bilen, på en pakering.

Förlåt för så kort, ( Kom inte på så mycket att skriva) men vad tycker ni?
Gjorde Joyce rätt med att avslöja sin helighet för Justin?
Komentera ♥


Just You - Chapter 11

På väggen hem så tänkte jag på Selena som hade gjort slut med mig på grund av hennes " idiot " till pappa. Även om han har vart snäll och så. Och så tänkte jag på Victoria och hur roligt vi har haft det under inspelningarna och så. Och förstås på Joyce som jag nys har träffat. Och Usher har nog rätt. jag kommer att hitta den perfekta tjejen. Och det är det värt att kämpa på. Och det ska jag göra så fort jag hittar henne bara.
Jag vaknade för att jag hade huvudvärk. Jag gick ner för att ta ett glass vatten. Sen gick jag in i duschen för att fräscha till mig tills vi spelar mistletoe videon idag. Jag tvålade in mig och tvättade håret. Jag gick in i mitt rum och satte mig vid skrivbordet för att fixa håret och sminka mig. Jag kammade håret så att benan var i mitten. Jag kladda på lite mascara och lite rosa läppglans.

När jag var på väg in i inspelnings studion så kom massa paparazzis fram till mig och frågade frågor som t.e.x " Victora det ryktas om att du är tjejen i Justin Bieber´s musik video till mistletoe, stämmer det? " Jag svarade inte på just den frågan men jag svarade på några frågor som jag i alla fall jag tyckte att det var okej att jag svarade på.
 

" Pip pip. " Lät det från min vanliga telefon den som jag är när jag bara är Joyce Jones. Det är var ett sms från Justin. Jag tröck på öppna och läste " Hej Joyce! Hoppas du minns mig sen igår? Men jag undrar om vi kan träffas lite senare? Jag spelar in en musik video nu. Men ungefär om vi kunde träffas klockan 4 vid hotellet colony hotell? / Justin B " Jag svarade snabbt innan jag gick in i studion " Hej Justin. Ja jag minns dig och vi kan träffas vid colony hotell. Jag vet vart det ligger. Vi syns om några timmar! / Joyce " Jag läste igenom det och tröck sedan på skicka. Jag gick in i studion och bytte om till dom kläderna som jag skulle ha på mig i videon.

Jag gick ut ur hotellet och tog hissen ner till lobbyn. Klockan var 5 minuter i fyra och hon hade inte kommit en. Fast det är ju faktiskt fem minuter kvar och jag vet ju inte direkt vad hon och gör och så. " Hej Justin. " Sa Joyce och knackade mig på axeln. " Hej, Joyce. Vad vill du göra? " Frågade jag henne. " Vi kan väl gå in? Är ganska kallt ute. " Sa hon och vi började gå mot hissen. " Vi kan väll typ se på tv och lära känna varandra? " Sa jag när vi hade tagit av oss ytterkläderna. " Okej, vart är toaletten? Jag behöver gå. " Sa jag och tittade på Justin. " Det är åt vänster och sedan första dörren till höger. " Svarade jag. " Okej, vilket stort hotell rum du har. " Sa hon med stora ögon.

