Just You - Chapter 9

" Okej, men det kan knappast bli kul. " Sa jag och tittade en till gång runt i det stökiga rummet. "Jo det kan det. För det mesta blir roligare när man lyssnar på musik. " Sa Fanny och startade igång spotify på sin dator. " Okej, let do this! " Sa jag och vi började stöda. Och det var faktiskt roligt när man lyssnade på musik.Helgen hade nästan bara gått åt att städa Fanny ´s rum. Fast så klart så gjorde jag fler saker också. Mamma har fixat så att jag är ledig i två veckor så jag kan filma in musik vidion. det är faktiskt ganska svårt att ha ett normalt liv och vara hemlig artist samtidig. Och nu så sitter jag i bilen på väg till Justin 's musik vidio. Det är lite coolt att jag är med i Justin Bieber 's musik vidio. Egentligen så har jag ingen anledning till att inte gilla honom. Visst hans röst är bra och han ser okej ut. Fast jag är inget fans eller kanske ett litet fans. För han är ju bra på att sjunga... Ååh jag orkar inte tänka på det här, i alla fall inte just nu. För jag ska till jobbet. Alltså vad tänker jag med? Till jobbet? Okej, det är mitt är jobb. Jag är ju kändis så det borde ju vara mitt jobb.

Eftersom jag är mitt kändis jag, när jag gör musik vidion och är artist och så.

Så framme i studion. Jag gick fram till en tavla där det fanns ett papper där det stog vad vi ska göra vilken dag.
Och idag så skulle vi gå igenom manuset och så tillsammans med alla som ska vara med i vidion och gör det och så.
Efter fem minuter så satt vi i en ring och snackade manuset ett lungt. Jag tittade på Justin som såg lite uttråkad ut. Och efter ett tag så drog han ett skämt för att det kanske skulle bli lite roligare. Och dom flesta började skratta. Till och med jag. Och det var inte direkt något roligt skämt utan världens sämsta. Kanske det som var så roligt. Alltså att det var ett dåligt skämt. 
Vi hade gått igenom det mesta och skulle snart börja med att träna inför scenerna. Då jag fick ett sms.
Jag tog upp telefonen och såg att det var från min flickvän Selena. Oj jag hade helt glömt bort henne nu när jag har hållit på med misteltoe musik vidion. Jag tröck på öppna meddelande och läste " Hej älskling! Hur går det med musik vidion? Förlåt för att jag inte har ringt ellet sms:at på ett tag, har haft fullt upp med konserer och så. Du vet kändis livet kan vara lite jobbigt i bland. Vem är det som kommer att vara med i musik vidion? Saknar dig mycket! / Din Selena "
Åhh vad söt hon är. Jag tröck på svara och skrev " Hej älskling. Det går bra, en kändis som heter Victoria Justice. Hon är ganska känd. Förlåt för att jag inte har messat eller ringt, fast jag har haft fullt upp med musik vidion och så du vet. Saknar dig med. Men jag måste fortsätta med jobbet på musik vidion! Älskar dig! / Justin "

Jag gick tillbaks till dom andra. Och vi körde igång igen. Efter flera timmar med att ha kollar och gått igenom manuset så kunde vi äntligen börja filma några scener. Fast först fick vi byta om till dom kläderna som vi ska ha i musik vidion. När vi hade bytt om började vi från början av vidion och måste erkänna att det gick ganska bra. Och scenen där jag och Victoria ska prata, fast man inte hör vad man säger, så pratade vi med varandra och  jag lärde känna henne lite grann. Fast när jag frågade " Hur startade ditt kändis liv? " Så tittade hon bara frågande på mig. Undrar varför? Alltså man borde ju kunna fråga så? Eller hur? Jag hade i alla fall svarat på den frågan om hon hade frågat mig, vilket hon inte gjorde.  Det var roligt att snacka med Justin. Jag tänkte inte ens på att dom filmade in. För vi hade det så roligt. Han fick mig att skratta många gånger även fast jag försökte att låta bli ibland, så gick det inte så bra. Jag tror att jag börjar gilla honom. Inte kärleksmässit men som vänner. Han är faktiskt inte lika dum som jag trott. Han är gullig på sitt eget lilla sätt. Fast jag vet att det kommer bli bra veckor, när vi jobbar med musik vidion. Hoppas jag i alla fall. Vi får väll se.


Fölåt för så lång väntan men har 6 läxor den här veckan, inte kul.
Ps: Har glömt att säga det men designen syns bäst i google chrome! :)
Hoppas ni gillade det och glöm inte bort att kommentera!

 


Kommentarer
Postat av: saga

När hon sa "Jag är ingen idol" det är lite konstigt, hon borde säga "Jag är inget fan." Bra ändå.

2011-12-14 @ 18:59:12
URL: http://bieberlaugh.blogg.se/
Postat av: bella

Super bra!!!

2011-12-14 @ 19:12:59
Postat av: sara

Hej! gillar du Justin Bieber måste du besöka vå JB blogg! :) kram

2011-12-15 @ 09:27:29
URL: http://biebersbaby.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Designen är gjord och kodad av bieberlaugh.blogg.se Den får INTE kopieras.