Just You - Chapter 10

Det var roligt att snacka med Justin. Jag tänkte inte ens på att dom filmade in. För vi hade det så roligt. Han fick mig att skratta många gånger även fast jag försökte att låta bli ibland, så gick det inte så bra. Jag tror att jag börjar gilla honom. Inte kärleksmässit men som vänner. Han är faktiskt inte lika dum som jag trott. Han är gullig på sitt eget lilla sätt. Fast jag vet att det kommer bli bra veckor, när vi jobbar med musik vidion. Hoppas jag i alla fall. Vi får väll se.
Vi hade filmat in till musik vidion i tre dagar nu. Fast nu ska jag snart upp scenen och uppträda inför massa fans. Och jag ska bara om några minuter ut på scenen och sjunga all i want is you, för första gången live. Ska bli jätte kul. Jag hör musiken börja spela och jag springer sjungandes upp på scenen. Usher körde igång publiken i mellan åt. Sista låten var alla i want is you med mariah carey. När låten tog slut så sa jag " Jag älskar er. Fantastiskt ställe Miami är. " Sen så gick jag ut från scenen och in till min loge där jag duscha och satte på mig rena kläder.

När jag kom ut från duschen med nya kläder så såg jag att jag hade fått ett missat samtal. Jag kollade snabbt upp vem det var, Selena. Jag tröck på ring och satt telefonen mott mitt öra. " Hej det är Selena. " Svarade hon i andra änden. " Hej, det är Justin. Du hade ringt " Sa jag och log för mig själv.  " Jag måste prata med dig om sak. " Hon fortsatte snabbt. " Det är så att en person hittade min pappa på marken en bit bort från en bar. Och han hade druckit flera glass och han har hållit på så i flera månader utan att någon visste om det. Och han kanske dör för att han har druckit så mycket. " När hon sa det så blev jag chokad, hennes pappa har alltid vart så ordentlig i alla fall dom gånger jag har träffat honom. Jag fick inte fram ett ord på mer 1 minut. " Hallå Justin är du kvar? " Sa Selena och jag slutade att tänka på när jag träffade Selenas pappa för första gången. " Aah jag är kvar. Och gud vad hemskt hoppas han ... blir bättre. Men vart är du nu? " Frågade jag henne och mitt leende fans inte kvar. " Jag är på sjukhuset, det som pappa ligger på. Och jag har ställt in allt en månad framåt. Mitt liv är verkligen upp och ner. " Sa hon och jag försökte förstå henne så mycket jag kunde. " Okej när fick du reda på det? " Frågade jag och väntade på svar. " Jag fick reda på det och går. Och Justin det jag egentligen skulle säga är att jag inte orkar ha en pojkvän i alla fall inte nu. Jag älskar dig fortfarande och du kommer alltid att vara som min lille bror. " Sa hon och ilskan växte i mig. " Va? Så du gör bara slut med mig så där, på telefon också dessutom. " Skrek jag och avslutade samtalet. Jag slängde telefonen med en duns i soffan. Jag älskade faktiskt henne och är det mitt fel att hennes pappa är så dum att han dricker sig full ofta?

" Justin är du där? " Hörde jag Usher säga och en knackning på dörren hördes. Jag la mig i soffan och tog en filt över huvudet och lät mina tårar falla. Jag kände smaken av salt. " Justin jag kommer in nu. " Sa han och gick in. " Justin, varför ligger du under filten för? Ska du bussa med mig eller? " Frågade han och jag tog av mig filten och Usher tittade på mig med blick som sa du är ledsen vad är det som har hänt. " Selena har gjort slut! För att hennes liv är upp och ner för att hennes pappa har druckit sig full flera dagar i rad i flera månader och att han kanske inte överlever. " Sa jag och fick anstränga mig för att det inte skulle komma ännu fler tårar.  " Justin det finns miljontals tjejer ute i världen och du kommer hitta den rätta så smånning om. " Sa Usher och jag fick ett litet leende på läppen." Fanny kan inte du snurra gungan åt mig och Nathalie en gång till? " Frågade jag som satt i gungan på parken. Jag vet att jag egentligen är lite för stor för att snurra på gungor. Men när jag är med Fanny och Nathalie blir det mästa kul. " Okej, en sista gång men sen måste jag gå. " Sa Fanny och började snurra oss. " Jag måste också hem eter det här. " Sa Nathalie och det skulle inte förvåna mig om hon skulle till sin pojkvän. Hon är ofta med honom nu för tiden. " Säg " dansa " när ni vill att jag ska släppa. " Sa Fanny och vi var nu ganska högt över marken det är ju en stor gunga. " Stanna Fanny jag vill inte mer. " Skrek Nathalie och jag och Fanny började skratta. " Varför stannar du inte? Och vad är så roligt? " Frågade hon och tittade konstigt på oss. " Du skulle ju säga dansa om jag skulle stanna. " Sa Fanny och Nathalie skrek snabbt " Dansa! " Ååh gud vad kul det var att snurra ut. Fast yr kände jag mig på en gång.