Jag satte mig i soffan och väntade på att Joyce skulle komma. Jag hörde ett spolande, men hon hade inte kommit. Fem minuter efter att hon hade spolat och inte kommit ut, så började jag gå mot toaletten. Dörren stod öppen och ingen var där. Jag gick till baka till vardagsrummet och i soffan satt hon. " Hey, hur gjorde du det där? " Frågade jag och log mot henne och log ett lite hemlighets fullt leende tillbaks. " Det är min lilla hemlighet! " Sa hon och skrattade. " Okej, om du inte säger det så får jag väll fram det ur dig. Hoppas att du är kittlig. " Sa jag och jagade henne. Till slut hade jag fått ner henne på golvet och jag kittlade henne. Och hon skrattade jätte mycket hon måste vara kittlig. " Justin snälla sluta! " Sa hon och jag log klurigt mot henne. " Om du berättar så släpper jag dig. Hur gör du? " Frågade jag henne och släppte henne lite löst. " Okej jag berättar. Du är ju inte så jätte smart. Jag smög bara för bi dig. Och gömde mig bakom soffan. Och sen när du gick så satte jag mig bara i den. Ganska coolt va? " Sa hon och skrattade mot mig. " Okej visst  jätte coolt. Du är ju så himla cool. " Sa jag och hon slog till mig på armen lite löst. " Haha, Justin du är ju rolig. " Sa hon och vi båda skrattade.
" Men du kan väll berätta lite om dig själv? "Frågade jag Joyce. " Okej, jag föddes i Miami. Och på dagis fick jag min bästis Nathalie, vi är fortfarande vänner. Jag gillar musik och att dansa. " Sa hon. " Okej, så du gillar att sjunga. Du kan väll sjunga något för mig? " Frågade jag och hon tittade på mig och sen ner i marken. " Jag vet inte. Alltså jag vill helst inte. " ´Sa hon lite blygt. " Okej, men vi kan sjunga någon låt tillsmans? En liten stund, snälla? " Sa jag och jag ville värkligen höra henne sjunga. " Okej, kan du låten party in the USA med Miley Cyrus? " Frågade hon och kollade på mig. " Visst, jag har hört några gånger. " Sa jag. " Okej vi kör från början om det går? " Frågade hon och jag nickade. " Okej då kör vi. " Sa jag." I hopped off the plane at LAX With  my dream and my cardigan Welcome to the land of fame excess Am i gonna fit in Jumped in the cab Here i am for the first time Look to my right and i see the hollywood sign This is all so crazy Everybody seems so famous.... " Sjöng vi och WoW hon hade en helt fantastig röst. Hon lät som en kändis. " Du var ju jätte bra! " Sa jag när vi hade sjungit klart låten. " Tack Justin! " Sa jag och tittade sedan bort. " Du värkar gilla att sjunga? " Sa jag och log. " Det gör jag fast det är mer hen liten hobby. " Sa hon och tittade på mig med ett sött fint leende. Jag tror jag gillar henne, och den här gången kärleksmässigt. Hon var ju jätte söt, fast vi bara har träffats två gånger så har jag redan fått fjärilar i magen. Fast jag vet inte jag tror jag är kär i bodde Joyce och Victoria. Jag älskar verkligen båda. Men vem utav dom gillar jag bäst? Vem ska jag välja? Är någon av dom den rätte tjejen? Varför kan jag aldrig svara på frågorna jag ställer mig själv?  


Vad tycks? Kommentera!
Vad kommer att hända tror ni?

Just You - Chapter 10

Det var roligt att snacka med Justin. Jag tänkte inte ens på att dom filmade in. För vi hade det så roligt. Han fick mig att skratta många gånger även fast jag försökte att låta bli ibland, så gick det inte så bra. Jag tror att jag börjar gilla honom. Inte kärleksmässit men som vänner. Han är faktiskt inte lika dum som jag trott. Han är gullig på sitt eget lilla sätt. Fast jag vet att det kommer bli bra veckor, när vi jobbar med musik vidion. Hoppas jag i alla fall. Vi får väll se.
Vi hade filmat in till musik vidion i tre dagar nu. Fast nu ska jag snart upp scenen och uppträda inför massa fans. Och jag ska bara om några minuter ut på scenen och sjunga all i want is you, för första gången live. Ska bli jätte kul. Jag hör musiken börja spela och jag springer sjungandes upp på scenen. Usher körde igång publiken i mellan åt. Sista låten var alla i want is you med mariah carey. När låten tog slut så sa jag " Jag älskar er. Fantastiskt ställe Miami är. " Sen så gick jag ut från scenen och in till min loge där jag duscha och satte på mig rena kläder.

När jag kom ut från duschen med nya kläder så såg jag att jag hade fått ett missat samtal. Jag kollade snabbt upp vem det var, Selena. Jag tröck på ring och satt telefonen mott mitt öra. " Hej det är Selena. " Svarade hon i andra änden. " Hej, det är Justin. Du hade ringt " Sa jag och log för mig själv.  " Jag måste prata med dig om sak. " Hon fortsatte snabbt. " Det är så att en person hittade min pappa på marken en bit bort från en bar. Och han hade druckit flera glass och han har hållit på så i flera månader utan att någon visste om det. Och han kanske dör för att han har druckit så mycket. " När hon sa det så blev jag chokad, hennes pappa har alltid vart så ordentlig i alla fall dom gånger jag har träffat honom. Jag fick inte fram ett ord på mer 1 minut. " Hallå Justin är du kvar? " Sa Selena och jag slutade att tänka på när jag träffade Selenas pappa för första gången. " Aah jag är kvar. Och gud vad hemskt hoppas han ... blir bättre. Men vart är du nu? " Frågade jag henne och mitt leende fans inte kvar. " Jag är på sjukhuset, det som pappa ligger på. Och jag har ställt in allt en månad framåt. Mitt liv är verkligen upp och ner. " Sa hon och jag försökte förstå henne så mycket jag kunde. " Okej när fick du reda på det? " Frågade jag och väntade på svar. " Jag fick reda på det och går. Och Justin det jag egentligen skulle säga är att jag inte orkar ha en pojkvän i alla fall inte nu. Jag älskar dig fortfarande och du kommer alltid att vara som min lille bror. " Sa hon och ilskan växte i mig. " Va? Så du gör bara slut med mig så där, på telefon också dessutom. " Skrek jag och avslutade samtalet. Jag slängde telefonen med en duns i soffan. Jag älskade faktiskt henne och är det mitt fel att hennes pappa är så dum att han dricker sig full ofta?

" Justin är du där? " Hörde jag Usher säga och en knackning på dörren hördes. Jag la mig i soffan och tog en filt över huvudet och lät mina tårar falla. Jag kände smaken av salt. " Justin jag kommer in nu. " Sa han och gick in. " Justin, varför ligger du under filten för? Ska du bussa med mig eller? " Frågade han och jag tog av mig filten och Usher tittade på mig med blick som sa du är ledsen vad är det som har hänt. " Selena har gjort slut! För att hennes liv är upp och ner för att hennes pappa har druckit sig full flera dagar i rad i flera månader och att han kanske inte överlever. " Sa jag och fick anstränga mig för att det inte skulle komma ännu fler tårar.  " Justin det finns miljontals tjejer ute i världen och du kommer hitta den rätta så smånning om. " Sa Usher och jag fick ett litet leende på läppen." Fanny kan inte du snurra gungan åt mig och Nathalie en gång till? " Frågade jag som satt i gungan på parken. Jag vet att jag egentligen är lite för stor för att snurra på gungor. Men när jag är med Fanny och Nathalie blir det mästa kul. " Okej, en sista gång men sen måste jag gå. " Sa Fanny och började snurra oss. " Jag måste också hem eter det här. " Sa Nathalie och det skulle inte förvåna mig om hon skulle till sin pojkvän. Hon är ofta med honom nu för tiden. " Säg " dansa " när ni vill att jag ska släppa. " Sa Fanny och vi var nu ganska högt över marken det är ju en stor gunga. " Stanna Fanny jag vill inte mer. " Skrek Nathalie och jag och Fanny började skratta. " Varför stannar du inte? Och vad är så roligt? " Frågade hon och tittade konstigt på oss. " Du skulle ju säga dansa om jag skulle stanna. " Sa Fanny och Nathalie skrek snabbt " Dansa! " Ååh gud vad kul det var att snurra ut. Fast yr kände jag mig på en gång.