Jag gick på gatan som så smånning om ledde hem till mig. Jag hade gått i 10 minuter. Då jag såg Justin en bit bort. " Hej, Justi....! " Sa jag och avbröt mig så snabbt jag kom på att jag var Joyce och inte Victoria.
Han gick fram mot mig. " Är du ett fans? " Frågade han lite försiktigt. " Nja.. nej..egentligen..eller jo..vi kan väll säga att jag är ett fans. " Fick jag till slut fram. " Ehh okej. Känner vi varann? " Frågade han och tittade på mig.
" Nej, fast jag vet vem du är och så. " Sa jag och tittade fortfarande på mig. " Aha okej, jag tycker bara att du ser bekant ut. Men det är nog..inget. " Sa han och jag log. Alltså det var lite pinsamt jag hade ju egentligen bara saktt hej för att vi gör en musik vidio ihop, men nu var jag ju bara Joyce den helt vanliga personen. Och det var lite pinsamt för jag har inget att säga. Men det är lättare att prata med honom under inspelning och så, då har vi ju i alla fall något att prata om. Jag kan ju inte bara börja prata om musik vidion, för då hade han ju börjat undra. " Nej, jag tror inte ii har träffas förr. Jag heter Joyce, Joyce Jones. " Sa jag och stäckte fram handen, för att vara artig. " Justin Bieber. " Sa han och skakade min hand. " Hur gammal är du Joyce? " Frågade han.
" Jag är 17, det är du med va? " Frågade jag och log. " Japp, är du säker på att du.. ja är ett..fans? " Jag hörde att han sa det lite försiktigt fast det gjorde inget för mig att han fråga. " Alltså egentligen så är jag inget stort fans men du sjunger bra och så. Fast jag vet ju förstås vem du är. " Sa jag och han tittade på mig.

Skulle jag kunna få ditt nummer? Så kanske vi kan träffas någon dag. " Frågade jag Joyce efter att vi pratat ett väldigt långt tag. " Aah okej, du kan få mitt om du vill? " Frågade hon mig och såklart om jag får hennes nummer så får hon ju hon såklart mitt. Även om jag var lite osäker på det. Men hon verkade ju inte vara något galet fans, så varför inte. Och det hade vart roligt att träffa henne, så jag skulle bara bli glad om vi träffas igen.
" Okej det går bra. Ska bara ta fram mobilen. " Sa jag och tog upp den ur bakfickan. Jag gick in på ny kontakt och sen så räckte jag över min iPhone 4 till henne. Och jag fick emot hennes. Jag skrev in mitt nummer och gav till backa den till henne. " Tack, men vi syns väll någon gång? Var roligt att träffa dig Justin Bieber. " sa hon och log sött. " Dig med Joyce Jones, ska bli kul att kanske träffas igen. Hej då! " Sa jag glatt och gick mot mitt hotell som jag bor på och hon vet jag inte riktigt vart hon skulle. Men jag antar hem eftersom att klocka är.. jag tittade på mobilen ja den klockan var i alla fall några minuter över halv 11. Hoppas inte mamma undrar vart jag är. Fast jag hittar ganska bra här i Miami, men jag har ju vart här ganska många också.
På väggen hem så tänkte jag på Selena som hade gjort slut med mig på grund av hennes " idiot " till pappa. Även om han har vart snäll och så. Och så tänkte jag på Victoria och hur roligt vi har haft det under inspelningarna och så. Och förstås på Joyce som jag nys har träffat. Och Usher har nog rätt. jag kommer att hitta den perfekta tjejen. Och det är det värt att kämpa på. Och det ska jag göra så fort jag hittar henne bara.


Vad tycker ni? sämst, dåligt, bra jätte bra?
Jag vill bara berätta att jag blir jätte glad för alla kommentarer som jag får, fast jag inte är så bra på att updatera. :) Jag blir jätte glad när jag läsare era kommentarer, det gör ens dag bättre. Men så klart gillar jag alla som läser min novell oavset om ni skriver en kommentar eller inte. Älskar er!Kommentarer
Postat av: Saga

Sämst......Jag skoja bara, super bra:)

2011-12-17 @ 10:49:52
URL: http://bieberlaugh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Designen är gjord och kodad av bieberlaugh.blogg.se Den får INTE kopieras.