Jag gick på gatan som så smånning om ledde hem till mig. Jag hade gått i 10 minuter. Då jag såg Justin en bit bort. " Hej, Justi....! " Sa jag och avbröt mig så snabbt jag kom på att jag var Joyce och inte Victoria.
Han gick fram mot mig. " Är du ett fans? " Frågade han lite försiktigt. " Nja.. nej..egentligen..eller jo..vi kan väll säga att jag är ett fans. " Fick jag till slut fram. " Ehh okej. Känner vi varann? " Frågade han och tittade på mig.
" Nej, fast jag vet vem du är och så. " Sa jag och tittade fortfarande på mig. " Aha okej, jag tycker bara att du ser bekant ut. Men det är nog..inget. " Sa han och jag log. Alltså det var lite pinsamt jag hade ju egentligen bara saktt hej för att vi gör en musik vidio ihop, men nu var jag ju bara Joyce den helt vanliga personen. Och det var lite pinsamt för jag har inget att säga. Men det är lättare att prata med honom under inspelning och så, då har vi ju i alla fall något att prata om. Jag kan ju inte bara börja prata om musik vidion, för då hade han ju börjat undra. " Nej, jag tror inte ii har träffas förr. Jag heter Joyce, Joyce Jones. " Sa jag och stäckte fram handen, för att vara artig. " Justin Bieber. " Sa han och skakade min hand. " Hur gammal är du Joyce? " Frågade han.
" Jag är 17, det är du med va? " Frågade jag och log. " Japp, är du säker på att du.. ja är ett..fans? " Jag hörde att han sa det lite försiktigt fast det gjorde inget för mig att han fråga. " Alltså egentligen så är jag inget stort fans men du sjunger bra och så. Fast jag vet ju förstås vem du är. " Sa jag och han tittade på mig.

Skulle jag kunna få ditt nummer? Så kanske vi kan träffas någon dag. " Frågade jag Joyce efter att vi pratat ett väldigt långt tag. " Aah okej, du kan få mitt om du vill? " Frågade hon mig och såklart om jag får hennes nummer så får hon ju hon såklart mitt. Även om jag var lite osäker på det. Men hon verkade ju inte vara något galet fans, så varför inte. Och det hade vart roligt att träffa henne, så jag skulle bara bli glad om vi träffas igen.
" Okej det går bra. Ska bara ta fram mobilen. " Sa jag och tog upp den ur bakfickan. Jag gick in på ny kontakt och sen så räckte jag över min iPhone 4 till henne. Och jag fick emot hennes. Jag skrev in mitt nummer och gav till backa den till henne. " Tack, men vi syns väll någon gång? Var roligt att träffa dig Justin Bieber. " sa hon och log sött. " Dig med Joyce Jones, ska bli kul att kanske träffas igen. Hej då! " Sa jag glatt och gick mot mitt hotell som jag bor på och hon vet jag inte riktigt vart hon skulle. Men jag antar hem eftersom att klocka är.. jag tittade på mobilen ja den klockan var i alla fall några minuter över halv 11. Hoppas inte mamma undrar vart jag är. Fast jag hittar ganska bra här i Miami, men jag har ju vart här ganska många också.
På väggen hem så tänkte jag på Selena som hade gjort slut med mig på grund av hennes " idiot " till pappa. Även om han har vart snäll och så. Och så tänkte jag på Victoria och hur roligt vi har haft det under inspelningarna och så. Och förstås på Joyce som jag nys har träffat. Och Usher har nog rätt. jag kommer att hitta den perfekta tjejen. Och det är det värt att kämpa på. Och det ska jag göra så fort jag hittar henne bara.


Vad tycker ni? sämst, dåligt, bra jätte bra?
Jag vill bara berätta att jag blir jätte glad för alla kommentarer som jag får, fast jag inte är så bra på att updatera. :) Jag blir jätte glad när jag läsare era kommentarer, det gör ens dag bättre. Men så klart gillar jag alla som läser min novell oavset om ni skriver en kommentar eller inte. Älskar er!Jag är med och tävlar om en blogg-design!

Hej, jag är med och tävlar om en blogg-design på http://torpenbergs.blogg.se/ 
Du kan alltså vinna en Avancerad Design eller en Fansite design! Och om du har en blogg eller ska starta en och vill ha chans till att vinna en snygg design till bloggen så tryck HÄR för att komma till inlägget. Om ni vill se på några designerna som hon har gjort så tryck HÄR!


Tävlingen slutar den 20 December 2011!

Jag vill vinna för att jag aldrig har vunnit någon tävling förrut.
Och jag vill veta hur det känns att vinna, hur glad och lycklig man igentligen blir.
Det hade vart en fin julklapp till mig att vinna och till er lässare också.

Lycka till ni som deltar!

Jag skriver på Chapter 10!
Har kommit en liten bit, men det kommer nog ut i morgon.
Update: Ska bara rätta lite sen så kommer Chapter 10 ut.

Just You - Chapter 9

" Okej, men det kan knappast bli kul. " Sa jag och tittade en till gång runt i det stökiga rummet. "Jo det kan det. För det mesta blir roligare när man lyssnar på musik. " Sa Fanny och startade igång spotify på sin dator. " Okej, let do this! " Sa jag och vi började stöda. Och det var faktiskt roligt när man lyssnade på musik.Helgen hade nästan bara gått åt att städa Fanny ´s rum. Fast så klart så gjorde jag fler saker också. Mamma har fixat så att jag är ledig i två veckor så jag kan filma in musik vidion. det är faktiskt ganska svårt att ha ett normalt liv och vara hemlig artist samtidig. Och nu så sitter jag i bilen på väg till Justin 's musik vidio. Det är lite coolt att jag är med i Justin Bieber 's musik vidio. Egentligen så har jag ingen anledning till att inte gilla honom. Visst hans röst är bra och han ser okej ut. Fast jag är inget fans eller kanske ett litet fans. För han är ju bra på att sjunga... Ååh jag orkar inte tänka på det här, i alla fall inte just nu. För jag ska till jobbet. Alltså vad tänker jag med? Till jobbet? Okej, det är mitt är jobb. Jag är ju kändis så det borde ju vara mitt jobb.

Eftersom jag är mitt kändis jag, när jag gör musik vidion och är artist och så.

Så framme i studion. Jag gick fram till en tavla där det fanns ett papper där det stog vad vi ska göra vilken dag.
Och idag så skulle vi gå igenom manuset och så tillsammans med alla som ska vara med i vidion och gör det och så.
Efter fem minuter så satt vi i en ring och snackade manuset ett lungt. Jag tittade på Justin som såg lite uttråkad ut. Och efter ett tag så drog han ett skämt för att det kanske skulle bli lite roligare. Och dom flesta började skratta. Till och med jag. Och det var inte direkt något roligt skämt utan världens sämsta. Kanske det som var så roligt. Alltså att det var ett dåligt skämt. 
Vi hade gått igenom det mesta och skulle snart börja med att träna inför scenerna. Då jag fick ett sms.
Jag tog upp telefonen och såg att det var från min flickvän Selena. Oj jag hade helt glömt bort henne nu när jag har hållit på med misteltoe musik vidion. Jag tröck på öppna meddelande och läste " Hej älskling! Hur går det med musik vidion? Förlåt för att jag inte har ringt ellet sms:at på ett tag, har haft fullt upp med konserer och så. Du vet kändis livet kan vara lite jobbigt i bland. Vem är det som kommer att vara med i musik vidion? Saknar dig mycket! / Din Selena "
Åhh vad söt hon är. Jag tröck på svara och skrev " Hej älskling. Det går bra, en kändis som heter Victoria Justice. Hon är ganska känd. Förlåt för att jag inte har messat eller ringt, fast jag har haft fullt upp med musik vidion och så du vet. Saknar dig med. Men jag måste fortsätta med jobbet på musik vidion! Älskar dig! / Justin "

Jag gick tillbaks till dom andra. Och vi körde igång igen. Efter flera timmar med att ha kollar och gått igenom manuset så kunde vi äntligen börja filma några scener. Fast först fick vi byta om till dom kläderna som vi ska ha i musik vidion. När vi hade bytt om började vi från början av vidion och måste erkänna att det gick ganska bra. Och scenen där jag och Victoria ska prata, fast man inte hör vad man säger, så pratade vi med varandra och  jag lärde känna henne lite grann. Fast när jag frågade " Hur startade ditt kändis liv? " Så tittade hon bara frågande på mig. Undrar varför? Alltså man borde ju kunna fråga så? Eller hur? Jag hade i alla fall svarat på den frågan om hon hade frågat mig, vilket hon inte gjorde.  Det var roligt att snacka med Justin. Jag tänkte inte ens på att dom filmade in. För vi hade det så roligt. Han fick mig att skratta många gånger även fast jag försökte att låta bli ibland, så gick det inte så bra. Jag tror att jag börjar gilla honom. Inte kärleksmässit men som vänner. Han är faktiskt inte lika dum som jag trott. Han är gullig på sitt eget lilla sätt. Fast jag vet att det kommer bli bra veckor, när vi jobbar med musik vidion. Hoppas jag i alla fall. Vi får väll se.


Fölåt för så lång väntan men har 6 läxor den här veckan, inte kul.
Ps: Har glömt att säga det men designen syns bäst i google chrome! :)
Hoppas ni gillade det och glöm inte bort att kommentera!

 


Just You - Chapter 8

Förstås så  såg jag inte killen som kom emot mig för om jag hade set honom hade jag inte vändigt mig om och spilt all glass på hans på tröja. " Förlåt så hemskt mycket " Sa jag. " Se dig för nästa gång bara. " Sa han och jag blev röd om kinderna. " Förlåt! " Sa jag igen.
" Du har redan sakt det " Sa han och tittade konstigt på mig.Joyce´s perspektiv:

Jag gick snabbt till Fanny som skratade ihjäl sig. " Fanny kan vi inte gå nu? I bilen har jag aoutografen från Justin som du ska få. " Sa jag. " Visst vi åker då. Och tack så jätte mycket för atougrafen som jag snart kommer att få. " Sa Fanny och log. " " Var så lite så. " " Nej det är ju jätte coolt. Jag måsste bara få följa med på någon inspelning eller så kan du presentera mig för honom. Snälla jag måsste få träffa honom. Lycko dig alltså! " Sa hon och jag tog fram aoutografen och gav den till henne. " Vi får väll se " Var det ända jag sa. " Kan inte du,jag och Nathalie ha tjejkväll och se på film sjunga sinnstar och så någon dag? " Frågade Fanny efter flera minuters tystnad.
" Jo visst det låter jätte kul, men när då? " Svarade jag och log. " Kanske i kväll hemma oss mig om det går? " " För mig går det någ bra. Du kan väll fråga Nathalie om hon vill vara med? " Sa jag och parkarade utanför Fanny´s hus.

Jag försökte få igång singstaret och det gick inte så jätte bra för vi hittade inte skivan först. Och jag är inte så bra med såna tekniska saker ialla fall inte tv-spel. Fast nu när jag har försökt i evigheter så skulle Fanny prova och hon fixade det ju så klart på en gång. Fanny och Nathalie körde mot varandra på Justin Bieber´s låt one time. Och Fanny van eftersom hon kunde låten utan till. Vi spelade singstar ett tag sedan så tröttnade vi så vi sate igång filmen edwards scissorhands. Efter att ha set ett tag av den så sommnade jag.


( Ursäkta för den konstiga bilden! )

" Joyce hallå har du somnat? Vi har bara sätt på filmen i femton minuter och du sover! Joyce vakna nu då! " Hörde jag en röst och visste direkt att det var Nathalie´s. Jag öppnade sakta mina ögon och såg en tv som var på. " Åhh äntligen så vaknar du vi har roppat och kittlat dig och det mästa för att få dig vakna! Jag tänkte nys gå och hämta en hink med iskalt vatten på dig så du skulle vakna. " Sa Fanny och Nathalie skrattade. Och efter ett tag så hörde jag skratt från Fanny också. " Åhh, nej snälla hämta inte hink? " Sa jag som nys uppfatade det hon sa. " Är du trött så kan du gå hem och sova. " Sa Nathalie och tittade på mig. " Okej men hur mycket är klockan? " Frågade jag lite förrvirat. " Den är bara kvart i åtta." Sa Fanny och dom skrattade. " Okej i sånna fall så stannar jag. " Och dom skrattade fortfaranade. Vad var det som var så kul? " Joyce, jag tror någ att vi borde ta och hälla en hink med vatten över dig så du piggnar till lite. " Sa Fanny och gick iväg mot badrummet. " Nej, Fanny du får inte! " Skrek jag som hade pignat till lite grann. Och förtås så skrattade dom jätte mycket. " Nathalie kom NU! " Ropade Fanny från badrummet. Ett tag senare kom båda två ut med en varsin hink i händerna. Och jag gissar bara på att det är iskalt vatten eller kokhet. " Ni kommer ångra er ifall ni slänger det där vattnet på mig. " Skrek jag och gömde mig bakom gardinen. Inget bra gömställe igentligen fast jag är fortfarande trött. Och jag vill absolut inte ha en hink med vatten över mig. " Haha, bra gömställe Joyce! " Sa Fanny och drog undan gardinen och hällde ut det is kalla vattnet över mig. " FANNY, vad f*n! Det är ju sikallt. " Skrek jag och vi alla skrattade för det var ju lite roligt ialla fall. Fast väldigt kallt. Och som synd var så glömde jag att Nathalie också hade en hink med vatten. Så hon kom och hällde det över mig. " Nathalie och Fanny kan ni inte bara ge er? " Sa jag och kände att det här vattnet var varmare en det som Fanny hade kastat över mig. Jag sprang till soffan och hämtade en kudde som jag började slå dom med. Och så var ett kuddkrig ingång.

" Vad håller ni på med tjejer? " Sa Fanny´s mamma som kom in i rummet. Vi alla började skratta när vi såg hennes min. Jag tittade runt i rummet som var fullt med vatten och fjärdrar från kudd kriget. Jag tittade på Fanny och Nathalie, dom skrattade liksom jag med. " Ni inser att ni måsste städa upp den här röran va? " Sa hon och vi slutade att skratta. " Ja mamma det gör vi. " Sa Fanny och tittade på sin mamma. " Och ni kan börja nu och fortsätta imorgon. För ni hinner inte klart att städa den här röran idag! " Sa hon och gick och så fort hon stängde dörren så började vi gapskratta " igen". " Okej, det är nog bäst att vi börjar stöda nu. " Sa Fanny efter att vi alla hade skrattat klart. " Okej, men det kan knappast bli kul. " Sa jag och tittade en till gång runt i det stöckiga rummet. "Jo det kan det. För det mässta blir roligare när man lyssnar på musik. " Sa Fanny och satade igång spotify på sin dator. " Okej, let do this! " Sa jag och vi började stöda. Och det var faktist roligt när man lyssnade på musik.

Förlåt för så dålig updatering och kort kapitel.
Jag kommer nog skriva korta chapters ( stavning)
fast updatera oftare! Hoppas att det blir bättre! ♥Jag vet inte...

Först vill jag bara säga att jag förstår om ni tycker att jag är världens semsta på att updatera! Eller universum eller vad som nu är störst. Jag undrar bara en sak: Hur bra tycker ni att novellen är? ( Om ni struntar i den sämsta updatering) Så vill jag gärna att ni skriver det i en kommentar eller maila till jelenastories@hotmail.com
Ni behöver inte det är inget måsste bara att jag vill veta! Jag vill inte lägga ner bloggen eftersom jag nys har börjat. Men jag hatar mig själv för updateringen. Jag tänker inte lägga ner bloggen ialla fall inte nu. Jag ska fösöka bättra mig med updatering! :) Och så vill jag säga förlåt för att det här inlägget inte var et chapter!
Jag tänkte svara på en fråga också: ↓Svar: Som jag skrev så ber jag ursäkt för den sämsta updateringen. Och jag ska skriva på den nu!
Och hoppas väkligen att den snart blir klar och kommer ut! Och jag förstår att du undrar det och om ni andra också undrar det!

PS: Har fixat snö till bloggen, så nu blev det lite vinterigt/ juligt (Stavning)
Vad tycker ni blev det snyggt, fullt eller något annat?

Update: Jag lovar att ni får Chapter 8 i dag! ♥

Sorry, sorry, sorry....

Hej alla läsare. Jag är ledsen för att ni inte har fåt ett chapter på flera dagar.
Och jag är borta nu i helgen och kommer hem någong gång på måndag.
Så jag kommer någ inte hinna skriva klart chaptret till er. Jag är jätte ledsen.
Hoppas ni stanat kvar! :D

Update: Ledssen men idag blir det inte heller något Chapter. För jag fyller år och
har fullt upp. Och så dampar blogg.se sönder. Man ser bara helften av inläggen :(
Och jag vill kunna se vad jag skriver ifall jag skriver fel och så!